canım benim oooooo dur bakalım daha çoooook düşecek ,benim oğluşum 9,5 aylık yürüdü maşallah sürekli düşüyor ,daha sandalye koltuk MASA tepelerine çıkacak o zaman napıcan annesi ,hem kendini hatırla ben koca çocuktum dizlerimdeki yaralar ne zaman geçecek acaba derdim ,şimdi onlar düşe kalka büyücekler tabi bizde dikkat edicez ama düşmelerini engellemek mümkün değil hergün sandalye masa tepesinde benim ki adım poğacasını da ilk senden duyuyorum dayısı simit kırsın dizinde derler bu da onun gibi bişi herhalde ,Allah a emanetler ...
ay gerçekten şu prima reklamında vardı ya çocuklar sandalyeye çıkıyo. bende diyodum yok canım çıkamaz. öle bi çıkıyoki sormayın. bide salıncağı var sallanır vaziyette üstüne çıkıyo artık. içine oturuyo dünde baya kudurdu içinde ayakta sallanıyo bide. bende resmini çekeyim dedim. ama bigüzel takla attı havada yakalamışoldum resmini ama allahtan yere sert düşmedi :). ama resim gerçekten komik çıktı ayarlasam yakalayamam yani :)). bide bu sandalye işi kötü oldu sandalyeyi itiyo tezgahın yanına çıkıyo üstüne nerden neyi kaldırıp saklıycam şaşırdım artık sürekli tetikteyim ya. kapı kollarına uzanmaya başladık ama daha başaramadık. bide o öğrenilirse yandım ben.