2011 ekim güzellerinin anneleri kaç kilo aldınız :)

23+5,5 kilo aldım,doktorum böylr gidersen normal doğum yapamazsın dedi moralim çok bozuk,yazılanlara bakıyorum hemen hemen herkes böyle doktorum neden böyle söyledi

canım olur mu oyle sey ben kızımda 22 kılo ıle normal dogum yaptım

25+1 deyim, 4.5 kg aldım. ilk 4 ay hiç almamıştım, 1.5 ayda 4 kilo aldım birden.... bazen çok gibi geliyor, bazen de haftaya 6 ay olacak, 6 ayda 5 kilo normal diyorum. bilemedim :S

50,5 ile hamile kaldım, şimdi 24 haftalığım ve sabah aç karnına 57 akşam 59 geliyorum..

15 haftalıkken 4,5- 5 kilo almıştım, 9 haftada demekki çok almamışım diye avutayım kendimi:18:

Sanırım ödemde var ben de, ayakkabılarım terlikler sandaletlerim hiç biri olmuyor..

Yeni rahat bir terlik almıştım her şeyin altına onu giyiyorum bu arada 36 numara giyerdim şimdi 37 bile olmuyo

Boğazıma hakim olmalıyım iştahım çok iyi canım her şeyi istiyor

24+6yım 45 le başladım 51im 6 kilo aldım 3,5 ayda 9 kilo daha hakkım var Kendime 60ı sınır koydum ama 60a ulaşmak için baya bi uğraşmam gerekiyo sanırım

Son düzenleme:
24+1 de 58.5 kiloyum.
57.5 ile başladım 1 kilo almışım.ama ilk aylarda 5 kilo kadar vermiştim.

maşşallah size yaa.. bende 2010 ekim annesiyim 60 la hamile kaldım 83 le doğuma gittimve sonrasında veremedim hala 10 kilo stoklarımızda mevcut

28. HAFTAYA GIRDIM bende 6 kılo aldım ama kızımı iyi beslemem gerekıo :)bunlar bize sut olup gerı doner inşalh

27+5 haftalığız kızımla birlikte 9 kilo aldım haftada 1 kilo almaya başladım ne olcak benim bu halim bilmiyorum 15 olurum herhalde daha fazlasını istememmm :))))

80 ile hamile kaldım, 26 + 6 yım ve şimdiden 9 kilo aldım. ne yapacağım bilmiyorum. herkes çok moralimi bozuyor zaten ay çok şiştin falan diyorlar acayip bunalımdayımmm :95:

80 ile hamile kaldım, 26 + 6 yım ve şimdiden 9 kilo aldım. ne yapacağım bilmiyorum. herkes çok moralimi bozuyor zaten ay çok şiştin falan diyorlar acayip bunalımdayımmm :95:

bosver arkadasım yaa sen elaleme ne bakıyon.sen bı can tasıyosun.bebegın saglıklı olsunda gerısını dusunme dogumdan sonra bakarsın caresıne.benım cok yakın bı arkadasımda 80 ıle hamıle kaldı.102 kılo ıle dogum yaptı.8 ay sonra bı rejım yaptı bıde haftada 4 gun bır saat kostu.sımdı 63 kılo.mutlu son.sende sıkma canını.ayy ben artık tartılmıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…