cnm nasilsinn merak ettim yazmadinda burdan yazarim sana artikk
naptin oglud nasil prnses nasil malhh ona buyudu zilliler zambakcim
once hamilelik nasil nekadar kaldi kac kg aldin:))gecen hamileliginin her dakikasini biliyodumm ama bu sefer olmadi
bizde buyuduk cok sukur zeynep bildigin cadi oldu bildigin kinusuyo hatta kavga ediyoruzz:))
son zamanlarda yeme olayini sacmaladik hep makarna yesin istiyoo kofte yemiyodu kac zamandir neyse bugun yedi sebzeyide birakti isi gucu makarna yogurtlu kiymali mecbur yapiyorumm:))
madlh gelisimi hep onden gidiyo dr zaten iri cocuk diyo bizde alistik 4 5 yas aliyorum cicilerini:))
gec kalkiyo cok zambak erkende yatsa 12 de oglen cok uyumuyo dogal olarak bende ellemiyorum onunla uyuyorum dinleniyorum
inslhh yine girer okursun yazdiklarimi:))
yine hergunn geziyoruzz kizimla herzamnki gibi e vde hic oturmuyoruz bigun orda bigun burdayiz hic degismedik:))
tuvalet hala yok yazi bekliyorum bende oturuyo ama sadece oturuyo yapmiyo ne vaatlerde bulundum gecen pepeli araba begendi cok istedi eger yaparsan bez parasi yerine bunu alicam dedim cok sevindi benide heveslendirdi ogun hep tuvaltteydik ama yokk yapmiyoo cildircamm enson bagliyorum 10 dk sonra kontrol ediyorum bakiyorum yapmis

(oluruna biraktim bende herkes 2.5 yas diyo artik yaza inslh
emzik olayimiz var bide neyaptimsa yokk agliyo atiyo kendini babamizda uyuz:)agliyo ver diyo aslinda bi gece aglar iki gece alisir simdi uludag gidicek arkafaslariyla evde olmuycak firsattan istifade belki vermemm :)))tabi dayanicak gucum kalirsa
senin findikta inatcimi zeynep cok inatt asla paylasmiyo bide sinirlenince sac cekiyo tabi disine goreyse karsi taraf cok akilli yoksa satasmiyo:))
ay bende laf bitmez sen gor yazimiidaa
cok opuyorumm seniiii ve bebisleriniii