- Konu Sahibi sweet_drop
-
maşşalh bebişine yusumcumBütün bebişlerimize
Biz de 36.haftayı bitirdik ve 3300 gr olmuşuz
ya benim canım çok sıkıldı şimdi sanırım benim bebeğim çok zayıf 37 haftayı bitirdik 2,900 civarı kilomuz. nerede hata yapıyorum diye düşünmeye başladım. ne yapmak lazım ..
daha 37+1 sin ve kilosu gayet iyi bence.ya benim canım çok sıkıldı şimdi sanırım benim bebeğim çok zayıf 37 haftayı bitirdik 2,900 civarı kilomuz. nerede hata yapıyorum diye düşünmeye başladım. ne yapmak lazım ..
sağol canım benimmaşşalh bebişine yusumcum
canın sıkılmasın izmircim her bebiş farklı senin kuzunada maşşallah
ya benim canım çok sıkıldı şimdi sanırım benim bebeğim çok zayıf 37 haftayı bitirdik 2,900 civarı kilomuz. nerede hata yapıyorum diye düşünmeye başladım. ne yapmak lazım ..
slm kızlar moralim çok bozuklu az önce geldik drdan bebeğimin kilosu 2630 36+5 günlük olduk geçen ay çok iyiydi resmen kilo alması durduya 34+4günlükken 2380gr dı 15 günde 250gr almış çok az almış
slm kızlar moralim çok bozuklu az önce geldik drdan bebeğimin kilosu 2630 36+5 günlük olduk geçen ay çok iyiydi resmen kilo alması durduya 34+4günlükken 2380gr dı 15 günde 250gr almış çok az almış
arkadaşlar bende dün doktora gittim,36+1 kilomuz 3 kg,boyumuzda 49 cm olmuş..
geçen cuma günü doktora gittim oğluşum 34+5 2730 kilo olmuş boyu belli olmadı
35+1 iken bebeğim 3200 gr çıktı, dr da kilosu fazla diye tokluk şekerine bakalım dedi. sabah kahvaltıdan 2 saat sonra baktırdım 95 çıktı tahlil sonucu. bilmiyorum nasıl iş çıkışı dr ile görüşeceğim ama kanı alan hemşire iyi dedi. dr a kontrolde bu kilo tahminlerinin ne kadar doğru çıkabileceğini sormuştum +- %10 dedi bana, ama ben pek söylendiği kadar kilolu doğacağını düşünmüyorum. ilk hamileliğimde de 4 kg a yakın gözüküyor demişti dr 3300 gr doğmuştu. sağlıklı doğsunlar da, ama yine de bi an şeker konusu korkuttu beni.
34+4 de oğluşum 2991 gr olmuş
35. haftamıza yeni girdik 3 kilo olmuş canım oğlum
Bütün bebişlerimize
Biz de 36.haftayı bitirdik ve 3300 gr olmuşuz
Canım üzülme bak bebeginde hisseder.Kilolu olup bi saglık problemi olması mı iyi yoksa zayıf olup saglıklı olması mı iyi.Ben hep öle diyorum 2500 dogsun ama saglıklı olsun.Sonra sütümüzle yada mamayla biz onlara kilo aldırırız tosuncuk olurlar
canım üzülme sakın 3kiloyu geçer bak gör ayrıca sağlıkcakla kucaklarımıza alalım önemli olanda bu
maşallah bütün bebişlere
bizde bugün doktorumuza 37+0 gittik prenses kızım 3.042 kg 51 cm olmuş:nazar
Minik prensese
bugün doktora gittik...
34+2 haftalık kızımın kilosu 2700
bugün doktora gittik...
34+2 haftalık kızımın kilosu 2700
maşallah bütün bebişlere
bizde bugün doktorumuza 37+0 gittik prenses kızım 3.042 kg 51 cm olmuş
maşallah bütün bebişlere
bizde bugün doktorumuza 37+0 gittik prenses kızım 3.042 kg 51 cm olmuş
maşallah bütün bebişlere
bizde bugün doktorumuza 37+0 gittik prenses kızım 3.042 kg 51 cm olmuş:nazar
Minik prensese
maşallah annesi bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?