ya canım bizimki genelde gece uyanır uyanıncada ağlar yarı uykulu oluyo bişi soramıyorum. ama bugün dahada dikkat ettim hemen ayağını gösterdi yolda bi merdiven bulup oturdu hemen. ayağını gösterip anlatıyo evde sorun yok özellikle dışarda oluyo yolun ortasında ayakkabıyı kontrol ettim küçüldümü diye yok. içine baktım yok sanki ağrıyo ve sağ ayağını özellikle yere basarken temkinli davranıyodu. oğlumunda bi huyu var iyimi kötümü bilemiyorum kızlar acıya çok dayanıklı ya. mesela biyerini çarptı yara oldu diyelim kaçkere dudağının patlamışlığı var öyle uzuuun uzun ağlamaz hemen unutur. 1 dakikayı dolduracak kadar ağladığını bilmem. heleki memeyi daya ağzına hiç ağlamıyo hemen norma hayata dönüyo. eşimde diyo ne var bu sütün içinde test ettiricem sonuda bi lab. a gönderip :). işte bu yüzden ben öyle çokmu azmı ağrıyo pek anlıyamıyorum.
verdiğin bilgiler içinde tşkr edrim canım. gerçekten yiki varsınız. ama bu ara çok boşladık burayı gönül koyuyorum haberiniz ola arada gelin çay kahve veriim uyutun gelin bebişleri :)![]()
canım benim ben sade sütsüz bi nescafe alayım ,türk kahvesi de olur çay olmasında :):)
benim oğlumun da canı öyle tatlı değil her düştüğünde ağlamaz sadece çok canı acıyınca ağlar ,bu güzel bişey ,yani bi yere çarpıp canı acımasa da sırf çarptığı için ağlayan çocuklar biliyorum, o yüzden maşallah bizimkilere ,ama öyle dudağını patlatmak can acıtır ya , gerçekten çok daha fazla dayanıklı herhalde ama bence bunu doktorunuza gittiğinizde bi söyle canım için rahat olsun
bacağı içinde yoruluyo herhalde annesi ...