- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.581
teşekkür ederim cnmhoş olmuş üzerinde. güle güle giy canım.
angelacıgım hem tül hem dantel hem güpür basarılı guzel bır calısma olmus gule gule gıy canım evlendıgın gun tum gün gülmek nasıp olsun
slmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim
hoşbulduk küboşum iyi napalım biz bize yeterizz:)
bugün topiğimiz sessiz kimsecikler yok
valla öyle canım yaaaaaa bende bekledim bayaaaaaaaaaaaaa
kadınlar hep beklemeye mahkum sanki asker yolu bekle ,evlenmeyı bekle evlendıkten sonra bebek bekle... bekle allah bekle sonu yok
yoklugum belli oluyo dimmiiiiiiiiii ama hiç adımı sanımı anan yok masallahhiç beni düşünmüyomusunz bu kız naptı ne etti nöbetcıydı diye anca acıp yazma fırsatı buldum ya millet kar kış dememiş acille üşüşmüş pöfffff
izmir
kızlar şenle t in netteki gelinliklerine baktım güzel değil begenmedim
sevincyanındaki enzoaniy e baktım alsancakta sevinç yanı güzel sayıloır ithal gelinlikler
vakk o da pronowias satılıyor 1900-1600 eurodan baslıyor
masam burcu berbattı
nazyelının adını anmaayın
vıvıenagel de agır modeller var el yapımı
zehraylam0DA da eksıkler var hep tafta kulllanlmıs mesela ürün az
aysıra lcwdukkanı gıbi ama ortakarar hosmodeller var
ayrıca cankayada gördugunuz bahjsetmedıgım tüm gelınlıkcılere gırdım cıktım yarısında gelınlık denedım ama sonuc falso
yani ben gelınlık zor secıcem :S
ayyy seni en iyi anlayan insan kesin benimdir. aradığının bulamamak çok kötü ama az kaldı ikimiz içinde hissediyorum birkaç gün içinde bizde gelinliğimize karar vermiş olacağız.izmir
kızlar şenle t in netteki gelinliklerine baktım güzel değil begenmedim
sevincyanındaki enzoaniy e baktım alsancakta sevinç yanı güzel sayıloır ithal gelinlikler
vakk o da pronowias satılıyor 1900-1600 eurodan baslıyor
masam burcu berbattı
nazyelının adını anmaayın
vıvıenagel de agır modeller var el yapımı
zehraylam0DA da eksıkler var hep tafta kulllanlmıs mesela ürün az
aysıra lcwdukkanı gıbi ama ortakarar hosmodeller var
ayrıca cankayada gördugunuz bahjsetmedıgım tüm gelınlıkcılere gırdım cıktım yarısında gelınlık denedım ama sonuc falso
yani ben gelınlık zor secıcem :S
gelinler stresten, gelinlik, mobilya baktamktan iş güç yapamayıp gündüzleri buraya atıyor kendini:))demi yani kız eskiden gece dönerdi muhabbetler şimdi millet dağıldı herkes gündüzleri muhabbete devam ediyolar ben sadece sayfaları okuyp geçiyom o yuzden.sen neyapıyosun şeycacık görünmüyosun kaç gündür.nerelere kayboluyosun ne yaptınız ev işini falan tutuldu mu eviniz
radyologg bacıma iyi nöbetler, az hastalar, sağlıklı günler:))))bugun tam tamına 90 günüm kalmıs...9 gün sonra plaka saymayla devam edecem şafak saymayaaskerliktede saymıstım ömrüm bu adamı beklemekle geçiyo yaaaaaaaa
2011 haziran gelinleri neler yapıyoruz hazırlıklarımız nasıl gidiyor hadi paylaşalım
18.05.2011 burakgul
04.06.2011 atheye
05.06.2011 speddy-gonzales
11.06.2011 radyologg
11.06.2011 nysan
11.06.2011 lilyum21
17.06.2011 esradmts
19.06.2011 pelin07
19.06.2011 gecikmeliyim
19.06.2011 sssccc
19.06.2011 jelibon
19.06.2011 isilisil
19.06.2011 angella86
26.06.2011 elifinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?