2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
aynen öyle :)

sağol canım ya . inşallah güzel bir balayı olur yoksa ömür boyu nişanlımın dilinden kurtulamam:)

ınnnşallah canım balayılarımız cok guzel olur, hep guzellıkle anarız cok guzeldı guzeldı dıyerekten ınsallah, biz de sectık asteriasorgun sideyı aldık bakalım ne cıkıcak sansımıza, hayırlısı bizler için.

ben hiç gelinlik seçebileceğimi düşünmezdim evlenirim diyordum ama hayat hiç denk getirmiyordu bana, şimdi nişanlıym ve hiç bir şey anlamamışım eve çıkıcaz deyince aklım başıma geldi, ailemle aynı apartmanda oturucaktık plan öyleydi aynı bınada baska daire, hiç istemıyordum allah biliyor ya, ama sartlar öyleydi şimdiyse kira dedik cünkü tadilat cok para tutucak gercekten evlencegımı anlıyorum.

yok bacım pelin o ben 2 yıl gezcem sonra bebısss

bir de maritim beach resort a bak canım çok eğlenceli bi balayı olur aqua parkı ultra herşey dahil olması animasyonları temizliği memnun kalırsınız

barut hemera cok cok guzel secımcanım

hoş geldiniz kızlarrr

bugun bir ohhhh cektım tum hersey bitti...temızlık ve ceyız goturme işimz kaldı ceyızm mayıs sonu gelcek zaten gelınlık damatlık kına malzemeleri tamam davetıye ve nıkah sekerımız bugun sipariş verıldı..dugun yerı bellı sımdı harıl harıl davetıye lıstesı ve davetlı oturma planı yapıyoruz...ee birde ufak tefek dekorasyon için bişiyler bakıyoruz darısı butun gelınlere ınanılmaz rahatım bugun....

Son düzenleme:
:)) ayy işte ne bilim gerçi güzel bir yer özenli terzileri falanda :) bakalım nasıl olacak... evliliğe hem az kaldı gibi hem de birsürü var gibi gelio bana yaaa :) aynı şeyi sen de hissediyor musun?

evet 99 günüm var evet bi çabuk gecıyo gibi bi yavas gecıyo gibi ama bu hafta cok cabuk gectı anlayamadım yapılcaklar cok olunca zaman cabuk gecer

tatlım erken sayılmaz mı ? eviniz belli mi
bizim kira olucagından daha tutmıcaz da davetıyelerı de henuz yaptırmadık

tatlım erken sayılmaz mı ? eviniz belli mi
bizim kira olucagından daha tutmıcaz da davetıyelerı de henuz yaptırmadık

evimiz belli canım davetiyeleri sipariş ettik ama mayıs başında teslim edecekler matbaa yoğunmuş zaten nikah şekerleride mayıs başında hazır olcak ... evlendikten sonraya borc bırakmayalım dedik myıstada nişan yapalı 1 olcak zaten anca

cok şık cok guzelmısc anım cok da pahalı duruyor kaç kat öyle
kaç kurus sorması ayıp ? hangı marka, marka yasak mı soylemek

tşk ederim canım bu kristal markası 2011 kataloğundan 1 tane koyu kahve rengi zarf gibi onun içine krem rengi yazı yazacak olan kagıt ve normal zarf ucuz pahalı sınırları nasıl bılmıyorum davetıyelerde ama 1.25 dedi adet fiyatına 150 tane falan yaptırıcaz cok guzel modeller var birde erdem marka katalogtan begenmıstım ama bu daha cok hosuma gitti

Son düzenleme:
radyalog senin düğün ne zamandı canım? bi de davetiyelerin çok güzelmiş..kadıköyde mi yaptırdığın yer?

11 haziranda canım benm ya bu davetiye katalogları butun davetıyecılerde aynı zaten bi kristal birde erdem de güzel modeller var dı hepsinin katalog fiyatları her yerde aynı ama bazı yerlerin insiyatifinde ufak ikramlar oluyo ben gelinliği aldıgım yer tavsiyesi ile gittim zaten 2 side komsu dukkanlar onun ındırımıde oldu herseyi erkenden hazırlıyım diyorum öyle modayı takip etmeye kalksam ugrasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…