ay kokusu bana çok ağır geldi ama el mahkum oğlum için yapıcam hem kemikleri güçlenir hemde besleyici. bende iliklerini falanda çıkarıp dondurucuya atıp çorbalarına ekleyerek vermeyi düşünüyorum. diğer türlü ağır gelir diye korkuyorum. bugün oğluma kıza bağıra pırasa yedirdim. bayada edi ama son lokmadan sonra çıkardı geçendede karnıbahar yediriyodum hep midesi kalkarak yedi niye sevmiyo bu çocuk sebzeyi eskiden tavukta yapardı aynı şeyi şimdi çok güzel tavuk yiyo. acaba zamanla sebzeyide yermi. pütürlülerle sorunumuz yok ama sebzenin kokusunu alınca açmıyo azını kıza bağıra açıyo ama sonrada öğürüyo. offf babası kılıklımı olcak ne sebzeden yana çekeceğim var. gerçi annem yapmıştı bikeresinde baya yemişti karnıbaharla brokoli karışık benim yemeğimimi beğenmedi acaba eşşek sıpası anlamadım gitti bugün hep kafam bozuk gezdim o yüzden![]()
aaah ah ben hala blendırdan çekiyorum yemeklerini.Pütürlü ağzına gelince hemen kusuyor.Dün yoğurdunun içine pilav karıştırdım baştan istemedi ama sonra yedi yavaş yavaş alıştırmam lazım pütürlüye.Sebze konusuna gelince artık damak tatları oluşuyor bu yüzden çoğu çocuk bu dönemde sebzeyi yemek istemiyormuş.Pırasa,karnıbahar,brokoli hiç sevmem ama oğluma mecbur yediriyorum.Gerçi benim oğlanda pek severek yemiyor sebzeleri.