2011 Eylul Anneleri- Doğum yapan var mı?

shequre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
180
1
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Artık beklenen aydayız. Doğum yapan var mı acaba? şimdiden Rabbim bir nefeste doğurmayı nasip etsin diyeyim. doğum yapanlar varsa tecrubelermizi paylaşalım. benim 15 eylul gozukuyo. kız cocugu erken dogar derler ama benimki rahat masallah. pek cıkmak istemiyo.:=)))))))))))))) :97:

selaam kizlar, bugun benim normalde son günüm dogumumu 6 eylul olarak verdi doktor ama suana kadar daha sancim felan yok :) :52:

Ben ne zaman doguracagimi bilmiyorum kizlar
Sat ile ultrason verilerinin arasinda 15 gunluk fark var:2:
normalde 19 eylul tarihimiz
insallah bebegim en hayirli zamanda gelir, artik sunun surasinda ne kaldi ki:nazar::nazar:

ben 7 eylulde dogum yaptım arkadaslar ıstersenızsorularınıza cvp verebılrım 6 gunluk tecrubelerım dogrultusunda:) netıcede ılk dogumumdu:):49:

ben 7 eylulde dogum yaptım arkadaslar ıstersenızsorularınıza cvp verebılrım 6 gunluk tecrubelerım dogrultusunda:) netıcede ılk dogumumdu:):49:
Öncelikle hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün bebişini.Normal doğum mu yaptın?Naıl başladı doğumun,belirtiler falan yani ve de sancı kısımı falan çok acılı mıydı?:44:Kısacası doğum hikayeni paylaşırsan sevinirim:)

mrb arkadaşlar 2 eylülde sezeryan doğum yaptım. Biraz sancım vardı akşam üzeri kontrole gittik eşim ve kayınvalidemle nst de sancı çıktı doğum başlamış dediler apar topar doktorumu aradık ve on dakika içinde ameliyat masasında buldum kendimi .Ama böyle daha iyi oldu , o ameliyat stresini yaşamadım en azından ve kızım Zeynep Yağmur şimdi oniki günlük oldu Allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun

cok guzel ALLAH bagıslasın ıns analı babalı buyusunler.talıhler güzel bahtları acık sansları rızıkları cok olsun ıns..
bende 27 eylulu beklıyorum nasıl heycanlayım.:D
lutfen arkadaslar dogum tecrubelerınızı bızımle paylasın..

arkadaşlar ben de yarın doguma giriyorum. kızım 3,800 ldugu icin doktor daha fazla beklemyelim dedi. once normal dogumu deneyecegiz suni sancıyla. Olmazsa sezeryan. Ben normal dogumdan yanayım ama hayırlısı ne ise olsun. Dua edinnnnn:21::49::52::81:

arkadaşlar ben de yarın doguma giriyorum. kızım 3,800 ldugu icin doktor daha fazla beklemyelim dedi. once normal dogumu deneyecegiz suni sancıyla. Olmazsa sezeryan. Ben normal dogumdan yanayım ama hayırlısı ne ise olsun. Dua edinnnnn:21::49::52::81:
Canım kaçıncı haftandasın.Allah kolaylık versin,bebişini sağsağlim kucakla inşallah.

meraba kızlar benim 31 ekimdi doğumum ama kızım sabredemedi ve 9 eylülde normal doğumla dünyaya geldi şu an durumu iyi küvezde bakalım ne zaman gelicek evimize.
sizlerede sağlıklı kolay doğum diliyorum.

merhaba eylül anneleri....

19 eylülde gelmesini beklediğimiz bal oğlumuz Mert Selim'e bizde 11.09.2011 saat:01.45 itibarıyla kavuştuk :)

bende hamileliğim boyunca normal doğum olması için elimden geleni yaptım ama çatı darlığı nedeniyle,sezeryana karar verildi...

ilk bebeğimiz ve hala inanamıyorum,gözlerimi yavrumdan ayıramıyorum ve diliyorum Rabbim bu muhteşem duyguyu başta kk'de hikayelerini okuduğum ve umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma,hamile olanlara ve herkese nasip etsin...

sizlerinde güzel haberlerini inşallah en hayırlı zamanda almak dileğiyle Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun...:)

merhaba eylül anneleri....

19 eylülde gelmesini beklediğimiz bal oğlumuz Mert Selim'e bizde 11.09.2011 saat:01.45 itibarıyla kavuştuk :)

bende hamileliğim boyunca normal doğum olması için elimden geleni yaptım ama çatı darlığı nedeniyle,sezeryana karar verildi...

ilk bebeğimiz ve hala inanamıyorum,gözlerimi yavrumdan ayıramıyorum ve diliyorum Rabbim bu muhteşem duyguyu başta kk'de hikayelerini okuduğum ve umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma,hamile olanlara ve herkese nasip etsin...

sizlerinde güzel haberlerini inşallah en hayırlı zamanda almak dileğiyle Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun...:)

gözün aydin canim:nazar::nazar::nazar:allah anali babali büyütsün,darisi bana ve diger tüm hamilelere

meraba kızlar benim 31 ekimdi doğumum ama kızım sabredemedi ve 9 eylülde normal doğumla dünyaya geldi şu an durumu iyi küvezde bakalım ne zaman gelicek evimize.
sizlerede sağlıklı kolay doğum diliyorum.

gözün aydin canim,allah anali babali büyütsün,insallah bir an önce bebegin küvezden cikar evinize gelirsiniz:nazar::nazar::nazar:

hemde nasıl aydı gözüm anlatamam canım,sağol:64:

Allah hepimizin yavrularını esirgesin ve analı babalı huzurlu yuvalarda büyümeyi nasip etsin...

seninde güzel haberlerini alırız burdan yakında inşallah :emir_bebek:

hemde nasıl aydı gözüm anlatamam canım,sağol:64:

Allah hepimizin yavrularını esirgesin ve analı babalı huzurlu yuvalarda büyümeyi nasip etsin...

seninde güzel haberlerini alırız burdan yakında inşallah :emir_bebek:

insallahhhhh canim,iki haftam var son günler gecmek bilmiyo,insallah kizimda fazla bekletmez bizi

12.09. da bekledigimiz oglum Deniz Kaan 08.09 da saat 14.07 de 52 cm 3090 gram dunyaya gozlerini acti . babasinin dogumgununde dogmak istedi heralde epidural normal dogum isterken kordon dolanmasi nedeniyle acilmam olmadi ve epidural sezeryanla dogdu Omrun guzel olsun minik oglum...

12.09. da bekledigimiz oglum Deniz Kaan 08.09 da saat 14.07 de 52 cm 3090 gram dunyaya gozlerini acti . babasinin dogumgununde dogmak istedi heralde epidural normal dogum isterken kordon dolanmasi nedeniyle acilmam olmadi ve epidural sezeryanla dogdu Omrun guzel olsun minik oglum...

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar:. ben de inşallah ocak annesi olucam normal doğum istiyorum ama eğer ki mümkün olmazsa epidural sezaryen istiyorum ama korkuyorum da açıkçası keserlerken ayık olucam falan filan diye bu konuda beni biraz bilgilendirebilirsen inan çok memnun olurum çok teşekkür ederim şimdiden:71:

MErhaba kızlar,
15 eylulde bekledigimiz kızımız elif tam da tarihinde suni sancının yarıdmıyla normal dogumla dunyaya geldi. Ona kalsa gelecegi yoktu ama biz ısrar ettik, kırmadı saolsun:))))) cok guzel bir duygu. Allah herkese saglıkla bebişlerine kavusmayı ve yine saglıkla buyutmeyi nasip etsin.:21::89:

Allahım sağlıkla sıhhatle büyütmei nasip etsin hepinize uzun ömür versin bebeklerinize :nazar:
benim de kızımın gelmesine daha 7-8 hafta var:nazar::nazar::nazar:
inşaallah zamanında sağlıkla gelir :nazar::nazar::nazar:
Rabbim tüm herkese sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin :nazar:

Back
X