topik unutuldu galiba
kızlar ya benim adet dönemlerim sapıttı 6 gün süren adet 10 güne sarktı hep gecikirdi artık erken oluyo 1 aydır hep kanama var cuma günü doktora gittim bi hap verdi ona başlıcam 6gün sonra regl olmam gerekirken bugün bi baktım çok leke var...yazz ı değiştirdim yasmin kullanıyodum 1 aydır bu da olmadı başka şeyler denicez galiba.doktor verdiği hapla birlikte d.k. hapı kullanma dedi ara vercem bakalım inş. hamile kalmam:18:
Kırmızı Ruj: Çiçeği burnunda evlilik ,sudan çıkmış balık misali.....Annemlerdeyim hala internet bağlantım pc yüzünden kullanılamaz halde işte yeni yaşantımıza dair bir kaç satırda benden...
Eşimi bende tam olarak tanıyabilmiş değilim acemiperi :) yani ne zaman neye ne diyecek bilemiyorum. O da benim bilemez. Bunları tam olarak öğrenebilmek için henüz erken sanırım
Yeni yaşın kutlu olsun, benimde önümüzdeki hafta doğum günüm :)
Benim iyi gidiyor şükür, bazen mutluluktan uçuyorum bazen biraz canım sıkılıyor ama öyle büyük bi dert sıkıntı yok çok şükür, inşallah da olmaz hiçbirimiz içinnn
Bebek soranlara "şimdi düşünmüyoruz" derdim ama bu forumda bi yerde "bebek olması için çok sıkıntı çekenler var o yüzden istemiyoruz düşünmüyoruz demeyin hayırlısı olsun diyin" yazıyordu, bende artık öyle diyeceğim, hayırlısıyla olur zamanı gelince inşallahSen düşünüyor musun acemiperi?
Nasıl gidiyor hayat kızlar? EVli olduğunuza artık baya alışabildiniz mii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?