Kızlar bir ekim gelini daha geldii :26:
22 ekim kına -23 ekim düğün
benide alırmısınız aranıza
Aranıza birtane daha ekim gelini katıldı..
30 Ekim 'de mutlu başlangıcımıza adım atacağız inşallah, ama ben çok gerginim ortada hiçbirşey yok daha ,yetişmeyecek gibi geliyor hazırlıklar.
Günler yaklaştıkça aşırı bir hüzünde çökmeye başladı üzerime aileme çok bağlıyımdır ben, ehh nişanlımada öyle iki arada bir derede kaldım..
Düğün hazırlıklarının yavaş gitmeside iyiden iyiye baş ağrılarına sebep oluyor.Nasıl yetişicez bilmiyorum kızlar..
kilon ve boyun kaçki canım ben 168 boyundayım gelinliği giyerken 59-60 gibiydi kilom gelinlikte kesin belim çok kalın görüncek demiştim anaaaaa bi giydim gelinlikleri belim incecik görünüyo. Eee aynada kendimi görünce dedim 3 ayın var artık rejimemi gircen sporamı gidicen kilo vericen. Kadınada dedim 36 sını alıyorum zayıflıycam ben! ayda bayaa inceldim sporla gören herkes şaşkın. Spora başladıktan sonra kayınvalidem 2 hafta görmedi geçen hafta gittim ne oldu sana gitme artık dio tabi eylülün sonuna kadar gidicem ayrı bişi
Ben öğretmenim canım 31 ekimde nişanımız oldu. Nişan düğün arasını çok tutmayalım dedik. Sonra tarihlere baktık okullar haziranda kapanıyor hazirana kadar ev döşe eşya bak ben yapamam dedim (Dershanede öğretmenim 7 de çıkıp özel derse gidiyorum haftanın 6 günü). Sonra Kpss geçsin öle olsun dedik, sonra ramazan girer araya eylülü geçsin dedik, sonra nişanlım bizde fındığa gider akrabalar eylül sonu dönerler dedi bide baktık 1 ekim e gün almışız. 1 yıl nişan çok uzun demiştim o zaman ama şimdi düşünüyorumda iyiki böyle olmuş herşeyi rahat rahat içimize sine sine yaptık.
cok guzel bı meslek... en azından saatın bellı... bende ozel hastanede calısıyorum. hazıranda nısanlandık onların dusuncesıde arayı cok uzatmayalım(benım ıcınde erken oldu) ekıme yer bulabıldık.
nısanlın ordu' lu sanırım
canım, evlenecek olmasam yıne sorun yapmam. sımdıkı korkum gelınlık ıcınde hos durmayacakmısım gıbı gelıyor. esyalara netten baktım sadece gıdıp alması var. zaten bolu da olduğum ıcınde cok fazla secenek yok(allah tan ıstıkbal ve bellona sube acmıs :)) evet sac modelı konusunda bı bılgım yok. ensede topuz yapsam duvak nasıl olacak??? rahme duvak yaparım demıstı o zamanda sacın modelının bı anlamı yok+gelınlığın arka kısmını v ıstıyorum duvakla arka kısmıda kapatmıs oluyorum????? vs vs ........ (tabı daha gelınlık ıcın sadece netten bakıyorum. bırebır gormedım fıkrım değişebilir))Nişanlım Trabzonlu canım. Ayrıca kiloyu hiç sorun etme moral çok önemli biliyorsun. Kilo veremeyeceğim diye kendini şartlarsan tabiki veremezsin. netten eşya bakabilirin aklında bişiler olur mobilya vs bakmaya çıktığında işin kolaylaşır. öncelikle evin ne renk olacak ona karar ver. Biz siyah beyaz yapalım dedik gri ve kırmızıyla kombinleriz diye düşündük. Bi ara bambuya içimiz gitti ama onunla neyi kombin edeceğim yarın öbür gün bambudan sıkılırmıyım diye düşününce vazcaydık. Mobilyacılarda hep internetteki modeller var zaten. modelleri seçtin mi bir günde gidip alırsın. planlarını yap işin kolaylaşır. Ben nerdeyse şubattan beri araştırıyorum arşivimde bi dolu mobilya var. aldıklarımda arşivimden çok farklı olmadı. En önemli şey ise saç olayı. Yıılarca anı olarak saklayacağımız fotoğrafların içimize sinmesi lazım diymi. Saçın makyajı kötü olursa fotoğrafları çıkarmak bile istemiyosun ( Nişan saçımı berbat yapmışlardı) Bende kuaför derdindeyim şimdi
canım, evlenecek olmasam yıne sorun yapmam. sımdıkı korkum gelınlık ıcınde hos durmayacakmısım gıbı gelıyor. esyalara netten baktım sadece gıdıp alması var. zaten bolu da olduğum ıcınde cok fazla secenek yok(allah tan ıstıkbal ve bellona sube acmıs :)) evet sac modelı konusunda bı bılgım yok. ensede topuz yapsam duvak nasıl olacak??? rahme duvak yaparım demıstı o zamanda sacın modelının bı anlamı yok+gelınlığın arka kısmını v ıstıyorum duvakla arka kısmıda kapatmıs oluyorum????? vs vs ........ (tabı daha gelınlık ıcın sadece netten bakıyorum. bırebır gormedım fıkrım değişebilir))
Ben iki duvak kullanıcam. Nikah ve takı sonuna kadar dantellei bişi ( annem ve kayınvalidemin isteği) takıdan sonra çok değişik bişi buldum hiç kimsede yokmodelini bulsam koyucam ama nette yok. Bende eylüle kadar gelinliği almıycam demiştim gelinlilçiye. Provaya gittiğimde çekip koyarım fotolarını. Ama işte kuaföre sormam gerekiyor. Yüzüme gelinliğime nasıl bi saç modeli güzel olur ve o modele hangi duvak uygun olur. bu arada bi yerle görüştüm saç makyaj 500 tl dedi çok mu sence. Buarada ben spora gidiyorum 3 saat sonra görüşmek üzere
Öncelikle hoşbuldum arkadaşlar, valla gördüğüm kadarıyla herkeste stres var ve farklı farklı yönlerde boy gösteriyor,
ben stresli olduğum anlarda miğde bulantısı peşimi bırakmaz hiçbirşey yiyemem bu iyi birşey gibi gözüksede sağlığımı felaket etkiliyor baş dönmeleri halsizlik gibi stresten yemek yiyen arkadaşlara tavsiyem ,bol bol su tüketin hem tokluk hissi olacak hemde sağlık açısından çok iyi, bitki çayları için mesela adaçayı ben içiyorum hem sakinleştiriyor hemde müthiş faydalı, abur cubur yemek yerine meyve yiyin ,ama en önemlisi o gün sizin gününüz ve en güzel siz olacaksınız hiiiç kafaya takıp kendinizi üzmeyin.
Aranıza birtane daha ekim gelini katıldı..
30 Ekim 'de mutlu başlangıcımıza adım atacağız inşallah, ama ben çok gerginim ortada hiçbirşey yok daha ,yetişmeyecek gibi geliyor hazırlıklar.
Günler yaklaştıkça aşırı bir hüzünde çökmeye başladı üzerime aileme çok bağlıyımdır ben, ehh nişanlımada öyle iki arada bir derede kaldım..
Düğün hazırlıklarının yavaş gitmeside iyiden iyiye baş ağrılarına sebep oluyor.Nasıl yetişicez bilmiyorum kızlar..
düğün yaklaştıkça sizde nişanlınızla tartışıyor musunuz?
düğün yaklaştıkça sizde nişanlınızla tartışıyor musunuz?
Gelinlik ayakkabımı aldım sonunda
Krem rengi dantelli, ön kısmında taş var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?