2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

BelizBerkin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
1.051
0
0
Ankara
Haydi bakalım kızlar,
Gösterin neler neler aldınız bebeklerinize? Ama lütfen öncelikle ilk ne aldınız onu söyleyin ya da resmini koyun.
Bekliyoruzzzz:)

Hayırlı olsun şirin bölümümüz:69:
Benim henüz bebişimin hiçbir şeyi yok,almadık..
Ama alınanları merakla bekliyorum:8:

daha hamile kalmadan çok önce ufak tefek şeyler almaya başladıgım için ilk ne aldığımı hatırlayamıyorum ama ilk eşim bana bebek mevlidinde veya lohusa yatagında giymek için enfes bir lizözlü takım aldı.akşam gidince koyarım.

daha hamile kalmadan çok önce ufak tefek şeyler almaya başladıgım için ilk ne aldığımı hatırlayamıyorum ama ilk eşim bana bebek mevlidinde veya lohusa yatagında giymek için enfes bir lizözlü takım aldı.akşam gidince koyarım.

Hamile haberini aldıktan sonra ne aldığını hatırlamıyor musun canım? Ben ilk eşyasını ben almış olayım diye öğrendiğim gün çorap almıştım, akşam koyarım resmini:)))

Hamile haberini aldıktan sonra ne aldığını hatırlamıyor musun canım? Ben ilk eşyasını ben almış olayım diye öğrendiğim gün çorap almıştım, akşam koyarım resmini:)))

ah evet hatırladım e-bebekten iki tane alt üst takım yapmıştım.ben alma işini baya abarttım çok şey oldu.akşam foto çekip koyarım şimdi aldığım ana kucağının resmini koymayı deneyeyim.

$996.webp Eki Görüntüle 154727

Bebegimin oda takımı, söz verdikleri gibi 1 haftada teslim ettiler, hatasız kusursuz. Tavsiye ederim.
Aldığım yer : Hello Baby (BAYRAKLI)
Fiyat :2300 TL(500 TL hediye çeki verildi)

$Fisher-Price-Ilk-Arkadaslar-Anakucagi__34275941_0.webp $Fisher-Price-Ilk-Arkadaslar-Anakucagi__34275941_0.webp

burda resim olarak çıksın istedim ama olmadı galiba.işte ev tipi anakucağımız kızlar.fisher price tan ilk arkadaşlarım

Eki Görüntüle 154728 Eki Görüntüle 154727

Bebegimin oda takımı, söz verdikleri gibi 1 haftada teslim ettiler, hatasız kusursuz. Tavsiye ederim.

tam bir prenses odası.süper hayalimdeki gibi.allah güle güle kullanmayı nasip etsn ces.çok güzelmiş. biz balıkesirde oldugumuz için çok kısıtlı seçeneklermiz ben de çilekten baby safari takımını beğendim kızlar ne dersiniz o oda için?

Eki Görüntüle 154729 Eki Görüntüle 154729

burda resim olarak çıksın istedim ama olmadı galiba.işte ev tipi anakucağımız kızlar.fisher price tan ilk arkadaşlarım

Güle güle kullansın, içinde aglamadan dursun inşallah.

tam bir prenses odası.süper hayalimdeki gibi.allah güle güle kullanmayı nasip etsn ces.çok güzelmiş. biz balıkesirde oldugumuz için çok kısıtlı seçeneklermiz ben de çilekten baby safari takımını beğendim kızlar ne dersiniz o oda için?

Prenses için degil prens için alındı ama country tarzında ve spor olmadığı için zen kıza yakıştırdın. Senin begendigin takım da güzel,

Son düzenleme:

cessin bebişi erkek özellikle düz beyaz aldı cinsiyetine göre renklendiricek..Prens odası olucak onun :nazar::nazar:
senin ana kucağı da çok güzelmiş güle güle kullansın inşallah canım:nazar::nazar:

Süper canım,güle güle kullansın oğlun:nazar:

Çok şekermiş ama merak ettim yerden yüksek mi bu canım:26:

Senin bu takıma bir çoğumuz bitiyoruz zaten, ben Ankara'da nasıl bulurum buna benzer bişey onu düşünüyorum...

Evdeçok işe yarayacak bişey olmuş canım, güle güle kullansın miniğin...

çok yüksek değil canım normal düşme tehlikesi yok yani zaten iyice hareketlenince içinde durmaz. ben gündüz ilk aylarda ev işi yaparken koymak için ya da gündüz uykuları için aldım.emniyet kemeri de var.

çok yüksek değil canım normal düşme tehlikesi yok yani zaten iyice hareketlenince içinde durmaz. ben gündüz ilk aylarda ev işi yaparken koymak için ya da gündüz uykuları için aldım.emniyet kemeri de var.

Kızlar bayıldım bu topiğe boyle bır topiğe ıhtıyacımız vardı zaten. Ben henuz bırsey almadım.
Annem batık pantolon falan takım oruyor o bıtınce eklerım.
Bu emzıgıde esıme hamıle oldugumun haberını vermek ıcın almıstım. Baktım topik resımsız kalmıs bende ekleyeyım dedım. Bebegıme bu emzıgı kullanmam aylardır acıkta cunku

$DSC06214.webp

Back
X