2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

duncan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
2.408
1
106
İstanbul
Rabbim Hepimize Sağlıklı Rahat Doğumlar Nasip Etsin Kızlar...Rabbim Meleklerimizi Kucaklarımıza Sağlıklarıyla Versin İnşallah Aminnnnnn

İlk doğumumuz gerçekleşti kızlar...:64::64::64::64:

DENİZ14.......................9 Mart 2011.........1,400 gr.........32+2 de bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi...
ACARESYE ..................30 Mart 2011............................. 34+0 da dünyaya geldi....
YASMİN 35 YASMİN.......3 Nisan 2011.........2,800gr..........36+1 de sezeryanla Ada kızımız dünyaya geldi...

Rabbim annelere ve bebeklerine sağlık sıhhat versinnnnn...

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz. inşallah güzel hikayelerle doldururuz bu sayfaları.
denizinde gözü aydın sağ salim doğurdu bebeğini. inşallah onun için herşey güzel olur.:69:

Bu zamanlara geldiğimize inanamıyorum zaman nasıl çabuk geçiyo..Sizlerle .çok güzel paylaşımlarım oldu inşallah doğum hikayeleri bölümümüzde böyle olur...

Çok aceleci davrandı denizin bebeği inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız meleklerimizi...
Eşimle konuştum şimdi mayıs annelerinden arkadaş doğurdu hazırlıkları hızlandırmalıyım dediim :))

rabbim tüm arkadaşlarımın bebekleri ve kendilerinin bende dahil sağ salim kurtulmamızı nasip etsin vaktiyle zamanıyla inş.şanslısın denizcim bu güzel duyguyu ilk sen tadacaksın arkadaşım:69:Allaha emanett:nazar:

İlk doğumumuz beklenmedik zamanda oldu, ama çok şükür sağlıkla olmuş baksanıza... Duygu seline kaptırdık gidiyoruz :43: Dua edelim de bebeğimiz de annemiz de en yakın zamanda toparlanıp çıksınlar hastaneden, sağlıkla evlerine gitsinler... Allah onların da bizim de yardımcımız olsun :116::116::116:

bennn çokk heyecanlandımmm kıyamamm onlaraa allahhh sağlıkkk sıhhat versinnn inşallahh...

yeni topiğimiz hayırlı olsun. güzel anılarla dolduralım bu sayfaları inş.

deniz bebişini dünyaya getirdi kurtuldu çok şükür. Allahım onada bebeğinede sağlık sıhhat versin. darısı bizlerin başına. zamanında ve sağlıkla tabiki inşş. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin inşş.

Allahım sen deniz arkadaşımızın micik bebeğini koru yarabbim . inş tez zamanda sütü gelirde yavrucak kendini toparlar ...

İnşallah bu topiğe hayırlı doğum hikayeleri yazılır Rabbim yavrucaklarımızı korusun

Hayirli olsun topigimiz...
Duygulanmamak ne mumkun....Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin insallah.

Deniz annemiz ve bebegide tez zamanda toparlanip sicacik yuvalarina dönsunler insallah.

Allah bağışlasın..Sağlıklı sıhhatli mutlu bir ömür diliyorum..sabırsız bebecik biraz erken gelmiş demii.ama iyi olmasına sevindim..darısı hayırlısıyla ve vaktiyle başımıza inşallah :)

ALLAH her ikisisninde yardımcısı olsun ve bebişe uzun ömürler versin ama biraz acele etmiş sanki acaba bir rahatsızlık sonrasında mı erken doğum olmuş çok pimpirirkliyim bu konuda ben yaaaaa

Topiği görünce kendimi çok tuhaf hissettim kızlar;bugünlere de geldik desenize;maşallah bizlere.Rabbim sonuna kadarda mutlu mesut gitmeyi nasip etsin inşallah hepimize!

İnşallah buraya güzel güzel doğum hikayelerimizi yazar;minnak bebeklerimizin resimlerini buralara koyarız...

Bu arada Deniz arkadaşım ve bebeği de Allah'a emanet olsun inşallah.Bir an önce bebişimiz toparlansın tabii güzel annemizde...Dilerim hersey çok güzel olur!

İnanamıyorum yaa...:53:
Başlığı şimdi gördüm,hiç haberim yoktu siteye girmedim bugün....

Çok garip oldum bende sizler gibi....
Vakit daralıyor desenize...:18:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Deniz arkadaşımızada çoook geçmiş olsun,Rabbim tez sağlıklarına kavuşup ayaklanmalarını nasip etsin...
Bebişinide korusun... :69:

Dun akşam eşime hemen söyledim dedim ki bir arkadasımız dogum yapmıs,bebiş kuvözde kalacakmıs bi süre..Ay kocamın bile gözleri doldu:59:Bu hamilelik eşleride duygusal yaptı galiba..Aklına geldikce o bile dua ediyor minik kuzu için:69:

Son düzenleme:
Back
X