2011 ekim ayında izmir de tüp bebek yaptıracak arkadaşlar......

elifo2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
751
0
46
İzmir
arkadaşlar eylül ayında tedavisi başlayan ekim ayında transferi olacak arkadaşlar
durumlarımızı paylaşalım bilgilenelim
izmir de hangi merkezlerde tedavi oluyorsunuz
hangi aşamadasınız
merkezden memnunmusunuz
paylaşalım

bende bır aksılık olmazsa eylul ekım gıbı baslamayı duşunuyorum 2 tüp denemem olacak inş. özel ege tüp bebek merkez doktorum erdal aktan tedavınde şimdiden basarılar rabbım hepımızın yüzünü güldürsün inşallah senın merkezın hangısı acaba

merhaba
bende ekim bası gibi inşallah ignelere baslayacagım. Doktorum Sait Yucebilgin. kendisi sadece özel ege tup bebek de calısıyor. bu nedenle biz de orada olacagız. inşallah hayırlısı olur

bende eylül ekim de tedavi ile ilgili bi başlık açmıştım hala devam ediyor arkadaşlar ve ben yazmaya bende izmir de özel ege tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum kaan bey herkes için hayırlısı olur inşallah..

bende eylül ekim de tedavi ile ilgili bi başlık açmıştım hala devam ediyor arkadaşlar ve ben yazmaya bende izmir de özel ege tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum kaan bey herkes için hayırlısı olur inşallah..

amın rabbım kolaylıklar versın inş. çok guzel tedavı geçırırsın ve sonunda kocaman pozıtıf sonucunu bızımle paylasırsın tedavıde hangı aşamadasın bol sans

bende bır aksılık olmazsa eylul ekım gıbı baslamayı duşunuyorum 2 tüp denemem olacak inş. özel ege tüp bebek merkez doktorum erdal aktan tedavınde şimdiden basarılar rabbım hepımızın yüzünü güldürsün inşallah senın merkezın hangısı acaba

allah hepimizin yüzünü güldürsün.ben smyrna tüp bebek merkezine başladım.doğum kont.hapım 2 hafta sonra bitecek adet olunca iynelere başlayacagım nasip olursa...

tedavide hangi aşamadasın?memnunmusunuz merkezden??

1.denemenide aynı merkezde mi yaptın??

merhaba izmirliler bende egeüniversitesinde dondurulmuşlarla 2. tedavime başladım. bi aksilik olmazsa benim transferim bu ayın sonuna doğru olacak inşallah. hepimize bolşans diliyorum ve lütfen bu topiği boş bırakmayalım olurmu:34:

ben merkezden çok memnunum doktorum ege nazan tavmergen. ilk denememide orda yaptırdım ama malesef dış gebelikle sonuçlandı. birincide devlet hakkımızı kullandık ilaçlarla birlikte yaklaşık 2000 tl yi buldu. şimdi ücretli deniyoruz dondurulmuşlarla yine ortalama en fazla 2000 tl gidecek gibi duruyor. eğer bundada tutmazsa 3.de tekrar devlet hakkımızı kullanıcaz.

tedavide hangi aşamadasın?memnunmusunuz merkezden??

ben smyrna tüp bebek irenbe tüp bebekte birer deneme yaptım olumsuz oldu ve başka nedenlerle birdaha gitmedim çok yakın bi kadındoğum uzmanımız özel egede kaan beyi tavsiye etti nisan ayındada orada bir deneme oldu olumsuz fakat benim en memnun kaldığım merkez burası şimdi ekim ayındaki adetimle yeni tedavime yine orada devam edeceğim aslında hepsi bahane inşallah hayırlısı ile alırız yavrularımızı kucağımıza

evet canım butun tedavılerımı özel ege de yaptırdım 3 ay ılk basamak tedavı 2 aşılama bır açık mıyom amalıyatı hepsını erdal bey yaptı bır kez daha tüp denıcem orda inş son olur rabbım hepımızın yuzunu guldursun inş. bızımkı sebepsız infertılıte mıyomun hamıle kalmamda hıç zararı yoktu rahımın dışındaydı ben kendım ıstedım amalıyatı hamıle kalınca düşük yaparmışım işi sansa bırkmadım dınlenme asamam bıttı nasıpse başlıcam artık

merhaba arkadaslar
ısrael aruh ta 4. denemeyı yapacagım bu ay başlıyoruz
ılk ıkısını erol tavmergende .3. yü ankarada denedık olmadı
hayırlısı
herkese bol şanslar

ben buna yanıt vermıştım ama sılınmış galıba neyse evet butun denemelerım ege tüp bebek merkezınde oldu ılk basamak tedavı 2 aşılama 1 tüp bır açık mıyom amalıyatı hepsını dr erdal bey yaptı 2. sınıde orda denıce ınş. ve son olur allahım hepımıze yardım etsın

ben buna yanıt vermıştım ama sılınmış galıba neyse evet butun denemelerım ege tüp bebek merkezınde oldu ılk basamak tedavı 2 aşılama 1 tüp bır açık mıyom amalıyatı hepsını dr erdal bey yaptı 2. sınıde orda denıce ınş. ve son olur allahım hepımıze yardım etsın

inşallah bu son denemen olur.allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin bu çok önemli benim 7 yaşında bir kızım evladın hayırlı olması çok önemli...

merhaba arkadaslar
ısrael aruh ta 4. denemeyı yapacagım bu ay başlıyoruz
ılk ıkısını erol tavmergende .3. yü ankarada denedık olmadı
hayırlısı
herkese bol şanslar

inşallah ısraıl bey de olumlu sonuc alırsınız benim yengem 3.denemesi tuttu şimdi 2 aylık hamile ısraıl beyden çok memnunlar hayırlısı olur inşallah....

ben smyrna tüp bebek irenbe tüp bebekte birer deneme yaptım olumsuz oldu ve başka nedenlerle birdaha gitmedim çok yakın bi kadındoğum uzmanımız özel egede kaan beyi tavsiye etti nisan ayındada orada bir deneme oldu olumsuz fakat benim en memnun kaldığım merkez burası şimdi ekim ayındaki adetimle yeni tedavime yine orada devam edeceğim aslında hepsi bahane inşallah hayırlısı ile alırız yavrularımızı kucağımıza

smyrna dan neden memnun kalmadın??
bende yeni başladım smyrnaya olumsuzlukları anlatırmısın?

smyrna dan neden memnun kalmadın??
bende yeni başladım smyrnaya olumsuzlukları anlatırmısın?

bahar lütfen aklın karışmasın merkezine ve doktoruna güvenmen çok önemli olumsuzluk demeyelim sadece kalabalıklığı yordu beni bakarsan her yer öyle ama ne bileyim işte gitmedim yoksa bir problem yok bütün bunlar bahene smyrnada benimle beraber tedaviye başlayan arkadaşım ki benden 8 yaş büyük ve sigara içiyo hamile kaldı Allah bağışlasın kızı 2 yaşında Rabbim yeterki ol desin hayırlısı olsun..

bahar lütfen aklın karışmasın merkezine ve doktoruna güvenmen çok önemli olumsuzluk demeyelim sadece kalabalıklığı yordu beni bakarsan her yer öyle ama ne bileyim işte gitmedim yoksa bir problem yok bütün bunlar bahene smyrnada benimle beraber tedaviye başlayan arkadaşım ki benden 8 yaş büyük ve sigara içiyo hamile kaldı Allah bağışlasın kızı 2 yaşında Rabbim yeterki ol desin hayırlısı olsun..

evet ben sonuç olarak şu kanıya vardım canım;
eğer herkes senle ilgili ise senin isteklerin karşılanıyorsa o merkezden memnun kalıyoruz.
ben izmirde bulunan bütün merkezler ile görüştüm içime smyrna sindi birde orada bir tanıdığımın çalışması beni daha çok cezbetti.dediğin gibi hepsi bahane yardan nasip ettiyse olacak yoksa olmayacak.
de ünv.de bülent bey var eşi 20.denemede hamile kalabildi yapsa o yapacak tüp bebek böl.başkanı prof.dr.
hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin...

Back
X