- 28 Şubat 2025
- 543
- 561
- 18
- 31
- Konu Sahibi Aysenaysen94
en yakın doktoru araştıracağım ben de teşekkür ederimm :)Riskli gebelik doktoru yanı uzmanlığı var bu alanda. Cihazları da cok iyi oluyor genel hekimlerden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en yakın doktoru araştıracağım ben de teşekkür ederimm :)Riskli gebelik doktoru yanı uzmanlığı var bu alanda. Cihazları da cok iyi oluyor genel hekimlerden.
Cihaz çok daha iyi mesela kalp atışlarını dinledik ve o gün de 4 boyutlu da gösterdi bebekleripeki cihazları mı daha ileri takip konuları mı daha fazla önerir misiniz bir perinatolog bulmamı mesela ne dersiniz hiçbir fikrim yok benim henüz
Aa 4 boyutlu nasıl oluyor örnek göstermeniz mümkün mü acabaaCihaz çok daha iyi mesela kalp atışlarını dinledik ve o gün de 4 boyutlu da gösterdi bebekleri
Ben de ikiz gebelikte panomara iyi diye duydum sanirim hepsini arastirmak lazimben en iyi eurofins duydum ama bikaç yerle daha görüşeceğim. Eurofins 450 euro. Yine görüştükçe burada da paylaşırım. 11. haftadan sonra oluyormuş artık iş durumuma göre sanırım max 1 hafta gecikme ile yaparım hem erken olunca yanılma payı olabiliyormuş 12. hafta tam zamanı
merhaba canım, panorama araştırdım ama emin olamadım firma ismi natera mı acaba?Ben de ikiz gebelikte panomara iyi diye duydum sanirim hepsini arastirmak lazim![]()
Firma ismini bilmiyorum canim ama kadinlar kulubune de yaz istersen panorama diye epey yaptiran var amerikan firmasi doktor araciligiyla yaptiracagiz sanirim haftamiz geldigindemerhaba canım, panorama araştırdım ama emin olamadım firma ismi natera mı acaba?
Bende öyleydim canım hala da öyleyim kusmuyorum ama bulantı var maalesef uyku halininde maşallahı varKizlar sizde bulanti var mi? 6.haftadayim hic halim yok surekli uyku halim ve bulanti var ama kusmuyorum benzer durumu yasayan var mi
ben de canım bugün 9. haftaya girdim hiç kusmadım sadece rahatsız edici bir bulantı gerçi prizin diye bir hap kullanıyorum o mükemmel geliyor ancak unutursam oluyor da... Uyku hali zatennnn ...Kizlar sizde bulanti var mi? 6.haftadayim hic halim yok surekli uyku halim ve bulanti var ama kusmuyorum benzer durumu yasayan var mi
Ben pazartesi gördüm 28 temmuzda biri 1.8cm diğeri 1.9cm di. Baya bebek formunu almaya başlamışlardı benimde üst üste formda gibiydikızlar bebişleri en son ne zaman gördünüz kaç mm benim keseler sağ tarafımdaydı ve sanki arkalı önlü gibydi. 2 gün önce yani 8+5te gittim keselerin biri solumda diğeri ortada. çok şaşkınım.
ah maşallah canımBen pazartesi gördüm 28 temmuzda biri 1.8cm diğeri 1.9cm di. Baya bebek formunu almaya başlamışlardı benimde üst üste formda gibiydiBizim bebişler çok yakın maşallah birbirine
️
️
️
Şimdi benim karnım kızımda cok büyümüştü suyu fazlaydı kızımın ikiz gibi diyordu tum doktorlar muayenelerindeah maşallah canım:) 8+2 falan mıydı bu ölçüler? benim de 20 mm 21 mmdi. karnım sanki genişlemeye başladı benim ya da bana mı öyle geliyor bilmiyorum sizin de öyle miii?
Giydiğim şeylerin karnımı sıkması aşırı rahatsız ediyor ki ben normalde hep tayt ve pantolonları tam beden olsun diye pens attırdığım için pijama ve eşofman altlarına kaldımBenim de karnım baya çıktı şu anda iki aylık olduk bir aydır pantolonlarım olmuyor
Doktora gittin mi canımKizlar benim dun gece kanamam oldu 6+6 da sonra kahverengi lekelenmeye döndü. Benzer durum yasayan var mi?
4 ya da 5. haftada yaşadım tam emin değilim ve progestan başladım bir daha tekrarlamadı. Ama sebep için doktora gittin mi??Kizlar benim dun gece kanamam oldu 6+6 da sonra kahverengi lekelenmeye döndü. Benzer durum yasayan var mi?