2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Geçen rüyamda gördüm hamileyim ikizlere yeni öğrenmişim bir de birisi kucağıma bebek bıraktı gitti kimsesi yok sen bakacaksın diyorlar 🤣 diyorum ben firuya zor bakıyorum kafayı mı yediniz 4 çocuğa nasıl bakacağım ben 🤣
Oha ajbdhabdjsndkd ay korkunç 😂😂 benim kocam da dün diyo ki hazır borca da battik ikinciyi de yapalim çıksın aradan hen istersen özele gideriz sezeryan olursun normalden korkuyorsan, hem de 2. Yi yapariz ben gidip tupleri bağlatırım falan diyo ikna etmeye çalışıyor ajdbjwhdjehdj

Tuz olayı kendimize yaptığımız gibi, salçayı çorbalarında kullanıyorum. Domates muhakkak her kahvaltısında oluyor. Mesela beyaz peyniri domatesin suyuyla ezip veriyorum. Yanında yumurta sarısı. Kaymak, patates kızartmasının(içi, dış kabuğundan sıyrılmış şekilde)

Çok geçmiş olsun canım. Sıkıntılı süreç ama süt alerjisi geçen birşey. İnşallah sizinkide kısa sürede geçer. Ondan sonra daha rahat olur herşey.. salyalar bizdede aynı. Eller sürekli ağızda. Hatta kendi eli yetmiyor gibi bizimde elimizi tuttuğunda direkt ağzına götürüyor😅
Aynen genel olarak 1 yada kadar gecebiliyormus yogurdu terbiye yapip coebaya vs pisirerek deneyelim dedi doktoru bakalım öyle denicem 🥹

Kızlar kim soruyordu E Etaa mıydı spiral olayını böyle bir videoya denk gelince aklıma geldi paylaşayım dedim 😊

Ay canım taktırdım bakır olanı geçen hafta. Kontrole gittim 1 hafta sonra olması gereken yerden 1 2 cm aşağıda duruyormuş ya. Regl olunca gideceğim çıkarıp tekrar başka bakır takacak. Ay vallahi bilmiyorum ya kokulu akıntı falan var şuan. Lekelenme var ama spiral yüzünden mi regl olacağım için mi bilmiyorum başa bela

Oha ajbdhabdjsndkd ay korkunç 😂😂 benim kocam da dün diyo ki hazır borca da battik ikinciyi de yapalim çıksın aradan hen istersen özele gideriz sezeryan olursun normalden korkuyorsan, hem de 2. Yi yapariz ben gidip tupleri bağlatırım falan diyo ikna etmeye çalışıyor ajdbjwhdjehdj
Sen yap ikinciyi ben saklıyorum bak tüm eşyaları söz hepsini sana göndercem 🤣🤣 yaşında genç zaten 😀

Sen yap ikinciyi ben saklıyorum bak tüm eşyaları söz hepsini sana göndercem 🤣🤣 yaşında genç zaten 😀
Ay yok anacim kalsın şuan hiiiic gözüm kesmiyor yani sezeryan olak da sanki o çok mu kolay wksbshdbjdd iki ucu b*klu değnek dogumdan sonrasini saymiyorum bile zaten ben gerçekten istemiyorum jwbsjwjdjkdjd 5 sene sonra istersem bakarız kafasindayim ekdbendjd kocalara kalsa kardeşsiz olmaz cart curt da giden benden gidiyo onu napacuk sknsjebdjd

Ay yok anacim kalsın şuan hiiiic gözüm kesmiyor yani sezeryan olak da sanki o çok mu kolay wksbshdbjdd iki ucu b*klu değnek dogumdan sonrasini saymiyorum bile zaten ben gerçekten istemiyorum jwbsjwjdjkdjd 5 sene sonra istersem bakarız kafasindayim ekdbendjd kocalara kalsa kardeşsiz olmaz cart curt da giden benden gidiyo onu napacuk sknsjebdjd
Tabi canım onlara göre hava hoş. Ve bir de benimle aynı oranda yorulduğunu düşünüyor ve buna da yürekten inanıyor 😀

Kızlar küçülen kıyafetleri naptınız? Bir sürü kıyafet dolu dolap. Etrafımda verebileceğim kimse de yok birçoğunu bir defa giydi hepsi yepyeni ne yapsam ki? Keza puseti, junosu. Yakın zamanda anakucağına da sığmaz
2. miii asla, diyerek 2.ye saklıyorum. 😅

Ay canım taktırdım bakır olanı geçen hafta. Kontrole gittim 1 hafta sonra olması gereken yerden 1 2 cm aşağıda duruyormuş ya. Regl olunca gideceğim çıkarıp tekrar başka bakır takacak. Ay vallahi bilmiyorum ya kokulu akıntı falan var şuan. Lekelenme var ama spiral yüzünden mi regl olacağım için mi bilmiyorum başa bela
Regl oldun mu peki benim ki bir regl ol gel öyle bakalım demişti biraz tırsıyorum sanırım iki arkadaşım taktırdı birisi çok rahat birisi çok zorlandı kişiden kişiye değişiyor herhalde senin nasıl oldu canım zorlandın mı bir de şimdi ikinciye maruz kalacaksın 🤦🏻‍♀️
Lekelenme daha yeni taktırdıgın için olabilir belki zorladıysa vs ama tabi regl yaklaştıysa ondan da olabilir geçmiş olsun olumlu sonuç alırsın inşallah

Kızlar bebem yemiyor ağzına ne versem tükürüyor sebze meyve hepsi dahil tadımdan öte geçemedim henüz…
karışım yaptım ama tatlı kaşığından fazla yediremedim tatlı şeyleri bile tükürmeye çalışıyor ağzını kesinlikle açmıyor emmeli şekilde şeftali vs ağzına değdirsem bile tükürüyor ne yapacağız bilmiyorum artık tıkandım 🤦🏻‍♀️
Böyle sorun yaşayan var mı ?
Bir de ek gıda miktarlarını ne kadar veriyorsunuz bebeniz ne kadar yerse mi belirli bir ölçünüz var mı

Back
X