2011 Ekim bebişlerinin mini mini cicişleri...

a_seyma

İki prenses annesi
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
3.583
85
358
bebişlerimizin cicişlerini burda resımlı olarak paylaşalım mı kızlar??

bende 14 nısanı beklıyorum ınsallah bebıs pıtısını gosterırde bende hemen bı zıbın takımı almakk ıstıyorum:)

güzel günlerde giysin inşallah... bende haftasonu alıyım bişiler diyorum. nasılsa artık cinsiyetimiz de belli... :emir_bebek:

canım ya çok güzel düşünmüşsün.benimde aklıma birşey geldi.dur bende açam :)))

bunlarda bize büyükanneannesinden gelen ilk ciciler teyzeleri:6:

$Fotoğraf273.webp $Fotoğraf274.webp $Fotoğraf276.webp $Fotoğraf277.webp $Fotoğraf278.webp

Son düzenleme:
melisss ve hard disc ciciler çok güzel..güzel günlerde kullansınlar inş. ben öğrensem cinsiyeti hemen alcam kıyafet.bu msj sayısı burdada karşıma çıktı:)) artık biriktirip eklerim ben

melisss ve hard disc ciciler çok güzel..güzel günlerde kullansınlar inş. ben öğrensem cinsiyeti hemen alcam kıyafet.bu msj sayısı burdada karşıma çıktı:)) artık biriktirip eklerim ben

amin canım benim inşallah bende cinsiyetini bilmediğim için birşey almadım daha hayırlısıyla bir öğrensem çıkıcam alışverişe anneanneme de örgü siparişleri vericem şimdilik hediyelerle avunayım :))

melisss ve hard disc aldiklariniz cok harika bebisleriniz o güzel cicileri güzel ,saglikli günlerde kullansinlar ins .bende cinsiyetini ögreneyim hemn magazalara aticam kendimi :9:

sanırım ben çok aceleci davrandım ben bebişimin herşeyini aldım :)) tekstil ihtiyacı kalmadı desem yeri var biraz erken davrandım ama dayanamadım. Allah hepimizin kuzularını korusun. haftasonu kntrole gtçem şimdide korkmaya başladım bebişim nasıl acaba diye... inşallah herkes sağlıkla kavuşur yavrusuna. :emir_bebek:

şuraya bi selam atıyım da bulması kolay olsun... :9::9::9:
artık bu aylardan itibaren burası dolar cicilerimizle...
ya nie herkes kıyafet alıyo da biz oyuncak alıyoz acaba... bende oyuncaklarımı koyiim bariii

Back
X