- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #3.121
uyuz oluyorum ya koca koca kadınlar bide gülerek söylüyorlar sanki kına yakacaklar kavga etsek off ya delimidrler nedirler
AMAN işte bana söyleyenler genelde kafana takma herşeyin oluyor gibi diyor ama yine de gerek yok kimse yorum ypmasın
böyle hevesli hevesli anlatıyorsun sonraa,patttt lafı söleyip çekiliolar,
gelincikler ben geldim,ya bişi dicem,bana iş çevresinden diyorlarki,"siz herşeyinizi 4 4 lük yapıyorsunuz çabuk kavga etmeye başlarsınız biraz,eksik bırakın "falan diyorlar çok üzlüyorum neden böyle hevesimi kırarak konuşuyorlar,,sizede böyle diyen varmı
bana da genelde şöyle diyorlar herşeyiniz tamam siz yanında sıkıntıdan kavga etmeye başlarsınız.
işte kimin 6 ay önceden mobilyaları alınmış falan diyorlar... :26::26::26:
aynen kuzum gec kalıcaz belkı ck sey var alınmayan
bız de evı tutup mobılya alcaz ama hepsı paraya bakıyor sımdıden yapamayız kı bunları da yani.
bosver gec olsun temız olsun.
:93:
böyle hevesli hevesli anlatıyorsun sonraa,patttt lafı söleyip çekiliolar,
aynen canım artık Allah yardım etsin bize.
allah yardımcımız olsun her evlenenin yardımcısı olsun kuzum.
gelincikler ben geldim,ya bişi dicem,bana iş çevresinden diyorlarki,"siz herşeyinizi 4 4 lük yapıyorsunuz çabuk kavga etmeye başlarsınız biraz,eksik bırakın "falan diyorlar çok üzlüyorum neden böyle hevesimi kırarak konuşuyorlar,,sizede böyle diyen varmı
anlatma canım sen de , bosver ben sadece takıldıgım konuları anlatıyorum kı zaten ck takıntılı bırıyım
su an 2 ay olck gelınlıge takıkım zaten neyse çözucem anlatma bacım sen de özenıyorsun dıye kucumsuyor olabılırler bıle anlamazlar halimizdenn
bizim gelinlere bugün bir haller oldu galiba. ne gündüz ne akşam herkes yok olmuş. in cin top durumunda kalmış burası!!!
günaydın ssscc aynen bi neşe var içimde çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?