2011 Mart Annelerinin İstanbul Buluşması :)

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
206
selam hanımlar :80: birbirimizi dahada yakından tanımamız için bu buluşma çok güzel olcak :13: katılmak isteyen arkadaşlarım hepinizi beklerim

ortak bir buluşma yeri ayarlarız çok güzel olur
:81:

ben küçükçekmecede oturuyorum kızlar avrupa yakasındayım.

Azizecim 26-27 Kasım İstanbul'da eğitimdeyim. Taksim'de olcam. O tarihlerde ayarlarsanız gelme ihtimalim olabilir. Ama ben sadece Taksimi biliyorum. Başka yerde yaparsanız koca göbeğimle kaybolurum:)

keşke bende gelebilseydim çoook isterdim
sweet çim bende çok isterim inan senle tanışmak
Azizecim 26-27 Kasım İstanbul'da eğitimdeyim. Taksim'de olcam. O tarihlerde ayarlarsanız gelme ihtimalim olabilir. Ama ben sadece Taksimi biliyorum. Başka yerde yaparsanız koca göbeğimle kaybolurum:)

Cnmm kısmet bakalım nezamana denk gelcek...

26sında doktor randevumuz var ama bizim
saat uyarsa gelebilirim gerçi sorun olmaz sabahtan randevum

kızlar ben bakırköyde buluşalım derim en bilinen yer...

kuzumm azizem naptın sen taa pendikten nasıl gelelim oralara yavrum:)

kızlaaar harikasınız ben ataşehirdeyim, yer sorun değil ama bence ya taksim ya kadıköy yapalım..iki merkezden biri olursa kimsenin kalbi kırılmamış olur ne dersiniz??? :92:

bakalım tuğçecim artık bi karar verilir...
herkezde birbirine çok uzak ta.
bende kadıköye gelemem...malesef.

oooooo bayanlar ne güzel buluşma var,denk gelirsem bende katılmak isterim
ankarada oturuyorum fakat annem istanbulda,
benim fikrimde taksim den yana her iki tarafada uygun gibi.
ayyyy birden koca göbüşlü bayanları istiklalde yürürken hayal ettimde çokk hooşş yaa

bende maltepede oturuyorum.şimdi nasıl olcakk kadıköy anadolu yakası iiçin iyi.taksimde avrupa yakası için:)
hem göbekler çok büyümeden buluşmak gerek yoksa kımıldayamayız vallaaa

anam anam bakirkoy mu? bende tasehir taraflarinda oturuyorum. benim ve 3 yasindaki oglum icin cok uzak olur acaba avrupa anneleri ve anadolu anneleri ayri ayri mi bulussak? bu da bir oneri?

Son düzenleme:
çoğunluk taksim diyo sanırım...
buluşma olursa herkez meydanda bekler elimizede beyaz mendil alırız kızlar

Kızlar bencede Taksim yada Beşiktaş Bende anadolu yakasındayımm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…