bende hergün yumurta yerim 1tl su içerim meyvemi yerim yemeklerde çeşit yapmaya çalışıyorum bide hergün havuç yiyorum aslında domates ve salatalık yememeliymişiz hormonluymuş ve yemiyorum genelde salatada kırmızı lahana havuç ve kıvırcık kullanıp yapıyorum bugün süt içemeye başladım zorda olsa(
sabah kahvaltıları biz hamileler için çok önemli...
her sabah ballı süt içiyorum..yumurta çok önemli..zeytin yemiyordum bi kaç seferdir yiyorum.salatalık ve domates şu sıralar hormonlu olduğu için tüketmiyorum...
ara öğün meyve ya da yoğurt (ben yoğurt sade asla yiyemem.ekmek parçacıkları doğrayıp yiyorum midemi bulandırmasın diye)
çalışan bayanlara söylüyorum kesinlikle dışardan yemeyin.öğlede yemeğimi kendim yapıyorum..sebze tavuk nohut fasülye (bugün işim çok olduğu için sebze yapamadım.mercimek çorbası yaptım.içine havuç ve patates de rendeledim)dışardan yemek yemektense bu daha mantıklı geldi..
akşama kadar sağlıklı bir şeyler yemeye çalışıyorum..evime gidince annemin yemeklerine kendimi bırakıyorum..meyve süt ceviz fındık
bol bol su içmeyi unutmayalım arkadaşlar...
havuç çok güzel hem mide bulantısını da alıyor...
Gunaydin herkese!!!!
Guzel bir topik olmus, acilali da cok olmus ama ben simdi farkettim.
Ne guzel besleniyorsunuz, maalesef ben daha bir duzen oturtamadim.
Hazimsizlik cekiyorum, her seyi yiyemiyorum ama kilo da aliyorum.
Ilk hamileligimde o kadar duzensiz beslendim ki 24 kilo ile tamamlamistim.
KIlolar neyse yuksek tansiyon,mide yanmasi, odem cok korkutmustu.
Takip edecegim sizleri, bu sefer ayni hataya dusmemeyi umut ediyorum.
Nedir önerilerin arkadaşım?:44:merhaba arkadaşlar bende 30 haftamdaym sizlere bazı önerilerim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?