çok iimiş canım yaa..bende kesinlikle gri istiyorum seninkileri çok beğendim özellikleride çok güzelmiş bi baksak ii olurda aslında nişanlımlar bayramdan sonra alıcaklar hepsini baksamda bi faydası olmucak o zmna kdr indirimler olsa keşke..bulaşık makinen 5 programlıymış bende öle istiyorumbakalım ya nasibimde hangisi var :44:
diğer eşyalara baktınız mı??
canım mobilya bakıyorum ama netten bir alfomoya gidip baktım yatak odası evmo die bir markadan begendim alfemo almış bayiliğini bak linki bu burdan bakabilirsin
Yatak Odaları - EVMO - Evinizin mobilyası Evmo'dan
fiyatıda 1500tl ben bazalı alcm yatagımı 2000 olur işte peşin alcz mobilyayıda bütün mobilyaları aynı yerden alırsak indirimde yaparlar
bude begendiğim oturma grubu linki
:: arno ::
bunları begendim ama nişanlımla daha karar vermedik canım
canım benim ya elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışırız..ama saç modelinde ne kdr yardımcı olabilirz bilemiyorum...istersen sana gelinlik modelleri paylaşırım..bende bi arşiv oldu nerdeysefikir edinmiş olursun..etler fışkırır diosun ya kimin fışkırmıyoki duakla muvakla kapatırsın onuda sorun etme kendine bi çaresi bulunur..kilondan baya rahatsızsın gibi diyet uygulamaya çalış :26:
canım modellerı atabılırsen sevinirim :) tsk ederım
burada bı gelınlıkcı war gelınlıkler 2 den baslıyor. güzel olsa gam yemıcem. sankı altından taslılar
canım mobilya bakıyorum ama netten bir alfomoya gidip baktım yatak odası evmo die bir markadan begendim alfemo almış bayiliğini bak linki bu burdan bakabilirsin
Yatak Odaları - EVMO - Evinizin mobilyası Evmo'dan
fiyatıda 1500tl ben bazalı alcm yatagımı 2000 olur işte peşin alcz mobilyayıda bütün mobilyaları aynı yerden alırsak indirimde yaparlar
bude begendiğim oturma grubu linki
bunları begendim ama nişanlımla daha karar vermedik canım
yatak odasında klasikten yanasın desene bende yatak odasını balıkla komidin birleşik beyaz bi takım istiyorum inşallah...gardenya oturma grubu çok şık bayıldım defne lükste hoşş
2 mi gerçekten çok pahalıymışş..galiba sen boluda oturuodun benmi yanlış hatırlıorumki :26: ankara yakın ankaradan diktirme gibi şansın varsa ankaradan bak
Eki Görüntüle 237824
3 ve 16 no guzel. 16 cok kabarık gıbı ama tul kısmı cok hos gorunuyor
canım, tsk edrm
[sıze=5]saç modelleri [/sıze]
bu konuyu acandan allah razı olsun :) valla ıı bı fıkır sahıbı oldum.
saç modelleri
bu konuyu acandan allah razı olsun :) valla ıı bı fıkır sahıbı oldum.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım hepimizden Alah razı olsun..gelinlik kumaşları konusunda filan aklınıza takılan bişi olursa sorabilirsiniz..onlar hakkındada araştırmalarım sonucunda baya bişi öğrendimmçoğu gelinlikçiler ucuz olduğu için organze kumaşları tercih ediyo..bi gelinlikte en güzel duran kumaş mat organze ,caroline kumaşta çok hoşş, bazıları şifon diye adlandırmışlar ama kimide göre şifon olmayan bi kumaş var onla gelinlik yapmışlar harika pronovias gelinlikleri gibi çok güzel duruyo o da..sakın ola sakın cam organzeyle yapalım derlerse gelinliğinizi kabul etmeyip pasparlak bi kumaş iğrenç duruyo ve de tafta aynı şekilde balon gibi iğrenç kumaşlar[/QUOTE
tsk ederm :)) bır de perde konusunda fıkırlerınızı paylasırsanız sewınırım
tsk ederm :)) bır de perde konusunda fıkırlerınızı paylasırsanız sewınırım
güzel ama ben daha sade ıstıyorum. ustunde farbela vs ıstemıyorum.yatak odama 3 numaradaki gibi sade bişi diktiririm heralde onun morunu :26:
güzel ama ben daha sade ıstıyorum. ustunde farbela vs ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?