oğlum yibe uyku problemi çekiyo.ve ben her seferinde böyle olunca neden olduğunu bulamıyorum.
2 gün ara uykusunu atlamak zorunda kaldık.
diş çıkarıyo.
hava çok sıcak.
yada hepsi :)).
ya tam diyorum ohhh artık bırakıyorum yatıyo nazar değdiriyorum çocuğa sanki.
az önce yatırdım beşiğine demek uyuyo numarası yaptı bana bi baktım beşikten tıkırtı geliyo odaya girerken ödüm çıktı resmen bizimki kapıdaan çıktı. yahu sen o beşikten nasıl çıktın nasıl düşmedin yada düştünmü

(.
saymayı öğretiyoruz ama bizimki birde takılıyo. bir diyoruz oda eliyle gösterip biyy diyo. elimizle iki yapıp iki diyoruz ii parmağımızı birleştiriyo biyyyy diyo gülüyo sıpa.

diğer diyebildiği rakamlar. üç, döt,beş,gırk,gırkbeş onun söyleyişiyle yazdım :))
yeni söyleyebildiklerimiz. daha önce yazmışmıydım bunları hatırlayamadım ama.
gargamel, hayır, alma, ver, git araada sanki cümle kuruyo yani acaba bizmi yanılıyoruz diyoruz ama eşimde bende aynı şeyi anlıyoruz. mesela geçen babası yanıma oturdu ki buna hiç tahamülü yok gelip babasını itti aramıza oturup bana sarıldı anne benim dedi. hemde gayet net bir şekilde

biz tabi şok. ama bidaha demedi.
kendisine bişey yüzünden kızdığımda kalkıp yanıma geliyo yüzüme yaklaşıp bağarma bana diyo. tabi bebek ağzıyla.
kızlar varmı tuvalet eğitimini başarıyla sürdüren ya ben beceremiycem bu işi galiba. nezaman wc ye girsem oda gelmek istiyo ama lazımlıkta oturmuyo. wc de de çiş yapıcakta illa deliği tutturucam diye uğraşıyo galiba kaçıcak bigün wc nin deliğine bugün düşüyodu nerdeyse :) eğer yol kateden varsa az fikir versin azda cesaret bana kışa bezsiz girmek istiyorum.:26: