2011 Ekim Ayında Hamile kalanlar..Haydi Paylaşmaya..

habissh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
627
0
0
Ankara
28 Ekim 2011'de KK'ya üye oldum.Aynı gün akşamı hamile olduğumu öğrendim..:)
Sat:03 Ekim 2011
Uğurlu geleceğine inandığım bu başlıkta,birbirimizden haberdar olmak dileğiyle..

merhaba canım hayırlı ömürlü olsun inşallah bende 5 haftalık hamileyim..

Merhaba gülçin..
Rabbim tamamına erdirsin.
Nasıl geçiyor gebeliğin?Benim adet olackmışım gibi ağrılarım ve yemek sonrası karın şişliği baya zorluyor.
30 Nisan'da düşük yapmış olmam ister istemez tedirgin ediyor.
Doktorum henüz erken gelmen için dedi yatak istirahati ve 3-3,5 lt su içmemi söyledi.
Herşeyin hayırlısı tabii..

sağlıklı olarak kucağımıza alırız inşallah...

Son düzenleme:
amin canım inşallah...
yemekten sonra özellikle geceleri çok fazla şişlik oluyo bende de ve gögüs hassasiyeti devam ediYor.nasipse yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bende doktor araştırmasındayım :)) inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız...

Merhaba gülçin..
Rabbim tamamına erdirsin.
Nasıl geçiyor gebeliğin?Benim adet olackmışım gibi ağrılarım ve yemek sonrası karın şişliği baya zorluyor.
30 Nisan'da düşük yapmış olmam ister istemez tedirgin ediyor.
Doktorum henüz erken gelmen için dedi yatak istirahati ve 3-3,5 lt su içmemi söyledi.
Herşeyin hayırlısı tabii..

merhaba arkadaşlar ben de 4 haftalık hamileyim.ekimde mi hamile kaldım kasımda mı bilemiyorum.(sat17 ekim).Habbish senin de bebeğin hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben ağustos ayında düşük yapmıştım.şimdi senin gibi korkuyorum ve henüz doktora gitmedim..yalnız adet günümde yaptırdığım kan tahlilinde beta hcg 140 çıktı.sen kan tahlili yaptırdıysan kaç çıktı.ağrım hiç yok yatmam gerekir m benim de acaba?

merhaba arkadaşlar ben de 4 haftalık hamileyim.ekimde mi hamile kaldım kasımda mı bilemiyorum.(sat17 ekim).Habbish senin de bebeğin hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ben ağustos ayında düşük yapmıştım.şimdi senin gibi korkuyorum ve henüz doktora gitmedim..yalnız adet günümde yaptırdığım kan tahlilinde beta hcg 140 çıktı.sen kan tahlili yaptırdıysan kaç çıktı.ağrım hiç yok yatmam gerekir m benim de acaba?

Canım teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıkla,sıhhatle kavuştursun yavrularımızı..

Daha önce düşük yaptığım ve ağrılarım olduğu için doktorum tedbir amaçlı istirahat verdi.Şuan ağrılarım yok denecek kadar az.
Doktorun istirahat konusunda en doğru kararı verecktir sanırım.Beta Hcg 2 günde 1 2 kat artması.Sağlıklı gebelik için önemli ilk bulgu.

Temmuz ayında doğum yapacak inş. anneler olarak buradyız.Sizleride bekleriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iiiiiii-hepicigimizz-burada-toplanalimmm.html

Canım teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıkla,sıhhatle kavuştursun yavrularımızı..

Daha önce düşük yaptığım ve ağrılarım olduğu için doktorum tedbir amaçlı istirahat verdi.Şuan ağrılarım yok denecek kadar az.
Doktorun istirahat konusunda en doğru kararı verecktir sanırım.Beta Hcg 2 günde 1 2 kat artması.Sağlıklı gebelik için önemli ilk bulgu.

Temmuz ayında doğum yapacak inş. anneler olarak buradyız.Sizleride bekleriz..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...iiiiiii-hepicigimizz-burada-toplanalimmm.html

İlk Beta Hcg:424 1 hafta sonraki 10.358 çıktı.
5. haftada da çok şükür kesemizi gördük.

Back
X