2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
:) eh tabi lazım artık bize de...sen mobilyalarını almamıstın dimi?

yok canım almadım nisanda alıcam.ankara gidicem ordan alıyım.erzurumdan alırsam burdan ankaraya gitmesi sorun olur.oyuzden ev tutulduktan sonra ankaradan alıcaz.ama beyaz eşyaları aldım.sen aldın mı yatak dasını falan.

hayır canım almadım dün baktım.cok zormus yaa:2: yatak odası begeniyorum ama onun takımı olan yemek odasını begenmiyorum.o yüzden faklı almayı düşüyorum.olur mu öyle sence?

hayır canım almadım dün baktım.cok zormus yaa:2: yatak odası begeniyorum ama onun takımı olan yemek odasını begenmiyorum.o yüzden faklı almayı düşüyorum.olur mu öyle sence?

olur canım ya neden olmasın .ama biraz daha baksan illaki sana uyan bişeyler vardır.butun mobilyalar aynı olunca çok şık görünüyo.ne renk düşünüyosun yatak odaısnı bide sürgülümü alıcan yatak odasını?ben çok kararsızım o konuda.kapaklı mı sürgülümü olsun.hakkaten çok zor beğenmek ben çokda kararsızım.

sürgülü düşünüyorum kesinlikle.renk olarak kararsızım ya siyah ya beyaz diyodum ama dün krem kahve begendim:)hiç düşünmediğim renk.ilk kez öyle bi model gördüm cok değişik kaldı aklım onda.bakalım dahada gezcez

hangi marka canım.internetet falan var mı ekle bide biz bakalım .bende krem kahva alıcam sanırım yatak odamı.perdelerimi öyle yaptırdım çünkü.

RENDİ MOBİLYA
burada var bak neptün adı. fareyi resmin üstüne getirdiğinde gardrop cıkıo.gardrop 4 sürgüden olusuo orta sagdaki sürgüyü actığında soldakide acılıo cok orjinal bişi.ortadaki krem komple deri.sifonyer ve komidinlerin cekmeceleride deri.

slm şekerler.canım senin zevkini bilemem ama ben senin yerinde olsam yemek odası ve yatak odasını aynı takım almam.düşünsene salona giriyosun aynı şeyler renkler,yatak odasına giriyoyosun aynı renkler.değişik olsun ki farklılık olsun senin gözünde de ama yine de tercih senin.biz kendi evimize 1 sene önce eşya aldık biz her odayı farklı yaptık.daha hoş duruyo farklı kalıplar

eğer sürgülü kapak alacaksan canım kesinlikle çok kaliteli bişi alman gerek çünkü bi zaman sonra raylardan çıkmaya başlıyor sürgülü kapılar ya da açılırken tıkır tıkır sesler çıkartıyo.

ayy cok sevindim bu yorumuna canım...bende öyle düşünüyorum aslında ama cevremde aynı our yemek odası ve yatak odası diolar...bu beğendiğim yatak odası cok kaliteli sürgülerde stoplama var ittin mi carpmıo kendi kendine kapanıo.ama tabi fikrim alana kadar değişebilir bilemiyorum

sen elaleme ne bakıyosun.ailenin dışında kimseden etkilenme.neden biliyo musun insanlar fesat ve aralarından mutlaka seni kıskanacak bi çıban çıkar.ben mesela kesinlikle alışverişe arkadaşlarımla gitmem.neden? çünkü her seferinde çok çirkin şeyleri önüme sunuyolar

aynı dertten muzdaribiz desene...benim kötü seyleri göstermezler ama sonrasında aynısını alırlar
cok zor mobilya secmek yaa cok zor begenen bir insanım blemiorum nasıl olcak...sen kac yıllık evlisin?cocuk var mı?

valla canım bayıldım ben çok çok şık bi takım.çokda kullanışlı olur sanırım.çok güzel ama

canım bende deforme olmasından korkuyorum bide ben sanırım 1 yıl içinde taşınıcam kiraya gidicem şimdilik.oyuzden taşınırken tekrar kurulması sıkıntı oluyomuş.

anacım ben daha evlenemedim ben 23 aralıkta sözlendim mart ayında nişan yapıcaz haziran ayında da düğün olcak.yani sizler gibi 2011 haziran gelini olucam Allah kısmet ederse ama tam tarih belli değil. mobilya seçmek zor mu? ya ben mobilya almaya gideyim 1 saat içinde tüm evi toplarım.nerde ne bulacağımı bilirim mesleki açıdan alışığım alışverişe

mesleğin ne canım.bende aşırı kararsızlık var keşke senin gibi olsam ya.bişey alana kadar elli kere fikir değiştiririm.

ay canım 1 sene önce eşya aldık deyince ben seni evli sandım o zaman senn hazırlıklar ne durumda?

mesleğin ne canım.bende aşırı kararsızlık var keşke senin gibi olsam ya.bişey alana kadar elli kere fikir değiştiririm.

imaj danışmanıyım ama şuan çalışmıyorum sağlık sorunlarından dolayı.sen elli kere karar değiştirdiğin için alışverişte her zaman pişman olursun.bi aldığını eve gelince beğenmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…