2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

ayy canım nasıl yetişceksiniz yaaa?en büyük seyler olsaydı bari daha rahat olurdu

ayy canım nasıl yetişceksiniz yaaa?en büyük seyler olsaydı bari daha rahat olurdu

annem ev tutulmadan eşya alınmaz diyo nişanlım da 15 mayısta başlarız bakmaya diyo.daha nikah başvurusu bile yapmadık.ben ona diyorum bak diyorum mobilyalar kaç haftada gelcek içlerini örtüler dikilcek davetiyesi eksikleri çok sıkışcaz diyom.ne var bi günlük iş diyo.ev içinde bi günlük diyodu 1 ay ev baktı.yapcak bişi yok ben ufak eksikleri alıyorum biraz bekliycez.

erkekler rahatlar işte yaaa...bizim burda mobilyaları teşhirdekileri vermiyolar senn begendiin takım fabrikadan yeni cıkıyoda geliyo bu da 1 ay zaman alıyo.sizin oradada öle mi?senin düğün haziran kactı peki?bu işlerin içinde en kolay nikah kalmıs kuzum sen onu takma kafana

benimki 19 haziran biz kendi evimize 2 sene önce istikbalden aldık 21 gün sonra getirdiler.bizim alacaklarımız da öyle gelirse ben ne zaman yerleşicem örtüleri diktiricem eksikleri alıcam bilmiyorum bişi de denmiyo uyuz herife hemen sinirleniyo

işte 3/4 haftada ancaak bide Allah korusun aksilik olduğnu düşün.valla canım sen diceni de bence hiç sinirlenmesin bosuna..nasıl yetişcen?ceyiz ne zaman serilcek?gelinlik hazır mı peki?

işte 3/4 haftada ancaak bide Allah korusun aksilik olduğnu düşün.valla canım sen diceni de bence hiç sinirlenmesin bosuna..nasıl yetişcen?ceyiz ne zaman serilcek?gelinlik hazır mı peki?

diyom bakalım hafta sonu gelcek o zamanda yüz yüze anlatırım telefonda asabiyet yapıyo cins şey.gelinlik bugün birinci provam vardı.28inde ikinci provam var.bi o hazır

diyom bakalım hafta sonu gelcek o zamanda yüz yüze anlatırım telefonda asabiyet yapıyo cins şey.gelinlik bugün birinci provam vardı.28inde ikinci provam var.bi o hazır

ii bari o hazır olsun yetişmesine belki yetişir ama işteee...ayy ben cok tezcanlı biriyim.nişanlımın basınn etini yedim (halada yiyorum) ya yetişmezse bak işte kaldık falan..o stresi yasıcama yetişti yetişmedi die olsun bitsin hepsi rahatla bekleyelim düğünü...

annem de durmadan ev bakmaya ne zaman gitcez diyo.onların işi yok tabii koşturcak olan kız tarafı ya rahatlar ohhhh yan gel yat

valla ölee toptan alcaz olcak bitcek die düşünüolar herhalde.haklı ama kadın napsın düğün gelmiş daha ev yok...kayınvalidende öle rahat biri mi?

öle çok rahat biri değil ama söylemeden hiçbişi yapılmıyo gibime geliyor bilmem yanılıyo muyum? canım benim boynum tutuldu çok feci.başka zaman konuşuruz sana ii geceler öptüm by by

günaydın kızlar:)

canım alakasız bişiy sorcam kayınvalıdenler nişanlın ve annenler ne takıcak sna ve sen ne takıcaksın nişanlına

tatlım akşam elektriklerimiz kesildi ya
bizimkiler 4 bilezik, 4 tam altın takacak, annem babam ve kardeşlerim birer tane.
ben birşey takmayı düşünüyorum çünkü nişanlım saat ya da takı kullanmayı sevmiyor. altın taksam o da komik olur zaten ailem ikimizde de fazlasıyla takıyorlar.
nişanlım düğünde set ve 2/3 burma bilezik alacak ama ailesi ne takar bilmiyorum. kaynanam hariç kimseden büyük birşey gelmez, şimdiye kadar bize hiç destekleri olmadığı için takacakları takıda da gözüm yok açıkçası.

canım ya takı diyince benım nişanlım bana 5 bilezik takıcak bıde spor set gunluk kullanmak ıcın kesi kesiliyor sözde bızde ama tamamen laf olsun dıye yapılan bır sey bu o zaman 8 konusmuslardı inşallah bu laf olmaz sonradan kızlar dugunde nişanlılarınız sıze ne takıcak paylasır mısnız lutfen merak ettım

bizimde istemede öyle soruldu ama kimse birşey demedi sonra annem nişanlıma ve yengesine sizin içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın ama bizde takı çok olur dedi. alttan mesajı verdi yani:)
nişanda sevgilim 4 tane kalın burma takmıştı bana. set de alınacakmı diye sordular düğünde alınsın dedim bende.
niye laf olsunki kesim kesme her yerde var ama kimi şu kadar olsun diye belirtir kimi de size kalmış der.

kızlar hepinize günaydınnnn nasılsınız bugun nasıl gıdıyor hazırlıklar

günaydın canım

günaydın yiiivrum evet bende erkeğe tam altın takılmasını komık buluyorum saat mantıklı gelebılır benımkı saat kullanıyo ama onuda zaten altın almıcam şöyle güzel bir marka alayım diyorum nişanlım bana ne takacak bilmiyorum söylemedi bişiy

annem babam kardeşim 3 bilezik takıcaklar nişanda annem set almıstı babamda künye taktı bilezik istemedim ben en azından takılanları kullanıyorum..kayınvalıdemde tek taş pırlanta ve beyaz altın künye aldı nişanlımda spor bi set aldı düğünde ne takıcaklar bilmiyorum zaten fazlasındada gözüm yok ev almışlar zaten içinide döşediler üzerelerine düşenler ne ise benım nişanlım zaten az maaş alıyo ondan hiç beklentım yok kıyamam

senin nişanlının ailesi üzerlerine düşen herşeyi fazlasıyla yapmışlar zaten. en önemlisi evi almışlar daha ne olsun:) bizde aile olmadığı için herşeyi kendisi yapıyor garibim, bin parçaya bölündü resmen

evet allaha şükür o yüzden bişiy isteyemem zaten istememde bana yakışmaz durumu neyi gösteriyosa yapar zaten söylememe gerek yok diye düşünüyorum ama kocama bi saat alacam
gecen konusu oldu bana yüz görümlüğü ne takıcaksın kendımı verıyorum daha ne istiyosun dedı uyus

foto cekımı konusunda cok kararsız kaldım ya dış çkim istiyorum nikahın kıyılacagı belediye 500 tl istiyo ama zaman nasıl ayarlancak bilmiyorum dış çekimde cok güzel oluyo valla

biz nişan fotolarını arkadaşımıza çektirmiştik pek içimize sinmedi düğünde mutlaka dış çekim olsun hatta emirgan korusu olsun istiyoruz ama bizimde gündüz düğünü nasıl yetişecek bilmiyoruz. ev salon ve çekim yeri trafik bölgeleri hep
bir de fiyatlar çok pahalı ben evlilik fuarına gittiğimde bir yerden 500 tl fiyat aldım ama onun da albümünde 10poz var sadece. diğerleri hep 1000 tl civarı istiyor dış mekana.
size belediyenin fotocusu iyi fiyat vermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…