kızlar herkes 2.düzey usg girdimi ben bugün giricem bazı yerlerde 20-22 hafta diyor bazıları 24 haftaya kadar doktor 24 haftaya kadar demişti bana
birde şu bel ağrısı meselesi çalışan insanlarda ve erkek bebek bekleyenlerde özellikle daha fazla oluyormuş tecrübeliler öyle söylüyor
ben bazen hiç kalkamıyorum yattığım yerden bi zaman yürüyemiyorum sonra açılıyor yürüdükçe
canım 24. haftaya kadar girebilirsin. Hiç bir sorun yok 24 den sonra büyüdüğü için bakmak zor oluyormuş o yüzden öyle bir sınır koymuşlar bi sorun olacağını sanmıyorum. Ben 20. haftamda gitmiştim . Cuma günü 26+5 olucam şeker yüklemesi yapılacak benim yüklemede son haftaya geliyor bii olmaz meraklanma. Benim kızım olacak bel ağrım bi kez oldu şimdiye kadar bi arkadaşımın aoğlu olacaktı çok beli ağrıdı hamilelik boyunca . cinsiyetle ne alakası var ki ne ilginç bişi ya. Bide bol bol her gün yarım saat yürümek gerekiyormuş, ben azen aksatıyorum o yüzden ağrım oluyor işte , yürüyüş yapınca ertesi günü çok rahat geçiriyorum canım. Sanada tavsiye ederim..