2011 mart bebeklerinin gece beslenmesi nasıl?

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
kızım gece 10 gibi uyuyor 5 gibi kalkıyor emziriyorum.daha sonra 7 gibi kalkıyor...2780 dogan bebişim su anda 5 kg kilo almadıgı için üzülüyorum mama takviyesiyle gidiyoruz. 1.5 saatte bir beslenmek istiyor acaba gece uzun süre ac kaldıgı içinmi fazla kilo alamıyoruz...sizler neler yapıyorsunuz?

canım gece hiç uyandırmadan akşam 9 ta sabaha kadar 6 gibi uyandı emzirdim hiçbir sıkıntı yok çok şükür 3 ayında 800 gr aldı normal dedi doğumda 3400 gr ay sonunda 1100 gr 2 ayında 1400 gr aldı bebiş doğumdan 2 aya kadar gece gece uyandı emzirdiğimi oldu şimdide gece hiç uyanmadı sabaha kadar şimdide kilo alımı biraz azaldı gibi geldi peki gece yarısında neden kaldırıp emziriyorsun merak ediyorum kilo alımı için mi şuan kaç aylık kaç kilo?

ayy konu ne benim dikkatimi çeken ne
benim bebeğim 3 aylık olmadı henüz, ondan mı acaba geceleri hala 3 saatte bir uyanıyor:26:
her defasında da mama yiyor
tosuncuk

benimkide 2.5 aylık, ben cok tereddüt yasıyorum acaba gece kaldırıp beslemelimiyim yoksa uyusun büyüsün diyenleri dinleyip kendi uyanmasınımı bekliyim bilemiyorum.
gece kalkmayınca acaba azmı besleniyor ooooff kafam iyice karıstı bişiler söleyin...
birde gün içinde kızım saat bası beslenmek istiyor meme emiyor arkadan mama veriyorum ama yarım saat sonra yine meme istiyor...

benimki binde bir 6 saat fln aralıksız uyuyor
hiç uyandırmıyorum
senin yerinde olsam uyandırmam ,kendince uyku düzenini kursun
acıksa zeten uyanır bence

Son düzenleme:
bizde doğduğuu günden beri gece 22-23 gibi uyur, 3-4 arası emziririm. sonra 6-7 gibi tekrar uyanır emer... bazen tekrar uyur ama genelde günümüze başlarız bazen aç oluyor galiba, ben uyanmadan uyanıyor... ama genelde saatimi kuruyorum, bakıyorum benimki hafif kıpırdanıyor, kucağıma aldığım zamanda gözünü açmadan ağızını şıpırdatıyor yavrum acıkıyor... gözünü açmadan emiyor..

bence en fazla 5-6 saat sonra uyandırmadan emzir... hem daha iyi devam uyur, sende rahat edersin...

benim kızım neredeyse 4 aylık oldu. 2870 kg. doğdu, kg. alımı az, ilk ay hemen mama takviyesi diyen doktora bir daha gitmedim. benim kızım da uymayı seviyor, akşam 9-10 yatınca sabah 5 gibi kalkıyor. doktorumuz gece 2 kere kaldırıp, emzirmemi söyledi. bende şimdi gayret gösteriyorum. sağlık ocağıyla da irtibattayım, onlarda doktorumuzla hem fikir. sağlığımız yerinde çok şükür, gelişim skalasına göre de geri değiliz. doktorumuz gece beslenmediği için kilo alımının az olduğunu düşünüyor, mama takviyesi vermedi.

benim oğlan her akşam maşallah diyeyim saat 21:30 da uyur emziririm uyumadan önce ve sonra saat 01:00 da uyurken emziririm zaten alıştı gözü kapalı emmeyehemde şöyle biir sırtını falan ferahlatır gerneşir sonra tekrar uyur..ben saat 04:00 da tekrar uyanırım emzirmeye yine emer uyur ve saat 6 da uyanır tekrar bu kez yatağa koynuma alırım uyandıkça memeyi veriyorum ve böyle saat 11 e kadar uyuyoruz..sonra ben kahvaltı için kalkınca o da kalkıyomaşallahı var her ay 1 kilo alıyo ve 3 cm boyu uzuyo

maşallah canım düzeniniz ne güzelmiş
sanırım benim eksiğim kızımın emmeyip,sadece mama ile beslenmesi
yoksa ben de alır koynuma uyuturdum
şimdi sabah 5ten sonra neredeyse tam uykumuz yok

benim kızımda 9-10 gibi emziririm uyur gece 12 gibi yatarken emziririm sabah 5-6 gibi tekrar emziririm en son 8-8.30 gibi uyanıyor cnm

4aylık olduk ama hala doğduğundan beri her akşam 7den gece 12e kadar gaz ve ağlama krizlerimiz tutuyor:95: nezaman bitecek bilmiyorum iyice yoruldum artık ama çokta seviyorum yavrumu kıyamıyorum aşkıma 12de uyuyor gece 3te ben alıp emziriyorum gözleri kapalı sabah 6da kendisi uyanıyor sonra 9akadar ara ara uyuyor ama eda son 1haftadır memeyi damağının arasına alıp eziyor acıyor haliyle bide yüzüme bakıp gülüyor eşşek kızım

ben bebeğimi ilk ay gece her saat başı kaldırıp emzirdim. ama 500gr. zor almıştı ve mama takviyesine başladık. 2. ay gece kaldırma dediler ama benim içim rahat etmedi. 10.30 gibi mama verip yatırıyorum. gece 2.30-3.00 gibi kaldırıp emziriyorum sonra 6.07.00 gibi emziriyorum. gece hiç kaldırmamazlık yapmadım. zaten çok kilo almıyor. hiç kaldırmazsam vicdanım rahat etmiyor. aslında uykusu da iyi yavrumun.

benim kızımda geceleri uyanmıyor 2800 doğdu şimdide 6500 5 buçuk aylık olduk normal dedi hemşire ablamız o yüzden çok kafaya takmayın gece yiyip yememesini zorla yedirerek çocukları rahatsız etmeyin o alacaksa her şekilde alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…