2011 ekim ayında evlenecek kızlar hadi buyrun topiğe

canım mobilya bakıyorum ama netten bir alfomoya gidip baktım yatak odası evmo die bir markadan begendim alfemo almış bayiliğini bak linki bu burdan bakabilirsin
Yatak Odaları - EVMO - Evinizin mobilyası Evmo'dan
fiyatıda 1500tl ben bazalı alcm yatagımı 2000 olur işte peşin alcz mobilyayıda bütün mobilyaları aynı yerden alırsak indirimde yaparlar
bude begendiğim oturma grubu linki
:: arno ::
:: arno ::
bunları begendim ama nişanlımla daha karar vermedik canım

yatak odasında klasikten yanasın desene bende yatak odasını balıkla komidin birleşik beyaz bi takım istiyorum inşallah...gardenya oturma grubu çok şık bayıldım defne lükste hoşş

Son düzenleme:

canım modellerı atabılırsen sevinirim :) tsk ederım
burada bı gelınlıkcı war gelınlıkler 2 den baslıyor. güzel olsa gam yemıcem. sankı altından taslılar

canım modellerı atabılırsen sevinirim :) tsk ederım
burada bı gelınlıkcı war gelınlıkler 2 den baslıyor. güzel olsa gam yemıcem. sankı altından taslılar

2 mi gerçekten çok pahalıymışş..galiba sen boluda oturuodun benmi yanlış hatırlıorumki :26: ankara yakın ankaradan diktirme gibi şansın varsa ankaradan bak

bu model daha guzel ve sık

yatak odasında klasikten yanasın desene bende yatak odasını balıkla komidin birleşik beyaz bi takım istiyorum inşallah...gardenya oturma grubu çok şık bayıldım defne lükste hoşş

klasik istiyorum canım defne lüksün dönen teklisini alırım belki gardenyanin 2tane 3lsünü ama gardenyayı canlı gördüm çokkk begendim yanlarıda beyaz deri bakalım karar vericez dur bak yemek odasıda begendim onuda göstereyim onun sandalye masa tv ünitesini alıcaz
Alfemo - Yemek Odaları - Modena Yemek Odası Yemek Odaları
bütün ceyizimi sergiledim haabyeaz esyalar alındı modeller yazdıklarım ama mobilyada fikir değişebilir şimdilik kararım bunlar nişanlımda bir baksında

2 mi gerçekten çok pahalıymışş..galiba sen boluda oturuodun benmi yanlış hatırlıorumki :26: ankara yakın ankaradan diktirme gibi şansın varsa ankaradan bak

malesef bolu ne cesıt var ne yenı urun..... her sey fıyasko. allah tan bellona we ıstıkbal sube acmıs :))) evet ank ya gıtmeyı dusunuyorum yada duz bı gelınlığe o kadar para bayılsınlar gecen hafta sonu nısanlım ıst gıttı ama ısten ızın alamadğım ıcın gıdemedım

saç modelleri
bu konuyu acandan allah razı olsun :) valla ıı bı fıkır sahıbı oldum.

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana canım hepimizden Alah razı olsun..gelinlik kumaşları konusunda filan aklınıza takılan bişi olursa sorabilirsiniz..onlar hakkındada araştırmalarım sonucunda baya bişi öğrendimm çoğu gelinlikçiler ucuz olduğu için organze kumaşları tercih ediyo..bi gelinlikte en güzel duran kumaş mat organze ,caroline kumaşta çok hoşş, bazıları şifon diye adlandırmışlar ama kimide göre şifon olmayan bi kumaş var onla gelinlik yapmışlar harika pronovias gelinlikleri gibi çok güzel duruyo o da..sakın ola sakın cam organzeyle yapalım derlerse gelinliğinizi kabul etmeyip pasparlak bi kumaş iğrenç duruyo ve de tafta aynı şekilde balon gibi iğrenç kumaşlar

Son düzenleme:

tsk ederm :)) bır de perde konusunda fıkırlerınızı paylasırsanız sewınırım

rica ederim..perde konusunda hiç bi fikrim yok canım ya daha bende diktircemm nasıl bişi olucak tam olarak kafamda o da yok..bilen varsa yardımcı olabilirler bize

perdeyi nerde diktirceniz hakkında fikir veremem ama bi kaç model verebilirim brillantın 900 tl üzeri kütahya porselen hediye kampanyası başlamış ordan alsak çokmu pahalı olurki :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…