2011 Eylül'de ikiz bebek annesi olacaklar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
78
1
46
14 haftalik ikiz bebek bekliyorum doktorumdan memnun değilim. Sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz? Bu arada doktorum ethicada

Merhaba Allah tamamına erdirsin.
Bende Eylül sonu Anne olucam inşallah. Ama ikiz değil.
ilk hamileliğim ikizdi. Bu ikinci hamileliğim.
İnşallah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçiririz.

Merhaba ikiz hamileliginiz nasildi? İlk çocuğumda hamileliğim çok rahatti şu an sıkıntılarım var ilkine göre. Doktorunuz kim? En büyük sıkıntımda bu

Şu an 13 haftalık hamileyim, tek yumurta ikizlerim var tahmini 25 eylülde Yüce Rabbim nasip ederse kucağımıza alacağız. Çok heyecanlıyım çok karmaşık duygular içindeyim. Önce kantestimde cmv igm çıktı aynı gün ikiz olduklarını öğrendik eğer cmv igm tekrar çıksaydı alınacaklardı tekrar test yapıldı onu atlattık şimdiyse plesenta rahim duvarından ayrılmış bir iki kan geldi iğne falan verdi doktor şu an 10 gün yatıyorum. Anlayacağınız ikiz gebelikler gerçekten diğerlerine göre biraz daha dikkat isteyen sıkıntılı bir durum ama umarım tek dileğim hepimizin Allah yardımcısı olsun...başına benim gibi haller gelen varsa bana tecrübelerinizi anlatır mısınız?

Merhaba öncelikle bebisleriniz hayirli olsun saglikla gelsinler üç gündür bende yatiyorum , bebeklerimden birinin plasentasinin uç kisminda bir kanama bölgesi oluşmuş malum ilaç ve dinlenme ile atlaticaz insallah. Tüm bebekler Allah' a emanet. İkiz gercekten zor ama cok güzel bir durum; mucize

çok geçmiş olsun sana da, sen hangi doktora gidiyorsun tabi İzmir'de yaşıyorsan?? Ben biraz sulu gözüm de canım sıkılıyo da..

:18:
çok geçmiş olsun sana da, sen hangi doktora gidiyorsun tabi İzmir'de yaşıyorsan?? Ben biraz sulu gözüm de canım sıkılıyo da..

Teşekkürler ben istanbuldayim. Sulu göz extra oldum bende bu hamileliğimde gececek gülümseyerek hatirliycaz bugünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…