- Konu Sahibi Princess of Rain
-
merhaba anneler hastane cantasi hakkinda butun paylasimlarimizi,eksiklerimizi ve canta resimlerimizi buradan paylasim istedim....
hadi herkese kolay gele ilk resimler benden olsun....
hadi usenmedim cektim sizin icin pek ozensiz oldu ama idare edin ben bu cantaya yaptim bebegimin malzemelerini
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=257467&d=1316192347
buradada malzemeler
1 paket bez ve islak mendil,1paket top pamuk ve yuvarlak disck pamuk bebegin temizliginde kullaniliyor bazen.
2 adet newborn biberon ve bir adet newborn emzik.
3 tane yumusak muslin yada memersahmi diyorsunuz onlardan emzirirken ve temizlikte lazim oluyor...
2 adet hastane cikisi takim biri newborn biri 0-3 aylik ve bir pakette yedek ekledim ne olur olmaz diye...
bir adet hirka 2 adet battaniye gerek yok ama bir tanede baslikli banyo havlusu bu kadar..
oto koltugunuda son haftalarda arabaya yerlestirecegiz...
Eki Görüntüle 257490
Eki Görüntüle 257491
kendi cantamida sonra eklerim artik
güzeeeell:92:
emzirme ile ilgili bişey koymadın mı, ben mi göremedim? pompa, lansinoh, kalkan vs?
Eki Görüntüle 258569 Eki Görüntüle 258570 Eki Görüntüle 258571 Eki Görüntüle 258572 Eki Görüntüle 258573 Eki Görüntüle 258574
Nil
Emzik
Biberon
2 Battaniye
10 adet Bez
3 şapka
4 tulum
3 kısa kollu body
1 uzun kollu body
1 kadife üst alt takım
1 çorap
Crafty
Makyaj Malzemelerim
parfüm & krem parfüm
Roll on &deo
Islak Mendil
Ped
Gögüs pedi&krem
2 emzirme sütyeni
4 çorap
1 gecelik
2 pijama
2 kilot (gelecek)
1 Terlik (gelecek)
Ben & Koca ya hastane girişi ve çıkışı için kıyafet (gelecek)
1 Taç
Yeni doğan ve anne için ihtiyaç listesi | burcuname
geçen sene hazırlamıştım, belki işinize yarar sizin debi de ne beklıonuz cidden, ekim başında hazır olsun çantalarınız :)
Bende yavaş yavaş hazırlamaya başladım önce esiklerimi almaya çalışıyorum..Sizler anne çantasına hasta bezimi koydunuz yoksa ped mi tereddüt içinde kaldım kimi hasta bezi iyi diyor kimide pedler işini görür diyor?sizce ne koymalıyım????:26::26:
burda hastanede 5 gun kaliniyor..o yuzden bana bir valiz ogluma baska bi valiz hazirlayacagim bakalim daha baslamadim..
Ben de yıkama işini bitirdim ama ütü işini halledemedim. O bitsin, derleyip toplayınca inşallah fotoğrafını eklerim çantamızın.
craftycim şu Supergirl badisini nereden aldığını sorabilir miyim? Bayıldım. Çok tatlı. Pembe supergirl badi Nil'e eminim çok yakışır. Maşallah ona. İnşallah o badilerin içinde fotoğrafını da görürürz.
arkadaşlar bende cantaya bişeyler koydum bebek için fikir verirseniz seviririm
3 adet zıbın takımı koydum altlı üstlü
3 adet iç zıbın takımı
bunlar hep hastane çıkışı eldiveni şapkası birde ben içine çorapla patik koydum
8 adet bez
ıslak mendil
3 adet agız bezi
emzik alıp koyacagım
biberon
pamuk
başka fikri olan varmı neler koyabilirim
Evet artık hazırlamalısın bende 36. haftadayım elimde olanları koydum valize eksiklerim var biraz onlarıda tamamlayıp hazır bekleticem.36.haftadayim hazilamam gerekiyomu kizlarr??ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?