2011 Mayıs Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebeklerinin Fotoğrafları:)))

Kizlar ben tam sulu göz oldum cikdim yaw agliyorum hemencik.neyse bende yazayim dogum hikayemi..

18 Mayista38+1de mecburen sabah suni sanci almak icin hastaneye yatdim annecigimle otobuse bindik elimde valiz tingir tingir eyola cikdik esimin cok önemli bir ihale toplantisi oldugu icin bana sancilarin SIKLasinca ara gelirim hastaneye dedi.Neyse biz ana kiz güle oynaya hastaneye girdik ebeler beni hazirladi suni sanci vermeye basladilar cok yakin iki arkadasimda geldi onlarda yanimda sabah 10 sanci verdiler 11 ye kadarsancilar SIKlasmaya basladi tecrubeli oldugum icin asla bagirmadan nefes alarak ve cömelme hareketler yaparak 11.30 a kadar idare ettim sonra ebe suyumu patlatti ki hersey ondan sonra basladi suyum yemyesil geldi bebegim icimde kakasini yapmis son 15 gun hep sanci ve akintim olmustu salak doktorum tinlamadi beni meger suyum azar azar sizmis.Sancilar öyle siddetli vurmaya basladiki havuza gecdim havuzda biraz rahatladim ama belim öyle cok agriyorduki anlatamam iki normal dogum yapdigim icin biliyorum bu 3. coooooookk zorladi beni suni sanci cok agriliymis artik cildirma noktasina geldigimde epidural isdedim dayanamiyordum epidurali yapmalarina ragmen sancida bir degisiklik yokdu tam gaz sanci cekiyordum sonra sonra 1-2 kadame azalir gibi oldu oda normal dogum sancisina es degerde.Nerde ne yapmam gerektigini iyi bilen biriyim ebenin beni yonlendirmesine bile gerek yoktu sakin hic bagirmadan agri sürecini asmaya calisdimartik dogmasini 15-20 dakka var cagirin esimi gelsin diye bagirdim esim toplantidan cikip geldi .Ikinmalara basladim ama ne varki oglum gelmiyordu arkadaslarim annem kocam gepsi yanimda bana hadi gayret hadii diye gaz veriyor anacigim bir tarafdan dualar okuyor gözümün yasini terimi silip bana destek oluyordu en sonunda cok uzuuuuunnnn bir ciglik atip bebegimi dogurmak istiyordum ki nefesim kesildi dondum cocugun kafasiyarida kaldi benim gucum tukendi bir gayret ikindim dogdu saat3.10 bebisim ama aglamiyor ve mosmordu okadar morduki ben basladim bagirarak aglamaya niye aglamiyo yawrum niyeeeeee diyerekten, aldiklari gibi hemen nefes acicilar vermeye ve oglumu aglatmaya calistilar sanki o 5 dakikalik sürec bana 5 saat gibi geldi ritmik olarak neden aglami neden aglamiyo diye laflarimi tekrarlamaya basladim taaa ki yawrumun sesini duyana kadar onun ilk cigligi benim kahkaga aglama cigliklarima birakti sonrada katila katila agladim oglum nefes aliyor diye .Megerse kordon 3 kere dolanmis boynuna ve hafif bir zehirlenmede olmus Allaha sukurler olsun sorun yasamadan hastaneden ciktik.Fakat 3 gün boyunca bebegimin kulaklarinin icinde kaka temizledim yikadigimiz halde hertarafi kaka icindeydi ve morlulari 24 saatde anca indi.Bebisim 3kilo 800 50cm dogdu.Dogumum bitti dikisler atilirken diyer en yakin arkadasim girdi dogum haneye derken kizim 15( yasinda)oglum 11(yasinda )onlarda girdiler herkes benim ve bebisin basinda mekik dokuyordu derken dogum haneye o hastanede calisan diyer hemsire arkadasim girdi derken bir bakdik ki bir odada 8kisiyiz komaêdi gibiydikkk...Allah hamile olanlari bir avazda kurtarsin bebek istiyenlerede tez zamanda nasip etsin zira cooookk guzel bir duygu

Back