2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

valla tontiş olmuştur herhalde daha göremedim inşallah sende 3 ay sonra gelip kendi perdelerini anlatırsın bize biz o zaman evlenenler topiğinde oluruz

kızlar birşey sormak istiyorum size
malum zaman azaldı. siz de bazen sanki bi terslik olacakmış, kötü bişrey olacakmış vs. gibi kuruntulara kapılıyor musunuz? yoksa sadece ben miyim

nişanlınla önceden sorun yaşadıysan ya da ayrılığınız olduysa bu duyguya kapılman normal ama hiçbişi yokken düşünüyosan o zaman kuruntu ediyosun hiç kötü şeyler düşünme en güsel günlerin bunlar senin

normal perde cnm.senin tüm ev perde ne kadar tuttu?

benım 4000 falan tuttu evlat acısı gibide oturmustu içime ama neysekı ödendı bitti

bende anneanne dede kayınvalıdem kayınpederim birde aile buyuyu yenge var ona verecez elımden gelse hepsını dagıtmak ıstıyorum da dur bakalm

malum zaman azaldı. siz de bazen sanki bi terslik olacakmış, kötü bişrey olacakmış vs. gibi kuruntulara kapılıyor musunuz? yoksa sadece ben miyim

zaman zaman banada oluyoda gereksız kuruntuya kapılıyoruz sanırım

günaydın kızlar.
speedynin kınası bugün olması lazım ya:)))
ceylinn sana şimdiden mutluluklar.

ayyy bu his bende birkaç gündür var ya. acaba birşey mi olcak bir terslikmi çıkacak diye diken üstündeyim resmen. Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah.

valla tontiş olmuştur herhalde daha göremedim inşallah sende 3 ay sonra gelip kendi perdelerini anlatırsın bize biz o zaman evlenenler topiğinde oluruz

ay inşaAllah canikom yaa
daha nikah işlemlerini halledemedik, nişanlım izin alamadı
korkuyorum ekim gelini olucam diye sabahtan beri ağlıyorum sinirden

arkadaşlar şu andan itibaren karşınızda dinen evli bir kız durmakta,değişik bir duyguuu:)

hayırlı olsun ceylin,
kocişin oldu artık

ay inşaAllah canikom yaa
daha nikah işlemlerini halledemedik, nişanlım izin alamadı
korkuyorum ekim gelini olucam diye sabahtan beri ağlıyorum sinirden

hayırlı olsun ceylin,
kocişin oldu artık

canım ağlamak için daha çok vaktin olacak:)))
sakin ol eylüle daha uzun zaman var mutlaka gün alırsın.
biz nikah günümüzü aldığımız zaman defter açılalı 3 ay olmuştu. ama ona rağmen istediğimiz güne aldık:))) ama ben biraz uyanıklık yapmıştım sende öyle yap:)))
ara nikah dairesini ben evraklarımı hazırlıyorum ama yoğunluktan gelemiyorum, şu güne istiyorum de onlar opsiyonlu randevu yazıyor. telini falan alıyorlar. bir süre o tarihi senin için ayırıyorlar.
ben hem şişli hem de kağıthane belediyesinden öyle gün almıştım sonra kağıthane daha ucuz olunca ordaki memuru çağırdık salona:)

Biz de Fatih belediyesi için aynı şeyi yaptık ama eylül ayında evlenmek isteyen bir ordu olduğu için fazla tutamayacaklarını söylediler
bakalım napcaz dua edin ya

Biz de Fatih belediyesi için aynı şeyi yaptık ama eylül ayında evlenmek isteyen bir ordu olduğu için fazla tutamayacaklarını söylediler
bakalım napcaz dua edin ya

evet en yogun aylar hazıran ve eylul ayı ramazan sonu ve öncesı oldugu ıcın valla elını cabuk tut ben kadıköy beledıyesınden hazıran ayı ıcın ocak ayında gun almıstım kı ıstedıgımz saatte tutmadı yanı yogunluktan ki fatihte yogun yer sonucta

kızlar sağolun içim rahatladı biraz
sanırım son günler olmasının stresiyle insan olmadık şeyler düşünüyor.
inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde en güzel günlerimizi geçiririz

benim çeyizimde bugun gidecek Allah izin verirse içimde tuhaf hisler var hem sevinç hem hüzüm hepsi bii arada.hem gitmek hemde anneim yanında kalmak istiyorum.annem ağlıyor babam ağlıyor.gurbete gidecklere Allah yardım etsin.

ben de ne heyecan var ne hüzün bi halt yok nişanlıma yarın annemlerden gizli gelip evi göreyim dedim izin alamazmış beyzadem.gidicem kayınvalidem gösterir evi artık.meraktan çatlıyorum herşey hazır orda duruyo ben göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…