- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #2.961
evettt balayı alısverısı de lazım
terlık yenı bır iki bikini
şal pareo havlu belkı sapka
:)) süper keyıflı olucakona da butce ayarlamam lazım bır haftasonumu ona ayırayım
ben kıraathanede khvede yaptırcam kınamı kapalı alan, ıcıne calgıcı bulduk org calıp soylıcekmıs
kınalık esyalarımı bugun aldık 500e yakın tuttu cok paraymıs bıde erkek tarafı galıba alıyomus ben almıs bulundum yani alıverdık bılmıyoduk belkı kahveyı erkege tut derım.
tutarsa..
ben bizim bahçede yapacam davullu zurnalı kına malzemelerını erkek tarafı alır ama kına yeri organızasyonu vs kız tarafına aittir siz öyle konusmadıysanız kafanıza göre takılın
balayı için erken ya nısan mayısta yapacam ben ne eksıkse
bence evi önce bir kiralayın ondan sonra karar ver tatlım cünkü ankastre ocak için yer yoksa tezgahın kesilmesi lazım ev sahibi ona müsade edermi hem evi bir gör belki senden öncekilerde öyle kullanmıs olabilirben söylıyım kahveyı o tutarsa tutar zaten kahve ,ıcecekle cerez var bıde daha
ıcecek cerezı o yapsın kahveyı tutsun madem esyalar org calgıcı benden
soylıyım artık verırse verır. vermese de canı sagolsun ne yapalımfarketmez
ben de sonra yaparım ev esyalaımı alırken nısan sonu mayıs falan
benım bı problem var ben kıraya cıkıcam kıra evler yenı olmuyor ama fırını m ankastre
yanı davlumbaz ocak ve fırın ayrı ayrı bız kıraaya cıkmayı dusunmemıstık de almıstım
bayıden aldık eve de getırdım gerı degıstırtmeye degıstırtırım ama 3 lu takım olarak cok guzel
krıa eve ne yapabılırım onları bılmıyorum ayı bı dolaba mmı yaptırsam hepsını acaba bılmıyorum
sızın fıkrınız va rmı kızlar?
bence evi önce bir kiralayın ondan sonra karar ver tatlım cünkü ankastre ocak için yer yoksa tezgahın kesilmesi lazım ev sahibi ona müsade edermi hem evi bir gör belki senden öncekilerde öyle kullanmıs olabilir
günaydın arkadaşlar iyi günler diliyorum hepinize
günaydın kızlar. ya benim bugün hiç çalışasım yok acaba nasıl akşam olacak merak ediyorum.
şimdi şöyle sahilde biraz yürüpüy denize karşı kahvaltı yapmak vardı ya da evde olup kadın programları izlemeye bile razıyım ama hiiiç çalışmak istemiyorum!!!
ilk söylediğinde eşlik edeblirim ama 2. olan bana göre değil aa:26:
hadi sen ofisi ara benim için izin al:)
demek istedimki ben şu an işyerinde olmamalıyım ondan ilk seçenek olmazsa 2ye bile razıyım. o kadar vahim durumum yani
nerede bu haziran gelinleri?
ben söylıyım kahveyı o tutarsa tutar zaten kahve ,ıcecekle cerez var bıde daha
ıcecek cerezı o yapsın kahveyı tutsun madem esyalar org calgıcı benden
soylıyım artık verırse verır. vermese de canı sagolsun ne yapalımfarketmez
kına malzemelerı kına cerez vs erkek tarafına aittir he bu arada kına yakılırken avcunu acma kayınvalıde altın koyacak öyle acarsın
ben de sonra yaparım ev esyalaımı alırken nısan sonu mayıs falan
benım bı problem var ben kıraya cıkıcam kıra evler yenı olmuyor ama fırını m ankastre
yanı davlumbaz ocak ve fırın ayrı ayrı bız kıraaya cıkmayı dusunmemıstık de almıstım
bayıden aldık eve de getırdım gerı degıstırtmeye degıstırtırım ama 3 lu takım olarak cok guzel
krıa eve ne yapabılırım onları bılmıyorum ayı bı dolaba mmı yaptırsam hepsını acaba bılmıyorum
sızın fıkrınız va rmı kızlar?
hpşgeldin cnm önceliklesen de mi haziran gelinisin tarihin kaç listede adın yazıyor mu ilk sayfaya yazalım seni de ? ankastre ıcın tezgah kesilir baca için o baca dolabı cıkarılır yani sorarım da ev sahıbı kabul eder mı bıde sonucta yıne de tadılat yapmıs olucaz hanı bızden de para cıkar elın evı ıcın o da ayrı konu sonucta adamın evı yaptıgımız masrafla kalabılırız ama dedıgın gıbı ocak ıcın orayı kestırmemıze bırsey demıcek bırıyse o zaman taktırırım ankastremı bakarım keyfıme :)
bız ılk babasının evıne cıkıcaktık sonra vazgectık o yuzden asnkatre aldık almıs bulundum ama sımdı degıstırmek ıstemıyorum teklı fırınları da sevmıyorum bu cok guzel 3 parca cok hosuma gıttı yaumarım yenı bı ev bulurum ya da yenıye yakın da ankastrelı olur ahh ah wallaha yenı evı de kıra yapmıyorlar bakarız artık
dıger aya ev tutucaz sonra esya alıcaz onları da yerlestırcek sekılde ev tutarımonu nasıl bulucaksam sansıma hangı ev gelırse artk
günaydın arkadaşlar iyi günler diliyorum hepinize
hımmm tamam sen git eve ozaman çayı koy.
bende izin alırım izleriz napalım:98::98::98:
günaydın kızlar. ya benim bugün hiç çalışasım yok acaba nasıl akşam olacak merak ediyorum.
şimdi şöyle sahilde biraz yürüpüy denize karşı kahvaltı yapmak vardı ya da evde olup kadın programları izlemeye bile razıyım ama hiiiç çalışmak istemiyorum!!!
tamam gelirken tiramisiu al.
ah ahhh ne olacak benim halim böyle hiç bilmiyorum:)
zaten yazlıklar anca cıkıyo o zamanlarda bende önce ev esyalarımı alıyım sonra onlara sıra gelsın dıyorum
ankastre aldıysan ankastre ev bulman gerek yada ev sahıbı ızın verırse kırarsınz ama cok para tutacak oda en iisi ankastre olan ev
D
tamam alırız beee
radyolog günaydın canım....
ya siz bindallı falan aldınız mı kaça aldınız içinde neleri var söyleyin bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?