2011 martta cift cizgiyi görmek isteyenler buraya...

pourqua

Hosgeldin dünyama...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
4.690
7
358
Diğer
valla ben cok istiorum su anda 4.gunum adetim bitiyo calismalara baslicaz insalah buradan haykircam bu sefer mart ayinda hamileyiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm dieee:66:

ben de çoook istiyorum..subat ayında negatıfdım tum umutlarım martta artık..allah dileyen herkese versin inşallah..

ins.cnm burasi bence bizim bulusma noktamiz olsun belirtiler fln ates bunlarin hepsini karsilstira karsilastira gidelim senle olurmu senin adetin bittimi cnm

ins.atesini kontrol edionmu bide kac gunde bi adet oluosun ne zamandir deniosunuz

ateş takibi yapmadım hiç bu ayda olmazsa bundan sonra hem ateş takibi hem de ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum cnm.
benim adetlerim biraz düzensiz bazen 32 bazen 34 günde oluyor ama şimdiye kadar hiç yumurtlama gününü dikkate alarak birlikte olmamıştık. bu ay ciddi olarak ilk denememiz sayılabilir cnm.. senin durumun ne?

ateş takibi yapmadım hiç bu ayda olmazsa bundan sonra hem ateş takibi hem de ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum cnm.
benim adetlerim biraz düzensiz bazen 32 bazen 34 günde oluyor ama şimdiye kadar hiç yumurtlama gününü dikkate alarak birlikte olmamıştık. bu ay ciddi olarak ilk denememiz sayılabilir cnm.. senin durumun ne?

valla ben 1 sene once bebek dusurdum 1 bucuk aylik ve de 1 seneyi askin denioruz hala basaramadik bu ay cok umitliydim ama yine tutmadi ins.senle burdan martta hamisler olarak ciglik aatariz beraber yuruyelim bu yollarda kiiizzzzzz:61:belirtileri fln birlikte paylsalim ok

valla ben 1 sene once bebek dusurdum 1 bucuk aylik ve de 1 seneyi askin denioruz hala basaramadik bu ay cok umitliydim ama yine tutmadi ins.senle burdan martta hamisler olarak ciglik aatariz beraber yuruyelim bu yollarda kiiizzzzzz:61:belirtileri fln birlikte paylsalim ok

inşallah canımm :32: ben şimdi sabırsızlıkla 7 martı beklicem (bat) senin ne zaman ?

inşallah canımm :32: ben şimdi sabırsızlıkla 7 martı beklicem (bat) senin ne zaman ?

bnm adetimin 4.gunu bugun bnmde martin 4 u ya da 5i ama bu aralar bide duzensizlesti normalde 30 gunde oluyodum bu ay 36.gun oldum bi seyler oluo icerde belki bebek hazirliodur ole diolar ya duzensizlesince sen duyydunmu bole bisi

bnm adetimin 4.gunu bugun bnmde martin 4 u ya da 5i ama bu aralar bide duzensizlesti normalde 30 gunde oluyodum bu ay 36.gun oldum bi seyler oluo icerde belki bebek hazirliodur ole diolar ya duzensizlesince sen duyydunmu bole bisi

hyr ilk senden duyuyorum ama inş öyledir hadi bakalımmm

valla bunları okudukça ağlıyorum :43: darısı başımıza

aminnnnnnnn aglama cnm bnm bende her ay kirmizi karti gorunce agliyodum ama nafile agliyinca daha da stres olurouz bu sefer hormonlarimiz etkilenio hic kafana takma bende yurt disindayim bilionmu ne kdr da zor bnm icin sen bana destek ol ben sana yasin kac cnm

aminnnnnnnn aglama cnm bnm bende her ay kirmizi karti gorunce agliyodum ama nafile agliyinca daha da stres olurouz bu sefer hormonlarimiz etkilenio hic kafana takma bende yurt disindayim bilionmu ne kdr da zor bnm icin sen bana destek ol ben sana yasin kac cnm

haklısın canım..yaş 28, 2buçuk senelik evleyim. sen?

yasim 24 bende 2bucuk senelik evliyim

yaa 2buçuk sene olunca etrafta herkes başlıyo bebek yok mu diee .. aslında bana 7-8 ay kadar önce pko teşhisi kondu ama doktor ileri safhada bişey olmadığı için ilaca gerek görmedi. doğal yolla %50-60 oranında gebelik sansın var dedi. biraz kilo sorunum var onu halletsem düzene girecek ama o da olmuyor

Back
X