- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.881
kızlar aynen ben de gelinlikçide 38 bedeni giydim tam oldu üstüme..hatta oradaki başka kadınlar üstüne özel mi diktiniz fln dedi boy bile tam oldu :) sadece yakası düz straplezdi modelin ben kalp yaka yaptırıorum bi o yapıldığında gitcem bi de şayet mucize olur da biras kilo verirsem tekrar gidip üstüme göre ayarlıcaz onun dışında o kalıbın aynısını dikecekler :)
yaa bana da iç çamaşırı için bişi demedi ama benim göğüslerim çok küçük o yüzden kesin giyicem bişiler :) bi tek giyeceğin ayakkabıyı bi getir boyuna tekrar bakalım dedi ben gelinliği denediğimde ayağımda yağmur botları vardı da :) açıkçası babet giymek istiorum ama herkes az da olsa topuk olsun dio kararsızım..boyum 1.75 zaten kazulet gibi durmaktan korkuorum çünkü annem babam kardeşim ve nişanlımla denemeye gittim ben ve hepsi gelinlik seni daha da uzun gösterdi dedi.....
slm kızlar.
radyologg bende 40 bedenim:) gelinlikçilerde hazır modeller 38-40 oluyormuş hep. kkda bir konuda okumuştum. yani benimde hazır gelinlik bulma şansım yüksek:)))
pelin senin 1 hafta sonra nişanın haziranda da düğünün mü olacak!!!
23 ocakta nişanlandık ve hem nişan hem düğün hazırlığına aynı anda başlamak durumunda kalmıştık.
sen şanslısın herşeyini istediğin gibi gezip görüp rahat rahat halledebilirsin.23 aralıkta söz yaptık.6 martta nişan.19 haziranda da düğün olcak canım Allahın izniyle.düğünle ilgili hiçbir hazırlığım yok ben evde olduğum için kolay her gün gider çarşılarda zil zil gezeriz
kızlar ya benm düğünüm 25 haziranda havuz başında olcak ama yağmur yağcak diye çok korkuyorumm..haziranda açık havada düğün yapçak olan arkadaşlar var mı?birbirimize moral verelim ya lütfen acayip takmış durumdayım
bende açık hava istiyodum ama sırf korkuma kapalı alan tercıh ettım ama yarı acık ister içeri ister dışarı sizde öyle bi alternatif yokmu ben baştan konuşmustum yagmur yagdıgında ne çözüm üreteceksınz dıye oda terası önerdi balkona kurulcak hersey ama hava sartlarına göre içeride hazır durumda olcak seninde öyle bi imkanın olabilir bir sor istersen
havuzun yanında restorant yapılıyo canım sahibi aynı kişi şuan içi yapılıyomuş hazirana kadar yetişirmiş yağmur yağarsa oraya alırız demiş ama pek büyük bi yer değil..of bilmiyorum ya inşallah bi sorun çıkmadan hallederiz..
bence bunları düşünmemiz hiç doğru bişiy değil ya hava güzel olcak güsel mis gibi pırıl pırıl bi haziran akşamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?