2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

midemi kaynatıyo muz benim...aslında çok sewerim kendisini ama

aç karnına tabii kötü tarafları oluyo. kabızda yapıyo. ama dedim ya aç karnına değil. hem anneler için sinir sistemini sakinleştiyormuş ve beynide rahatlatıyomuş. muzlu süt yap iç. hatta bal da koy atom olsun

Hahaha kızlarr koşun koşun dinleyin ne anlatıcam.Bacak bacak üstüne atmış oturuyorum.Hale'm tekmelemeye başladı.bende açtım badmi göbüşüme baktım.aman yarabbbbbb
Dışardan görünüyor tekme hareketleri.yani karnım nasıl kıpırdadı bi görseniz.iki kere oldu bu şimdi.ilk defa gördümSiz hiç farkettinizmi dışardan baktığınızda karnınızdaki bariz tekme kımıldamalarını

Sonra Aren Balın tadını aldımı hoptek hoptek ....

yaaa o kadar eblli oluyo mu yaa... ben açtım mı karnımı yada elimi koydum mu, kaçıyo benimki sanki...

melisim benim kollar ve yüzüm şişti.çok çirkin görünmeye başladı yani.doktor amcamız dedi fazla kilo almışsın die.yoksa şuan 54 kiloyum yani normalim bana göre

günaydın hanımlar.geçmişi okuyup geldim.geçmiş olsun kanşekeri.yeni atlattım şu öksürük vakasını ama bana ağır bedel oldu.2 hafta sürdü.geçmek bilmedi üztüne üstklük birde aşırı öksürmeden rahim ağzında incelme yaptı.dün doktor çok şükür her şey iyi dedi de bana doktorum balla 1 tatlı kaşığı zencefili karıştır ılık suyla iç dedi.öksürük turmaya başladığı anda ılık suyun yanında olsun dedi.birde öncesinde okadar çok ilaç içmiştim ki antibiyotik falan tık demedi vaalll.ilerletme canım çook geçmiş olsun...

midemi kaynatıyo muz benim...aslında çok sewerim kendisini ama

bütün meyveleri deli gibi yiyorum ve çok seviyorum eşim bu çocuk sırf vitamin olarak mı doğacak diyor.

5 kilo meyve yerim akşamları sıkıntı olmaz valla birde bu aralar ananasa taktım (Fiyatı uygun ve var diye söylüyorum)

Selam kızlar,biz gene geldikkkk

Süper,hadi bakalım güzel haberlerle gelin pempişimmm

Günaydın herkeslere, uykusuz geçen bir gecenin ardından, yarı kapalı gözlerle bilgisayar başındayım bve bitirmem gereken bir proje var. Allahım bana yardımet nolur.

Cesscim sana kolaylıklar diliyorum canımm

ben uzun zamandır dışardan gözlemleyebiliyorum, süpper bi duygu hatta eşime de göstertyorum bazen de o bakmaktan sıkılıyo ne zaman hoplucak diye. ben film gibi açıp göbişi izliyorum, kociş de üşütçen diye kızıyo, yazın bakarsın doya doya diyo.

Sonra Aren Balın tadını aldımı hoptek hoptek ....

Selam kızlar,biz gene geldikkkk

Süper,hadi bakalım güzel haberlerle gelin pempişimmm

Cesscim sana kolaylıklar diliyorum canımm

hoşgeldin canımcım, sagol canım sizlerin sayesinde herşey daha da kolay çok şükür. iyi ki varsınız, valla yoklugunuzu düşünemiyorum bile nasıl geçerdi bu hamilelik yahu.

Gözün aydın Meloş
Elmacım tekrar gözün aydın
Melis yedin di mi lop lop
Veee melankoliiiiiii
Bugün benim de ayrıntılım var Pembiş
Bişeyin yok di mi Meloş
Oh oh ne güzellll

Böyle iyi oluyomuş meloş, hepsine aynı anda yroum da yapabiliyorum hem

kızım o kadar geçmişten yoruldun bari bir kıyak yapayım dedim.seni seviyiiiiii ben....
bişe olmadı inşallah sanırsam...

çokta faydalıymış ananas, hem ödemde attıryomuş...bende yerim arada canım ama asitli ya, gece olmuyo iştee,midem hemen hopluyooo

çok sevindim senin ve bebeğin adına allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimize gözün aydın , bu arada herkeze günaydın benhenüz açabildim yoğunum biraz geçmişe bir göz atayım dedim

ay ben 2 sayfa okuyana kadar geride kalıorum hep yawww
benim kilo şaibeli doktoruma göre 52 kilodan 58 e çıktım bana göre 48 den 58 e çıktım doktor ilk 1 ayı saymıo saolsun
yani 20 haftada :6 kg diyorlar

Elmaaa çokk sevindim canımmm
Mutluluğun heppp daim olsun ve bir daha böyle dengesiz doktorlarla karşılaşmayalım hiçbirimiz inşallah
Seni ve bebişini seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…