bugün oğluma el öpmeyi öğrettik malum önümüz bayram hemende kavradı paşam :).
bugün orucun ilk günü az emzirmeye gayret ettim. ama sanki çocuk inadına daha çok memeye düşkün oldu çıktı. ilk gün iyiydi bakalım önümüzdeki günler ne olacak.
yine ısırmaya başladı tuttuğunu sanırım 5. azı dişi geliyo olabilir azınıdı açtırıp göstermiyo ki

.
diş ve dil demeye başladı bugün babasıyla oyun oynarken.
bide ''ben biliyo'' gibi bişi söylüyo sürekli.
asabiyeti biraz daha azaldı eve gelince sanırım hep uykusuzluktanmış. birde bu 2 yaş sendromunu ben çocukların konulamayıp kendilerini ifade edememelerine bağlıyorum artık.
dün yoldan karşıya geçtik şapkasını eliyle itti şapka düştü caddeye arabalar üstünden geçiyo almayım bari dedim gidip rüzgar uzağa uçurdu arabala rvızır vızır. götüremedim çocuğu şapkayı gösteriyo kafasını gösteriyo baaaa diyo bişeyler söylüyo baya panik oldu araba her üstünden geçtiğinde suratı şekil değiştirdi. trafik durunca gidip aldıkta rahatladı :).
kötü bi huyumuz var su içiyo azından püskürtüyo çocuk napsın babası öğretti :) zamanla geliştirdi kendini su harici tüm sıvıları püskürtüyo. bugün su içiriyorum pışşşt suratıma püskürttü suyu tabi bena afallayınca bastı kahkahayı sıpa :)
yalandan kendini yere atıyo oyyyy diyo düşerken.
babasıyla karete yapıyolar tabi ayağı havada duramıyo koltuğa tununuyo dıkış dıkış diyo :)
hayvanlardan hiç korkmuyo gittiğimiz yerde çok köpek vardı bigün köpeğin peşine düştü köpek rahatsız durumdan kaçıyo tabi. en son hayvan ne kovalıyon dermişçesine dönüp bi havladı bizimki topukkk :)
ayyy büyüdüler ya çok şey yapıyolar artık :).