- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.061
aynen öyle :)
sağol canım ya . inşallah güzel bir balayı olur yoksa ömür boyu nişanlımın dilinden kurtulamam:)
radyologg bacım sen çok hızlı düşünüyorsun ben evlenince bi kaç sene çocuk istemem herhalde beyimle hayatımızı yaşayalım biraz:))))
bu arada balayı için voyage otellerini seçmek gerçekten çok lüks. en azından biz evlilik hazırlıkları içinde herşeyin hesabını uygununu araştırırken gidemem ben
bir de maritim beach resort a bak canım çok eğlenceli bi balayı olur aqua parkı ultra herşey dahil olması animasyonları temizliği memnun kalırsınız
ben de haziran geliniyim. Allah izin verirse 25 haziranda Antalyada evleneceğim. Ankarada oturuyorum. gelinliğimi aldım. balayını ayarladım. mobilyalar tamam. mutfak malzemesi tamambiran önce evlenesim var ne meraklıymışım evlenmeye :)))
barut hemera cok cok guzel secımcanım
elffinnn gelinliğini çok beğendim canım hayırlı olsun şimdiden bende tül ve dantel istiyorum .zarif , şık ve alımlı olsun istiyorum ..cumartesi gelinlik bakmaya çıkıcaz sevgilimle hazır olmayacağı kanaatindeyim modellere bakmak fikir edinmek için gezicem .bu arada ev bulmuşlar bi kaç tane gidip bakmam lazım daha.. offff çok işimiz var çok
buarada elifincim gelinliğin cok gusel gule gule gıy mutlu gunlerın olsn canım
teşekkür ederim tatlımmm... inşallah istediğim gibi dikilir...
dikilir canım nie dikilmesin :d
:)) ayy işte ne bilim gerçi güzel bir yer özenli terzileri falanda :) bakalım nasıl olacak... evliliğe hem az kaldı gibi hem de birsürü var gibi gelio bana yaaa :) aynı şeyi sen de hissediyor musun?
bugun bir ohhhh cektım tum hersey bitti...temızlık ve ceyız goturme işimz kaldı ceyızm mayıs sonu gelcek zaten gelınlık damatlık kına malzemeleri tamam davetıye ve nıkah sekerımız bugun sipariş verıldı..dugun yerı bellı sımdı harıl harıl davetıye lıstesı ve davetlı oturma planı yapıyoruz...ee birde ufak tefek dekorasyon için bişiyler bakıyoruz darısı butun gelınlere ınanılmaz rahatım bugun....
tatlım erken sayılmaz mı ? eviniz belli mi
bizim kira olucagından daha tutmıcaz da davetıyelerı de henuz yaptırmadık
cok şık cok guzelmısc anım cok da pahalı duruyor kaç kat öyle
kaç kurus sorması ayıp ? hangı marka, marka yasak mı soylemek
nişanıma 3 gün kaldı hiç yazamıyorum kızlar kusura bakmayın malum yoğunum
radyalog senin düğün ne zamandı canım? bi de davetiyelerin çok güzelmiş..kadıköyde mi yaptırdığın yer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?