2011 Mart Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

ya benim canım çok sıkıldı şimdi sanırım benim bebeğim çok zayıf 37 haftayı bitirdik 2,900 civarı kilomuz. nerede hata yapıyorum diye düşünmeye başladım. ne yapmak lazım ..

Bütün bebişlerimize

Biz de 36.haftayı bitirdik ve 3300 gr olmuşuz
maşşalh bebişine yusumcum
ya benim canım çok sıkıldı şimdi sanırım benim bebeğim çok zayıf 37 haftayı bitirdik 2,900 civarı kilomuz. nerede hata yapıyorum diye düşünmeye başladım. ne yapmak lazım ..

canın sıkılmasın izmircim her bebiş farklı senin kuzunada maşşallah

daha 37+1 sin ve kilosu gayet iyi bence.
Sağlığı yerindeyse hiç sorun etme kilosunu

maşşalh bebişine yusumcum

canın sıkılmasın izmircim her bebiş farklı senin kuzunada maşşallah
sağol canım benim

Canım saglıklı dogsunda kiloyu sorun etme.Sütün bol gelir beslersin bebegini hemen toparlar.

slm kızlar moralim çok bozuklu az önce geldik drdan bebeğimin kilosu 2630 36+5 günlük olduk geçen ay çok iyiydi resmen kilo alması durduya 34+4günlükken 2380gr dı 15 günde 250gr almış çok az almış

canım benimde çok moralim bozuldu ama ne yapalım sağlıklı olsunlarda bende 36+5günlük oldum 2630gr

Canım üzülme bak bebeginde hisseder.Kilolu olup bi saglık problemi olması mı iyi yoksa zayıf olup saglıklı olması mı iyi.Ben hep öle diyorum 2500 dogsun ama saglıklı olsun.Sonra sütümüzle yada mamayla biz onlara kilo aldırırız tosuncuk olurlar

canım üzülme sakın 3kiloyu geçer bak gör ayrıca sağlıkcakla kucaklarımıza alalım önemli olanda bu

arkadaşlar bende dün doktora gittim,36+1 kilomuz 3 kg,boyumuzda 49 cm olmuş..

geçen cuma günü doktora gittim oğluşum 34+5 2730 kilo olmuş boyu belli olmadı

34+4 de oğluşum 2991 gr olmuş

35. haftamıza yeni girdik 3 kilo olmuş canım oğlum

Bütün bebişlerimize

Biz de 36.haftayı bitirdik ve 3300 gr olmuşuz

tüm kuzucuklara maşallah
izmir ve haticesu arkadaşlar canınızı sıkmayın önemli olan sağlıklı olmaları hayırlısıyla doğsunlar alırlar kilocukları

evetya sağlıklı olsunlarda dediğin gibi kilosu az olsun

üzülme canım benim oğluşumda zayıf..35+2 2600 idi...hemde abisi 4,100 grm doğmuştu,her bebiş farklı,hatta bence avantaj normal doğum çok daha kolay olur..ben bebeğim iri diye sezeryan olmuştum

benimde gelişim normalken diş ağrım yüzünden gerilemiştik,ama 2 hafta hergün yumurta süt meyve yiyerek beslendim ve 2 haftada 700 grm aldı...ha gayret annesi iyi yemeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…