2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
izmir
kızlar şenle t in netteki gelinliklerine baktım güzel değil begenmedim
sevincyanındaki enzoaniy e baktım alsancakta sevinç yanı güzel sayıloır ithal gelinlikler
vakk o da pronowias satılıyor 1900-1600 eurodan baslıyor
masam burcu berbattı
nazyelının adını anmaayın
vıvıenagel de agır modeller var el yapımı
zehraylam0DA da eksıkler var hep tafta kulllanlmıs mesela ürün az
aysıra lcwdukkanı gıbi ama ortakarar hosmodeller var

ayrıca cankayada gördugunuz bahjsetmedıgım tüm gelınlıkcılere gırdım cıktım yarısında gelınlık denedım ama sonuc falso
yani ben gelınlık zor secıcem :S

Son düzenleme:
hoşbulduk küboşum iyi napalım biz bize yeterizz:)

demi yani kız eskiden gece dönerdi muhabbetler şimdi millet dağıldı herkes gündüzleri muhabbete devam ediyolar ben sadece sayfaları okuyp geçiyom o yuzden.sen neyapıyosun şeycacık görünmüyosun kaç gündür.nerelere kayboluyosun ne yaptınız ev işini falan tutuldu mu eviniz

ewet canım ya benimde gündüzleri hiç vaktim olmuyo buaralar düğün salonunun ıvır zıvırıyla uğraşıyoruz nikah işlemlerini başlatıp hallettik davetiye bakmaya gitti öyle işte

bugun tam tamına 90 günüm kalmıs...9 gün sonra plaka saymayla devam edecem şafak saymaya askerliktede saymıstım ömrüm bu adamı beklemekle geçiyo yaaaaaaaa

merhaba tatlım. Şenlet'te iş yerinden bir arkadaşım özel diktirdi.. çok pahalıya geldı ama cok özel bir model değildii oğrusu basit durmustu üzerinde..
madam burcuya bakma derim eskisi gibi olmadıgını söyluyorlar.White house die bir yer vardı orası guzel bır yerdı cogunlukla güpürlü modeller vardı ama baktın mı tatlım oraya??

ayyy seni en iyi anlayan insan kesin benimdir. aradığının bulamamak çok kötü ama az kaldı ikimiz içinde hissediyorum birkaç gün içinde bizde gelinliğimize karar vermiş olacağız.

gelinler stresten, gelinlik, mobilya baktamktan iş güç yapamayıp gündüzleri buraya atıyor kendini:))

bugun tam tamına 90 günüm kalmıs...9 gün sonra plaka saymayla devam edecem şafak saymaya askerliktede saymıstım ömrüm bu adamı beklemekle geçiyo yaaaaaaaa
radyologg bacıma iyi nöbetler, az hastalar, sağlıklı günler:))))
bizim daha 101günümüz var işyerinde arkadaşım takvim yaptı. 100günün altına düşünce birlikte sayacakmışız. ben daha çok stres olayımm diye:)

slm gelin hanımlar nasılsınız ? uğrayamadım kaç gündür topiğimize :) .gelinlik işini hallettik çok şükür önümüzdeki hafta başlıcaz inşallah ölçülerim falan alındı .bugünde ev bakmaya gidicez bi iki ev bulmuşlar .. havada o kadar soğukki canım evden çıkmak istemiyo .siz neler yaptınız ?

ay bu liste çok şeker olmuşş . ellerine sağlık radyologcum. buda nazar olmayalım tüm işlerimiz en güzel şekilde gerçekleşsin diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…