- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.941
hee iimiş ceylininki de siyah beyaz kırmızı agırlıktaydı kokos ya ooo aman duymasın kokoş dedıgımı:d
modelleri nasıl oldu peki senınkılerın normal düz perdemi
ayy benim annem de tutturdu "şu kadar havlu bu kadar patik şu kadar bilmem ne"
ben de dedim ki "anne bana o kadr şeyi boşuna yaptırma kullanmicam. Yok illa vercem diye ısrar edersen ver ama 3-4 ay sonra kermeslerin birinde vitrinde bulursun".
o da "aman ne halin varsa gör "dedi
hepsi ayrı bir heyecan...
ilerde de bebişlerimizi paylaşırız artık
çok tontiş olmuştur eminim
ben de o tonlarda düşünüyorum
bakalım
kızlar birşey sormak istiyorum size
malum zaman azaldı. siz de bazen sanki bi terslik olacakmış, kötü bişrey olacakmış vs. gibi kuruntulara kapılıyor musunuz? yoksa sadece ben miyim
normal perde cnm.senin tüm ev perde ne kadar tuttu?
bizde de el öpmeye gidince erkek tarafına götürülür öyle lif patik falan bohça yapılıp. walla bende hiç düşünmüyorum. düğünde hasılata göre fikrim değişirmi bilmiyorum ama kaynanam ve görümcem dışında kimseye gerek yok bence.
malum zaman azaldı. siz de bazen sanki bi terslik olacakmış, kötü bişrey olacakmış vs. gibi kuruntulara kapılıyor musunuz? yoksa sadece ben miyim
arkadaşlar şu andan itibaren karşınızda dinen evli bir kız durmakta,değişik bir duyguuu:)
valla tontiş olmuştur herhalde daha göremediminşallah sende 3 ay sonra gelip kendi perdelerini anlatırsın bize biz o zaman evlenenler topiğinde oluruz
arkadaşlar şu andan itibaren karşınızda dinen evli bir kız durmakta,değişik bir duyguuu:)
ay inşaAllah canikom yaa
daha nikah işlemlerini halledemedik, nişanlım izin alamadı
korkuyorum ekim gelini olucam diye sabahtan beri ağlıyorum sinirden
hayırlı olsun ceylin,
kocişin oldu artık
Biz de Fatih belediyesi için aynı şeyi yaptık ama eylül ayında evlenmek isteyen bir ordu olduğu için fazla tutamayacaklarını söylediler
bakalım napcaz dua edin ya
kızlar yarın çeyizim gidiyor bir aksilik olmazsa.
ama çok gerginim ya üzerimde inanılmaz bir stres var!!!
aynen bendede insallah sorunsuz güzel güzel gider güzel güzel döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?