Azizecim 26-27 Kasım İstanbul'da eğitimdeyim. Taksim'de olcam. O tarihlerde ayarlarsanız gelme ihtimalim olabilir. Ama ben sadece Taksimi biliyorum. Başka yerde yaparsanız koca göbeğimle kaybolurum:)
Azizecim 26-27 Kasım İstanbul'da eğitimdeyim. Taksim'de olcam. O tarihlerde ayarlarsanız gelme ihtimalim olabilir. Ama ben sadece Taksimi biliyorum. Başka yerde yaparsanız koca göbeğimle kaybolurum:)
kızlaaar harikasınız ben ataşehirdeyim, yer sorun değil ama bence ya taksim ya kadıköy yapalım..iki merkezden biri olursa kimsenin kalbi kırılmamış olur ne dersiniz??? :92:
oooooo bayanlar ne güzel buluşma var,denk gelirsem bende katılmak isterim
ankarada oturuyorum fakat annem istanbulda,
benim fikrimde taksim den yana her iki tarafada uygun gibi.
ayyyy birden koca göbüşlü bayanları istiklalde yürürken hayal ettimde çokk hooşş yaa
bende maltepede oturuyorum.şimdi nasıl olcakk kadıköy anadolu yakası iiçin iyi.taksimde avrupa yakası için:)
hem göbekler çok büyümeden buluşmak gerek yoksa kımıldayamayız vallaaa
anam anam bakirkoy mu? bende tasehir taraflarinda oturuyorum. benim ve 3 yasindaki oglum icin cok uzak olur acaba avrupa anneleri ve anadolu anneleri ayri ayri mi bulussak? bu da bir oneri?