2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar dünkü tartı vakasından sonra bu sabah sağlık ocağına götürüp tarttırdık kızımı. 3 hafta önceki kilosundan yaklaşık 400gr fazla çıktı çok şükür. İçim rahatladı valla. Bizim tartı bence beni fazla kızımı az çıkardı hsdsddh
Öyle hesap etmeye guvenilmiyo ya sknxjdnd sevindim kilo almasına insan takılıyor almayınca 🙂↕️ biz de babasiyla denediğimde 300 gram fark çıktı son tartilisindan 14 gün falan geçmişti hiç sanmıyorum o kadar aldığını valla cuma gidicez bakalım kaçmış 🥹 inşallah benim kuş da almıştır geçen ayın telafisi olur 🥹🥹

Ah kıyamam kuzucuğa geçmiş olsun inşallah çabuk geçer. Ben genelde burnu tıkalı olunca serum fizyolojik sıkıp sonrada burun aspiratörü ile çekiyorum rahatlıyor,ama öksürük hiç olmadi şimdiye kadar. Doktor Osman Gönülal nebilizatöre serum fizyolojik koyup hava verin yumuşatır diyordu öksürüğü. Varsa bir dene istersen.
Delallll Delallll canım benım bebegım baya hasta bronsıolıte cevırcek dedı dr tıkanık olsuruk var Netinin dedıklerını yap dedı aynısını uygula.aldık bız yapıyoruz nebilizatörü,ventolinde verdıde onu 3 kez verdım,aferımı kucuk bebeklere onermedı cocuk doktoru.

Delallll Delallll canım benım bebegım baya hasta bronsıolıte cevırcek dedı dr tıkanık olsuruk var Netinin dedıklerını yap dedı aynısını uygula.aldık bız yapıyoruz nebilizatörü,ventolinde verdıde onu 3 kez verdım,aferımı kucuk bebeklere onermedı cocuk doktoru.
Hadi yaa neden verdiki ozaman bizim dr🫤 tmm denicem cnm oyle öksuruyorki icim aciyor 😔

Öyle hesap etmeye guvenilmiyo ya sknxjdnd sevindim kilo almasına insan takılıyor almayınca 🙂↕️ biz de babasiyla denediğimde 300 gram fark çıktı son tartilisindan 14 gün falan geçmişti hiç sanmıyorum o kadar aldığını valla cuma gidicez bakalım kaçmış 🥹 inşallah benim kuş da almıştır geçen ayın telafisi olur 🥹🥹
Ay inşallah almıştır o da hadi bakalım 🌷🌷

Kizlar keremin burnu tikali ve oksürügu var. Dr aferin surup verdi. Ama evde uygulayabilecegim bir yontem varmi öneriniz varmi deneyimli anneler
Sterimar tıkalı burunlar için olanı kullanıyorum birer fıs bebeği dik veya karın üstü bi süre tutuyorum akıyor geçmiş olsun

Kizlar keremin burnu tikali ve oksürügu var. Dr aferin surup verdi. Ama evde uygulayabilecegim bir yontem varmi öneriniz varmi deneyimli anneler
Nane yağı da rahatlatıyor buhar makinesi varsa içine damlatın bi kaç damla çok keskindir yoksa sıcak suya damlatıp biraz odada tutun

Kızlar günaydın ben dün kendi mamasıyla pirinç unu maması yaptım içine çeyrek muz koydum, sopuduktna sonra da bir çay kaşığı pekmez ekledim emziren anneler anne sütüyle de yapabilir ☺ doktora ben başladım tadımlara dedim iyi yapmışsın dedi. Verdiklerimi saydım muz içşn şimdi verme alerjik olabilir yada sindirimi zorlayabilir dedi ama kaç defa verdim ben sıkıntı olmadı o yüzden vermeye devam ettim

Back
X