• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ikiz gebelik

Merhaba ilk tremeserınız nasıldı benim de ikiz şuan 6+5 ama yediğimi kusuyorum su bile içemiyorum doktorum ikizin vücudumda ağır geldiğini söyledi siz yaşadınız mı bunları
Aynı şekildeydim canım benim de 6. Haftada başladı 13e kadar kusuyordum 59 kilo ile hamile kalmıştım 54e düşmüştüm. 13. Haftadan beri bi tık daha rahatım ama hala doya doya su içemiyorum yine kusuyorum o zaman ancak yudum yudum içebiliyorum. Bana doktorum normal dedi ağır gelme felan gibi bişe söylemedi

Ben ikiz olsun diye değil vallahi birbirlerini desteklerler dedikleri için tamam demiştim yoksa hiç ikiz istemiyordum duyunca çok ağladım 😂😂 tabi şimdi sağlıkla gelsinler diye dua ediyorum içim kıpır kıpır🫠
Amin inşallah tabiii sağlıklaa gelsinlerr vardır bi hayır bu iştede :))

Kızlar merhaba umarım görürsünüz bu mesajımı :KK25: donmuş embryo transferi oldum ben de 1 adet 4AA - 30.08.2025'de 9. gün 8.9.2025'de şüphelendim ve kan tahlili yaptım beta hcg 485 ! çıktı, sonra normal test günüm olan 11.9.2025'de ise beta hcg 3025 !! çıktı. İkiz gebelik yaşayan arkadaşlar değerleriniz benim gibi miydi?Meraktan çatlamak üzereyim ve ilk ultrasona daha 10 gün var :110:

Kızlar merhaba umarım görürsünüz bu mesajımı :KK25: donmuş embryo transferi oldum ben de 1 adet 4AA - 30.08.2025'de 9. gün 8.9.2025'de şüphelendim ve kan tahlili yaptım beta hcg 485 ! çıktı, sonra normal test günüm olan 11.9.2025'de ise beta hcg 3025 !! çıktı. İkiz gebelik yaşayan arkadaşlar değerleriniz benim gibi miydi?Meraktan çatlamak üzereyim ve ilk ultrasona daha 10 gün var :110:
Merhaba kendi içinde bölünüp ikiz olabilir ama yüksek değer çıktıgi için ikiz çok fazla denilmiyor mol gebelik (Allah korusun🙏🏻) te aynı şekilde yüksek beta cikartiyor doktorunuzla gorusmediniz mi çünkü gerçekten 11 güne göre çok yüksek değeriniz

Merhaba kendi içinde bölünüp ikiz olabilir ama yüksek değer çıktıgi için ikiz çok fazla denilmiyor mol gebelik (Allah korusun🙏🏻) te aynı şekilde yüksek beta cikartiyor doktorunuzla gorusmediniz mi çünkü gerçekten 11 güne göre çok yüksek değeriniz

Mol gebelik çok ciddi değerler (10000-20000ler gibi) ve kanama/ağrı çok ciddi hastanelik olacak şekilde kusma vs sebebiyle zaten maalesef anne adayı hemen müdahaleye alındığından ve bende hiçbiri olmadığından hiç düşünmedi bile doktorum. İki seçeneğim var ya erken tutunanan tek ya da ikiz gebelik, benim gibi olan varsa diye merağımdan sormuştum, sanırım sabretmekten başka bir çarem yok gibi.

Merhaba naptınız sonucunuz ne oldu etiketleyip yazın lğtfen merak ettim🤭🤗

Merhaba
Tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz da aklımıza takılan büyük bi soru var.
Bi durum aldım, ikiz gebeliklerde yaş engeli varmış sanırım isteğe göre iki embriyo koyulmuyormu yada doktorumuz mu gerekli olan kadar koyuyor anlayamadım yardımcı olur musunuz? Bu arada yaşın 26 Teşekkürler
Benimde 28 3. Konuluyor diye biliyorum suan 2. Transfer aşmasındayım

Benim test günümden 1 gün sonra yani transferin 11. Günü betam 2000lerde çıkmıştı ve ikiz hamileyim şuanda sizin de ikiz olabilir bence kontörlünüz ne zaman?

Benimde 28 3. Konuluyor diye biliyorum suan 2. Transfer aşmasındayım
Hayırlısı olsun sonuçlarınız nasıl?
Doktor dan doktora değişiyor embriyo konuşma sayısı diyorlar doğrumu
Ama 2016 senesinde böyle bi karar alınmış sağlık bakanlığı tarafından aklıma çok takıldı bu yüzden fikrinizi almak istiyorum

Hayırlısı olsun sonuçlarınız nasıl?
Doktor dan doktora değişiyor embriyo konuşma sayısı diyorlar doğrumu
Ama 2016 senesinde böyle bi karar alınmış sağlık bakanlığı tarafından aklıma çok takıldı bu yüzden fikrinizi almak istiyorum
Keşke oyle olsaydı bende 2 tane istiyordum koymadı doktor bazı ywrler 2 tane koyup sistemde 1 gösteriyorlarmiş ikiz oldu. İnşallah bizlere nasil eder bende 2. Yapıyorum bakalım 1 tane koyacak 3. 2 tane koyar ama embriyom 1 tane kalmış olucak baska hastaneye geçerim bahceeciye gidiyorum ben

27 yaşındayım ilk tüp bebek denemem de iki embriyo konuldu birbirlerinş desteklemeleri için ikisi de tuttu şuan 16 haftalık çift yumurta ikizlerine hamileyim 👯‍♀️
Ayyy maşallah 🧿 Ben de çift embriyo transferi oldum haftaya kese ve kalp atışı için gideceğim ama acaba ikisi de tuttu mu diye meraktan çatlayacağım 🤦‍♀️ Beta değerleriniz nasıldııı

Back
X