- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.301
kızlarrrr şafak nugünle birlikte 21. ama gel gör ki hala evin işi bitmedi yaa. mutfak dolapları takılmadıııı. laminat yapıldığı için evin boya ihtiyacı oluştu. temizliği vs.si offf.
nasıl olcak herşeyy. yardım edecek kimsemiz de yokkk:18:
benim de mutfağım zebra stor perde. Ben siyah renk tercih ettim buzdolabım ve bulaşık makinem siyah diye. Çok hafif karanlık yapıyor siyah olması ama çok şık yine de memnunum
benimki aynı bu resimdeki gibi. Hem tek parça olması da avantajlı. İki kat ve ipi çekince boşlukları siyahlar dolduruyor ve güneşliğe dönüşüyor. Diğer renkler de şık duruyor
ayyyy kızılcıklar benim heyecanım başladı,hepinize kolay gelsin,sadece iki hafta sonum kaldı ve sonra büyük günnn,15 inde son kez bekar maaşımı alacaağımmneleri düşünüyorum yahuuu bir an önce gelinliğimi giymek evime yerleşmek istiyorum ve tabiki tatile gitmekkkk
kızlar yemek odası koltuk takımı ve tv ünitemizi aldık..3 haziran da teslim edilio..... :)
ya ben az önce üşenmedim gelinliğimi üstün körü bi denedim..göğsüne glob mu ne yapmışlardı ama sanki onun uçları görünüo gibi yaa.. m yaka ya benimki sanki böle yamuk yumuk gibi orası..arkadan çok iyi sıkıştırınca bişi görünmüo ama..off kafama takıldı şu an..napsam bilemedim.....
nerde var tatlım silikonlardan..ya ne bilim globu öle sıfır dikmemişler gelinliğe..böle başından sonundan ve ortasından dikmişler..gelinliğin kumaşı da sert ya sanki yamuk yumuk gibi geldi bana..
2 gündür evde boya yapıyoruz. maymuna döndükkk. heveslendik kendimiz yapalım dedik. elim kolum tutuldu. ama çok keyifliymiş insanın evini kendinin yapması. ne de olsa yuvyı dişi kuş yapar dedim ve sıvadım kolları
ama şu an ölüyorummm
gelincikler nasılsınız???
oo maşallah evler tutulmuş eşyalar yerleştiriliyor artık az zaman kaldı ne de olsa
heyecanlar dorukta
kızlar size birşy soracağım dün kayınvalidem bindallı almış bana onu getirdi
aslen ben kına gecesinde önce elbise sonra da bindallı giymeyi düşünüyordum ama dün giydim bindallı çok hoşş ağır bunaltıcı sıkıcı değil ayrıca da çok şık duruyor...
annemler falan ay çok güzel bence elbiseye gerek yok bu böylece güzel durdu zaten kınada bindallı giymek daha güzell olur daha yakışır zaten 2-3 saat olcak bence hiç elbise giyme bindallın çok güzel bunu giy dediler...
benim de kafam karıştı çünkü bindallı gerçekten çok hoş
ama ben elbise almaya da odaklanmıştım ondan kafam karışştı size sorayım dedim:97:
sizce ne yapıym sadece bindallı giysem annelerin de isteklerini karşılasam mı???
ben de aynı şeyi düşünüyorum canım. bence tek bindallı giyilebilir. hem elbise masrafından kurtulur, o parayla evine bişey alırs0ın.
gelincikler nasılsınız???
oo maşallah evler tutulmuş eşyalar yerleştiriliyor artık az zaman kaldı ne de olsa
heyecanlar dorukta
kızlar size birşy soracağım dün kayınvalidem bindallı almış bana onu getirdi
aslen ben kına gecesinde önce elbise sonra da bindallı giymeyi düşünüyordum ama dün giydim bindallı çok hoşş ağır bunaltıcı sıkıcı değil ayrıca da çok şık duruyor...
annemler falan ay çok güzel bence elbiseye gerek yok bu böylece güzel durdu zaten kınada bindallı giymek daha güzell olur daha yakışır zaten 2-3 saat olcak bence hiç elbise giyme bindallın çok güzel bunu giy dediler...
benim de kafam karıştı çünkü bindallı gerçekten çok hoş
ama ben elbise almaya da odaklanmıştım ondan kafam karışştı size sorayım dedim:97:
sizce ne yapıym sadece bindallı giysem annelerin de isteklerini karşılasam mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?