- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
Valla kızlar burada yazılan boy ve kiloları gördukce moralim bozuluyor...
acaba benim bebegim iyi gelişmiyor mu neden kilosu az diyip yiyorum kendimi..
Doktorum ısrarla kilolu olması saglıklı oldugu anlamına gelmez içini rahat tut desede olmuyor işte...
Su an önemli olan bebegin saglıklı gelişip gelişmedigiymiş,kiloya takılma dedi..
Cook sukur bebegim saglıklı ama kilo olayı gercekten canımı sıkıyor...
Valla kızlar burada yazılan boy ve kiloları gördukce moralim bozuluyor...
acaba benim bebegim iyi gelişmiyor mu neden kilosu az diyip yiyorum kendimi..
Doktorum ısrarla kilolu olması saglıklı oldugu anlamına gelmez içini rahat tut desede olmuyor işte...
Su an önemli olan bebegin saglıklı gelişip gelişmedigiymiş,kiloya takılma dedi..
Cook sukur bebegim saglıklı ama kilo olayı gercekten canımı sıkıyor...
Canim cok kafana takma derim benim 3.bebegim bu sana tavsiyem kivi-nar bol meyve ye özellikle kivi ve nar bebege cok kilo aldiriyor.Mümkünse soluna yat sol tarafa yatinca plesantadan kan daha rahat gidiyor bebegine.Zayif sisman farketmez saglikli olsun yeterki..
canım hiç önemlid eğil zayıf veya kilolu olması..benim ilk kızımda hep haftasında yada az geriden gelirdi.başkalrına bakardım önden önden giderlerdi..
3100 doğdu ve çok çabuk toparladı.doğduktan sonra diğerlerini bile geçmişti
önemli olan sağlıklı olması.dr bişey yok diyorsa hiç takma
benimde bugün kontrolüm vardı..nisan annelerine bakıyorum buraya bakıyorum hep önden gidiyorlar.nisan bebeklerinde 24+ larda olup 1 kiloyu bulmuş bebekler var
benimki kaç çıktı dersin 660 gr
başta üzüldüm gibi oldu,dr haftasınla tam olarak uyumlu dedi..sen daha mı fazla bekliyordun dedi..yok dedim iri olursa normal doğum yapamam,ortalamada olsun dedim.
3-3.5 kilo arası doğar iri bebek olmayacak belli dedi..
e ablasıda öyle doğmuştu zaten hiç üzülmüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?