2011 Eylül Anneleri / Kendimize neler aldık?

BelizBerkin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
1.051
0
0
Ankara
Arkadaşlar,
İşte işimize yarayacak bir konu daha! Hamilelikle ilgili olarak kendimize aldıklarımızı buradan paylaşabilir, fikir alışverişi yapabiliriz. Buyrun bakalım:49:

Ama sadece kıyafetler olmak zorunda değil, kremler vs de olabilir. Kendimiz için her ne alıyorsak yani:49:

Mesela külotlar konusunda ne dersiniz? (Damdan düşer gibi oldu:1::74:)
Ön tarafı ince olanları artık giymek gerekiyor sanırım. Azıcık göbeğe doğru yüksek olsa beni rahatsız ediyor. Peki hamileler için özel külot da üretiyorlar mı? "Ergonomik hamile külodu":9::9:

$Picture1.webp $Picture3.gif $Picture4.webp $Picture2.webp
Benim zevkim aşağı yukarı bunlar gibi...

Şu beyaz gömlekten mutlaka diktirmem lazım, çok hoş duruyor... Hem beyaz gömlek hep lazım oluyor di mi ama?

topiğin hayırlı olsun canım..evet çok hoş beyaz gömlek ,hep lazım olur hem...

Ben de öylesine, kendim yazıp kendim okuyordum Nazali :49: Katkın için teşekkür ederim:71::71::71::71:

Ben de öylesine, kendim yazıp kendim okuyordum Nazali :49: Katkın için teşekkür ederim:71::71::71::71:

Aaa niye öyle diysoun canım okuyoruz tabi ama henüz bişiler almadık demekki kendimize ekleyemiyoruz:61:
Henüz göbüşler zorlamıyor anlaşılan mevcut elbiselerimizi ama az kaldı:1:
Bak gör bu topik 1 ay sonra patlıycak resmen.hatta bebişlerimize aldığımız cicilerinde önüne geçecek bizim cici merakımız:1:
Ben biraz daha havaların ısınmasını bekliyorum canım.ondan sonra alıcam kızımı yanıma (ki zaten yanımda demi:1:) hopp doğru mağazalara atıcam kendimi.Bir bebe mağzasına bir hamile giyim mağazasına.Babamızın bütün paralarına kıycaz yani:1:
Ayy Elvin çok sabırsızlanıyorum aslında kızımla beraber bişeyler yapmak için daha şimdiden.Kız annesi arkadaşım benim:16: Anlarsın sen beniiii:34:

Mesela külotlar konusunda ne dersiniz? (Damdan düşer gibi oldu:1::74:)
Ön tarafı ince olanları artık giymek gerekiyor sanırım. Azıcık göbeğe doğru yüksek olsa beni rahatsız ediyor. Peki hamileler için özel külot da üretiyorlar mı? "Ergonomik hamile külodu":9::9:

Elvinim yeni topiğimiz hayırlı olsun pek yakında dolacaktır..Hamile kilotları var ama genelde yüksek bel oluyorlar hani böyle bütün karnını kaplıyor. Ben hayatım boyunca yüksek bel hiçbirşey giyemedim şimdi daha da rahatsiz ediyor.Hatta hamile pantolonlarının belinde de yüksek lastik oluyor ya o bile beni çıldırtıyor kıvırıp göbeği yukarı çıkartıyorum:9: ama normal çamaşırlar da büyümekte olan totoma dar gelmeye başladı o da deli ediyor elim popomda gezmeye başladım:)) şimdilik daha fazla büyümemesini ümit ederek pamuklu m beden çamaşır alıyorum..Ama rahat edersen bi onlara bak derim hatta şimdi resim bulup eklerim senin için..

slm kızlar ben lierac phytolastil jel aldım çatlakları önlemek için..düzenli kullanıyorum.tavsiye ederim.

ben de mustela aldım gerçekten çok güzel. lierac için kozmetik dedi eczaneler sadece mustela doğal dedi ben de inandım:44: umarım hiçbirimiz çatlamayız:50:

Elvinim yeni topiğimiz hayırlı olsun pek yakında dolacaktır..Hamile kilotları var ama genelde yüksek bel oluyorlar hani böyle bütün karnını kaplıyor. Ben hayatım boyunca yüksek bel hiçbirşey giyemedim şimdi daha da rahatsiz ediyor.Hatta hamile pantolonlarının belinde de yüksek lastik oluyor ya o bile beni çıldırtıyor kıvırıp göbeği yukarı çıkartıyorum:9: ama normal çamaşırlar da büyümekte olan totoma dar gelmeye başladı o da deli ediyor elim popomda gezmeye başladım:)) şimdilik daha fazla büyümemesini ümit ederek pamuklu m beden çamaşır alıyorum..Ama rahat edersen bi onlara bak derim hatta şimdi resim bulup eklerim senin için..

ben de düşük bel pamuklu çamaşırlar aldım dikişsizlerden. biraz fiyatlı ama gerçekten çok rahat sonra da giyilir diye düşündüm. zaten hamile çamaşırları da pahalı:(

14 haftalik olduk,iki haftadir hamile kiyafetleri giyorum,iki pantolon iki gömlek aldim simdiden hic bir kiyafetim olmuyo ,karnim sanki 6 aylikmis gibi:1:düsük bel hic bisey giyemiyorum illa karnima kadar cekmem lazim:60:

kızlar benşm göbeğim çok çabuk çıktı 2. aydan sonra hemen kıyafet almaya başladım 2 adet hamile kot pantalonu 1 adet lacivert hamile pantolonu bir adet pembe biraz yazlık olan gömlek aldık ama hamileliğimiz yaza denk geleceği için ben bol bol elbise almayı düşünüyorum şimdilik üst kıyafetlerim oluyor. birde kakao yağı aldım çatlak için.

bende 2.ayımda Ebrudan bi hamile taytıyla hamile tshirtu almışım..Sonra o kadar para verdiğim için çok pişman oldum..Bugün pazara gidip yazlık tshirt alışverişimi tamamladım..Spor giyindiğim için hamile kıyafeleri bana biraz abartılı geliyor. O yüzden 2-3 tane Oxxonun beli lastikli pantolonlarından alıcam.Yazın da elbiselerle geçirmeyi planlıyorum. En kısa zamanda aldıklarımı da eklerim..Çatlak kremi olarak 3.aydan beri Mustela kullanıyorum.Banyo sırasında bebe yağı, banyo sonrasında da kakao yağı kullanıyorum.

Yüksek bele ben de pek katlanamıyorum, iyice düşük bel olanları tercih ediyorum, onlar bile bi noktada rahatsız ediyor alttan göbeğimi... Bikaç :74: aldım haftasonu, dantelli aldım azıcık:78::77: Kendimizi de salmayalım canım dedim, koca totoma kocaman dantelli çamaşırlar:52::52::52:

ben de mustela aldım gerçekten çok güzel. lierac için kozmetik dedi eczaneler sadece mustela doğal dedi ben de inandım:44: umarım hiçbirimiz çatlamayız:50:

Ben de 3. aydan beri mustela kullanıyorum. Sabah ve akşam sürüyorum, fark edilir derecede nemli bırakıyor. Banyodan sonra da göğüslerime de sürüyorum bundan. Ben memnunum:49:

Back
X