2011 Haziran annelerinin bebeklerine aldiklari cicileri ;-)

seydam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
3.270
5
156
:nazar: :nazar: :nazar:buyrun 2011 haziran anneleri buda bebislerimizin cicileri kösesi olsun :nazar: :nazar: :nazar:

ayy biz bi don aldık lcw dan bide akkabı aldık sabah koyarım resımlerını unutmazsam:nazar::emir_bebek:

ayy koyda o kücücük donu ve ayakkabisini görelim yerim ben onu:1::emir_bebek:

aa4ec9be.jpg

çok büyük oldu galiba offffff beceremiyorum resim koymayı bunun yolunu yazar mısınız buraya. bu arada bu yavru kartalıma aldıgım zıbın takımı

gözde çok tatlı yavru kartalın cicileri. üzerinde de görürüz inşallah bunları... erkek mi demişti doktor sana?

gozde canim göremedim resmi cokta merak ettim .... gelismis cevap kismindan girip, eklenti ekle yerine giriyor , resmi bilgisayarindan indiriyorsun ins anlatabilmisimdir :38:

iste simdi olmus cok tatli bunlar canim:34: ins bebeginin üstündede eklemen nasip olur :emir_bebek:

deneme deneme deneme

bayıldım valla tam benlik :1::1::1: ama kocacım GS li olduğu için ilk bebişimiz gs li oalcak :1::1::1: yoğun istekleri üzerine kıramadım..,kincisi olsun hele bende böyle ciciler alırım..

güle güle giysin bebişin canım :16::16:

Eki Görüntüle 112478 Eki Görüntüle 112479

Annanesinin bebekime aldığı çanta ve patikleri...

kuzum yaa ne tatlılarrr...

ayy bayıldım ya çok şirinler..nası bi heveslendimm bende :43: bi an önce doğsalarda cicişleri giydirsek..ananneside cinsiyetini bilemediği için iki renk de almış yollamış..oyyy ne tattlıı ya..zaten bizi ilk düşünen annişlerimiz :16::16: benim annemde stoklarında bekletiyor saklıyor bakalım neler gelecek merak ediyorum hihi :8:
bebişin güle güle giysinn teyzoşuu yesinnnn öyküsünüü :)) :16::16:

Back
X