- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
- #6.421
ay ben birde yuksek katta oturuyorum guney cephesı sabahtan aksama kadar gunes evın ıcınde en serın banyolar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben birde yuksek katta oturuyorum guney cephesı sabahtan aksama kadar gunes evın ıcınde en serın banyolar![]()
çıkma tuvaletten madem
çok şükür bizim ev her daim serin hatta hala yorganla yatıyoruz o derece
![]()
neeeeeeeeeeee yorganmıııı bize pike bile fazla gelıyo hatta pencere acık yatıyoz yaa spaydı ev buyukse bızde gelelım kısın soguk olursa sızde bızde yasarsınz![]()
her ne kadar korksamda duuduklude pişen yemek cok lezzetlı arkadasım yanmasaydı korkmazdım da neyse alısacaz
kız sen dugunde önce pek takılmazdın buralara sımdı hergun burdasın ama ben takılamıyorum sımdıde![]()
vallahi yaaa şaka gibiyiz ama üşüyoruz bu ara kaldırıyım diyorum sabah karşı sıcak oluyor gibi
gel canım yatacak yerimiz çok siz ist. neredesiniz bakem![]()
bizim evde baya serin güneş almasına rağmen gece püfür püfür bazı geceler uyurken üşüdüğümü hissedip uyanıyorum:):)
aynen yaa güzel oluyor deliksiz uyku![]()
bu arada speedy canım 1.ayınız kutlu olsun nice ay ve senelere diyorummm![]()
ahh canım teşekkür ederimmmmamin hepimizee inşallah
ayyy ne çabuk 1 ay oldu dün gibi gelio sanki senin düğün günü burda konuşmuştukta bizimde son 1 haftamız kaldı die
zaman çabuk geçio yaaa:):)
vallahi yaaa şaka gibiyiz ama üşüyoruz bu ara kaldırıyım diyorum sabah karşı sıcak oluyor gibi
gel canım yatacak yerimiz çok siz ist. neredesiniz bakem![]()
can sıkıntısı:) msnimdede kimsecikleryok:):):
vay hainlerrrr meğerse buraya toplanmış bizimkiler,benim topicime niye gelmiosunuz bakim,,temmuzdayız artık evlendik![]()
kısında sguk olmaz umarım atasehırdeyım ben sen sanırım avrupa yakası dımı
tabıı o zmanlar bende msnlerdeydım sıkılmıyodun neyse dönecem az kaldı bekle benı yiiivrum![]()
kısında sguk olmaz umarım atasehırdeyım ben sen sanırım avrupa yakası dımı
![]()
herkes alışmış buraya :):)
vay hainlerrrr meğerse buraya toplanmış bizimkiler,benim topicime niye gelmiosunuz bakim,,temmuzdayız artık evlendik![]()
orayada alışırsın merak etme :82: ,hep bu radyologg yüzünden...bölemi anlaşmıştık,sabote edicem burayı ,canlı bombalık yapıcam:84:
seni dört gözle bekliyorum şekerim benimmm:):):)