çok teşekkürler beni rahatlattın..ne güzel bakalım kim daha önce doğum yapıp burdan paylaşacak hayırlıysıyla:) bir akadaşım sezeryan için bayramı beklemezler seni alırlar bayramdan önce diyor..yani 25 -29 arası olabiliriz belkide:)Canım sıkma canını bende 7 kilo almışım eğer böyle gidersen 15-20 arası tamamlarsın dedi, biraz az yemeye başladım bende , bide bende sınırda şeker çıktı o yüzden pilav makarna vs bunları kestim 3 hafta sonra şeker tekrar yapıcak dktorum 50 lik tekrarlıcak o güzel çıksın istiyorum düşsün yani.. Bebeğin çok sağlıklı canım bak arada 1 hafta var o önemli değil benim doktorumda 1 hafta önemli değil dedi ancak 2-3 hafta geride olursa ciddiye alırız dedi. O yüzden canını sıkacak bir durum yok canım. Herşeyi az az yeteri kadar ye , zaten bebek alıyor sen merak etme. Ben 3 kilo 150 grm doğmuşum seninde bebeğin tahminen o kadar doğar dedi bana doktorum. Hiç kendini sıkıp üzüpte bebeği strese sokma sakın. Olur mu canım. Benimde 4-5 gün geride ama bebeğim gayet sağlıklı önemli olan budur![]()