2011 eylül anneleri

bozo85

Banane, sanane:)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
17.940
28
208
Diğer
bakalım kimler 2011 eylül annesi olucak
geçen sene bizim yaşadığımız heycanları sizler yaşıycaksınız
biz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldık
burda çok güzel dostluklar edindik
inşallah sizde çok güzel dostluklar edinirsiniz
inşallah rahat bi hamilelik(bulantısız) ve doğum geçirirsiniz...

Son düzenleme:
Ayyy Bozom:38: Kah ağladık kah güldük 1 seneyi devirdik GÜzel sağlıklı gebelikler Diliyorum :92:Herkese Geçen sene bizlere yazarken acaba bizlerde yazabilecekmiyiz derdik :71:

Ayyy Bozom:38: Kah ağladık kah güldük 1 seneyi devirdik GÜzel sağlıklı gebelikler Diliyorum :92:Herkese Geçen sene bizlere yazarken acaba bizlerde yazabilecekmiyiz derdik :71:

evet ya 1 sene geçti
acaba kalp atışlarını duyucak mıyız 2li 3lü testler ne olcak doğum nasıl olcak derken geçti hepsi

slm güzel anneler darısı bekleyenlere inş.hayırlısıyla ben bugün çatlatma iğnesi yapındım eğer tutarsa eylül annesi olacağım hayırlısıyla olur inş.topik dolar taşar

bozo bende bu topik ne zaman açılcak diye bekliyodum dediğin gibi inşallah bizler gibi güzel dostluklar edinirsiniz

slm güzel anneler darısı bekleyenlere inş.hayırlısıyla ben bugün çatlatma iğnesi yapındım eğer tutarsa eylül annesi olacağım hayırlısıyla olur inş.topik dolar taşar

inş canım bu topiğin ilk annesı olursun....eveeeet gelsın anne adayları...:49:

gfr inşallah eylül annesi olursun
inş.canım hayırlısı bakalım
inş canım bu topiğin ilk annesı olursun....eveeeet gelsın anne adayları...:49:

benden öncede gelen olur inş.bende gelirim Rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu
bakalımm benim beklenmedik günüm 27si iğnemi dün oldum bekleyip göreceğiz

sağol cnm bende ara ara bakıom gelen giden var mi diye eylül anneleri biraz tembel sanırsam beklenmeyen sat 28 aralık dt 8 eylül yarından itibaren eylül anneleri gelir inş:4:

hadi bakalım hayırlısı arkadaşlar...
topiğimizin ilk annesi ben olayım bakalım
sat 26 11 2010

daha çok küçük teyzeleri
uzun bir yolculuk bu
kötü olan ne varsa hepsini unuttuk ve güzel olan ne varsa kabul etmeye başladık
herşey güzel olacak bu sefer inşallah

bismillahirrahmanirrahim

sağol cnm bende ara ara bakıom gelen giden var mi diye eylül anneleri biraz tembel sanırsam beklenmeyen sat 28 aralık dt 8 eylül yarından itibaren eylül anneleri gelir inş:4:

sat 26 11 2010

daha çok küçük teyzeleri
uzun bir yolculuk bu

bismillahirrahmanirrahim

tebrik ederim
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...çok güzel bir dönem sizi bekliyor...hamileliğinizin tadını çıkarın...bulantılarınız kusmalarınız olucak ama 4.ayda geçicek....ayyy duygulandım şimdi...seneye bu zamanlarda sizin yavrularınız 3 aylık olucak inşalllhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sat 26 11 2010

daha çok küçük teyzeleri
uzun bir yolculuk bu

bismillahirrahmanirrahim

Hayırlı olsun bebişiniz :49: .Uzun biryolculuğa başladınız.Rabbim hayırlısıyla sıkıntısız bir şekilde yolculuğu tamamlamayı nasip etsin
Yavaş yavaş gelir artık yol arkadaşlarınız.Bize de burayı ara sıra ziyaret edip anı tazelemek düşer.Merak ettiğiniz her konuda yardımcı olmaya hazırız.:16: :16:

sat 26 11 2010

daha çok küçük teyzeleri
uzun bir yolculuk bu

bismillahirrahmanirrahim

tebrik ederim cnm ayy çok sevindim eee anlat bakalım kaçıncı çocuk kaç yaşındasın kaç kilosun ve bu kadar erken nasıl öğrendin hamile olduğunu çok oldum galiba:71::77::82:

2010 eylül annesi olacaktım 19 haftalıkken kaybettim meleğimi. 6 ay sonrasındada bi düşük yaptım. velhasıl 2 kayıptan sonra bu ay tekrar denemek istiyorum 2010 eylül annesi olamadım 2011de eylül annesi olmak istiyorum kısmetse... İnşallah bi daha ki aya bu topicde yer alırım...

slm arkadaşlar

bende temmuz 2011 anne adayıyım 2. yee:)))

ama öncelikle bi eylül annesiyim 21 09 2006 doğumlu bi oğlum var:nazar: şöyle bi bakiim 2011 topiği açılmış mı dedim sizleri gördüm inş tüm isteyenlerle beraber sizlerde bizlerde bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inş

eylülde doğum çok güzel ama şimdi hatırlıyorumda o yaz acaip sıcak olmuştu düşük tansiyondan çekmiştim ben başkada bi sorunum yoktu:nazar: ama bebeğine bakması çok keyifli ne çok sıcak ne çok soğuk tam ikisinin arası....

umarım aylül annesi olmak isteyen herkes olur herkese önce sağlıklı bir hamilelik sonra sağlıklı bir doğum sonrasında ise tatlı mı tatlı sevimli mi sevimli bebekler diliyorumm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:71::71:

tebrik ederim zeytin gözlü sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evet eylül annesi olmak çok güzel ne çok sıcak ne çok soğuk
bizim de şansımıza yazın çok sıcak oldu geceleri uyuyamadık
ama olsun hepsi bebeklerimizi kucağımıza alınca geride kaldı
anne olmak çok güzel Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallahh

tebrik ederim zeytin gözlü sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evet eylül annesi olmak çok güzel ne çok sıcak ne çok soğuk
bizim de şansımıza yazın çok sıcak oldu geceleri uyuyamadık
ama olsun hepsi bebeklerimizi kucağımıza alınca geride kaldı
anne olmak çok güzel Allah bu duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın inşallahh

aminn amin cnm

dediğin gibi bebiş kucağına gelince hepsi unutuluyor cnm

Back
X