- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
ohh yerleştirmeye başlamılsınnn en zevkli kısmı benceslm kızlar bugün evimi temizledim aşkımla çooook yoruldum. yatak odam geldi mobilyacılar ayna ile komidinin birini unutmuşlar başka ilden geldi bide yarın arabaya verecekler.tv geldi yarın inş beyaz eşyalarım gelecek.cumaya salonum gelirse artık dinlenirim inş. ya kızlar bu ilaç la başım dertte vallahaa üfff
bende yasmine başlamıştım sadece 1 hafta kullandım ve bıraktım. bi ara acayip midem bulandı ve istifra etmeye başladım. eşimde yanımdaydı ve başladı yasminin yan etkilerini araştırmaya. hapı bırakmamı istedi. bazılarının hastalıklarını tetiklemiş damaar tıkanıklığı yapmış vs vs dedi. bende ne yalan söyleyeyim bildim bileli hasta olsamda hapları hiç kullanmamışımdır. düzenli değilim zamanında ilaç alma veya bitirme konusunda. bakalım ne yapıcaz :) kısmet
düğüne tam6 gün kaldı ve beni heyecan basmaya başladı.içimde kelebekler uçuyo :))) çığlık atmak istiyorum mutluluktan:)) hüzünde var tabi aileden ayrılmakta zor olucak ama... sevdiğimm aaahhh ahhh
çok stresliyim cnm bende yaa haftaya bugün bende evimde olcmgelinliğimi teslim aldım artık eksiğim yok şükür
ayy aynı duyguları yaşayan bir gelin daha varmış
başka şehire gideceksin galiba ben 15dk.lık bi yere gittiğim halde bazen duygusala bağlıyorum canım yaa
bende bugün kışlıklarımı ve ayakkabılarımı evime götürdüm kozmetiklerim ve günlük kıyafetlerimi götüresim gelmedi ya
ayy çok güzel yaa canım bende yarın teslim alıcam gelinliğimi
ohh yerleştirmeye başlamılsınnn en zevkli kısmı bencehayırlısıyla bende alıpta yerleştirseydim :26: ilaç demeyin bana sürekkli cunup geziorumm iimi bitmek bilmedi
en iisi karşındakinin korunması tabi anlayışlı birini bulmak lazım bu konuda malesef ben bulamamışımneyse 3 4 kutu kullandıktan sonra dahada kullanmayı düşünmüyorum
bende daha heyecan yok ev dizme telaşındayım ben geç kalıyorum sanki nişanlım askerdeydi yeni geldi son dk kaldı cumaya inş bitecek sonra dinlenecem
ayy aynı duyguları yaşayan bir gelin daha varmış
başka şehire gideceksin galiba ben 15dk.lık bi yere gittiğim halde bazen duygusala bağlıyorum canım yaa
bende bugün kışlıklarımı ve ayakkabılarımı evime götürdüm kozmetiklerim ve günlük kıyafetlerimi götüresim gelmedi ya
ayy çok güzel yaa canım bende yarın teslim alıcam gelinliğimi
isteediğin gibi olmuştur inş. gelinliğin caı ya zaman ne çabuk akıp geçti 135 gün var diyordum yarın kalıyor 5 gün şaka gibiartık kocaişlerimizle olcaz ama ailemide özlüycem çok:26:bir kç kıyafet bıraktım herşeyimi götürdüm evim
evet 6 saatlik mesafe olucak ailemle aramdahiç o ayrılık özlem kelimesi geçmiyo evde, ama net şekilde hissediliyo.
benim eşyalarım çoktan gitti yerleştirildi. 15 dakikalık mesafede olsa benim evim bayram ilan ederdim:)) önemli olan yuvadaki huzur diye annem hem kendini hem beni teselli ediyo garibim ama biliyorum içinde ne fırtınalar kopuyo.
biz ailecek gurbeti iyi biliriz annem de gurbetteydi çok dua etti şimdilik duası kabul oldu ama rabbim ilerideki günlerde ne gösterir bilemem .rabbim size de tez zamanda hayırlısıyla ailelerinizle aynı şehirde yaşamayı nasip etsin en önemlisi de huzur tabiiki
yanıbaşında olursun huzur olmaz hiç bi kıymeti kalmaz
rabbim huzurumuzu daim kılsın..
inş canım yaa 2. provada çok beğenmiştim bakalım yarın görücem artık
biz 845 gündür bekliyoruz bu günü 460 ı da askerlikti hemde
sen hangi şehirden hangi şehire gidiyordun canım?
bu arada bende gelinliğimi yarın alıcam.
haa kızlar anneleriniz nasihat veriyormubenimki maşallah aklına geldikçe veriyo :) ilk gece hakkında yani.
bu arada bende gelinliğimi yarın alıcam.
haa kızlar anneleriniz nasihat veriyormubenimki maşallah aklına geldikçe veriyo :) ilk gece hakkında yani.
kızlar bende yazz kullanıyorum 3 hafta oldu başladığım yani 15 gün önce reglim bitti ama hala leke gelio doktoru aradım normal dedi. bünye alışana kadar bu şekilde tepki verirmiş. bu sabah kalktım Allahım bel ağrısından ölcem sandımdünya kadar işimiz vardı bide o ağrıyla uğraştım baya hallettik ama.portmanto, tv sehpası, mutfak masası aldık. saatimi seçtim yarın nişanlım alacak Momentus - WOMAN FASHIONAL JEWELLERY - FJ212G-08SD güzelmi sizce evdeki tadilat bitti sayılır yarın boyacılar başlıcak snr temizlik olcak ve eşyaları yerleştircez. kaldı 20 gün of çok heycanlıyım ya hem bi an önce geçsin istiyorum hem de ailemden ayrılcağım için zaman dursun istiyorum nası bi duygu karmaşasıdır bu of off...
kızlar bende yazz kullanıyorum 3 hafta oldu başladığım yani 15 gün önce reglim bitti ama hala leke gelio doktoru aradım normal dedi. bünye alışana kadar bu şekilde tepki verirmiş. bu sabah kalktım Allahım bel ağrısından ölcem sandımdünya kadar işimiz vardı bide o ağrıyla uğraştım baya hallettik ama.portmanto, tv sehpası, mutfak masası aldık. saatimi seçtim yarın nişanlım alacak Momentus - WOMAN FASHIONAL JEWELLERY - FJ212G-08SD güzelmi sizce evdeki tadilat bitti sayılır yarın boyacılar başlıcak snr temizlik olcak ve eşyaları yerleştircez. kaldı 20 gün of çok heycanlıyım ya hem bi an önce geçsin istiyorum hem de ailemden ayrılcağım için zaman dursun istiyorum nası bi duygu karmaşasıdır bu of off...
saatin çok güzelmiş:)) güle güle kullan. ama bişey mrak ediyorum saati düğün günümü takıcaz.gelinlikle saatmi takıcaz. ben ertesi günü takılır diye tahmin etmiştim, annem illa tak diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?