2011 Eylul Anneleri- Doğum yapan var mı?

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün inşallah:nazar:. ben de inşallah ocak annesi olucam normal doğum istiyorum ama eğer ki mümkün olmazsa epidural sezaryen istiyorum ama korkuyorum da açıkçası keserlerken ayık olucam falan filan diye bu konuda beni biraz bilgilendirebilirsen inan çok memnun olurum çok teşekkür ederim şimdiden:71:

Iyi dileklerin icin cok tesekkurler lymonata. insallah sende sag salim kavusursun yavruna. ben basindan beri hep epidural normal istemistim. ama olmadi... suyum geldi ve tam 30 saat sanci ile bekledim suni sanci verdiler yinede acilmam sadece 5 cmde kaldi. ve epidural sezeryana karar verildi. Acikcasi bende hissederim die cok korkuyodum. ama inanki hic bisey hissetmiyosun zaten hemen hurra kesmiyolar once uyustugundan emin oluyolar. ufak tefek bisiler yapip soruyolar hissediyomusun die. tabi bebek cikarken biraz bastiriyolar karnina sarsiyolar ama oda acisiz bisey. hic korkmana gerek yok. tabi normal dogumdan sonra ayaga kalkAbiliyosun bunda hemen kalkamadim acikcasi. sonucta ne olursa olsun bi operasyon... ama evladinda geldikten sonra inanki hic biseyi gozun gormuyo...bi kac gune toparlaniyosun zaten.

slm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun :nazar::nazar:
54cm 4000gr.:nazar:

Iyi dileklerin icin cok tesekkurler lymonata. insallah sende sag salim kavusursun yavruna. ben basindan beri hep epidural normal istemistim. ama olmadi... suyum geldi ve tam 30 saat sanci ile bekledim suni sanci verdiler yinede acilmam sadece 5 cmde kaldi. ve epidural sezeryana karar verildi. Acikcasi bende hissederim die cok korkuyodum. ama inanki hic bisey hissetmiyosun zaten hemen hurra kesmiyolar once uyustugundan emin oluyolar. ufak tefek bisiler yapip soruyolar hissediyomusun die. tabi bebek cikarken biraz bastiriyolar karnina sarsiyolar ama oda acisiz bisey. hic korkmana gerek yok. tabi normal dogumdan sonra ayaga kalkAbiliyosun bunda hemen kalkamadim acikcasi. sonucta ne olursa olsun bi operasyon... ama evladinda geldikten sonra inanki hic biseyi gozun gormuyo...bi kac gune toparlaniyosun zaten.

çok teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum bebeğimi ama bir yandan da çok korkuyorum hele de günler yaklaştıkça. benim en çok istediğim şey bebeğimin doğumunu görebilmek oyüzden eğer sezeryan olmak zorunda kalırsa bari epidural olsun diyorum bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim. kendimi cesaretlendirmeye ne kadar çalışsamda pek başarılı olamıyorum yaşamadığım için. peki nasıl bir ortam oluyor ne yaptıklarını anlatıyorlarmı seninle konuşuyorlarmı falan birde çok uzun sürüyormu çok soru sordum biliyorum ama endişeleniyorum nolur kusura bakma ve çook sağol:71:

Selam kızlar.. Normalde kasım annesi olacaktım ama sağolsun kızımızın çok acelesi varmıi 19 eylülde 28 haftalık olarak doğdu... Doğduğundan beri halen küvözde 20 gün daha kalacak gibi görünüyor.. Hergün eşim durumunu soruyor gittikçe daha iyi diyorlar.. Hergün süt sağıp gönderiyorum. Yetiyor dediler bakalaımm biran önce doğsun dedim ama 2 kez görebildik.. şimdide biran önce eve gelsin diye dua ediyoruz.....

Back
X