2011 nisan anneleri benim gibi spiral ile korunmak istemeyenler nasıl korunacaksınız?

babybaby86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
520
32
73
selam kızlar.2011 nısan anneleri olarak hepimiz bebeklermize kavuştuk azçok düzenimizi sağladık.şimdi sıra tekrar gebe kalmaktan korunma yollarında.ben spiral taktırmak istemiyorum tekrar o sıkıntıyı çekemicem.süttende kesildim napıcağımı bilemiyorum.sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ?belki bana bir fikir verebilirsiniz:44:

ben de nısanda dogum yaptım şu sıralar aynı düşünce benim de zihnimi meşgul ediyor ama henüz bir karar veremedim. ama spiral istemiyorum ya çok itici geliyor düşünmek bile:(

aynen benimde beynimi çok meşgul ediyor.nedir bu kadınların çektikleri yaa.d.ya spiral takalım yada aylık iğne vurduralım dedi.ama 2side hormonal olarak zararlı..en iiisi eşler korunsun,tabi nee kadar korunurlarsa artık:43:

selam kızlar.2011 nısan anneleri olarak hepimiz bebeklermize kavuştuk azçok düzenimizi sağladık.şimdi sıra tekrar gebe kalmaktan korunma yollarında.ben spiral taktırmak istemiyorum tekrar o sıkıntıyı çekemicem.süttende kesildim napıcağımı bilemiyorum.sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ?belki bana bir fikir verebilirsiniz:44:

canım sütten kesilmene çok üzüldüm hayırlısı olsun bakalım

emzirmediğine göre doğum kontrol hapı kullanabilirsin sen tabi benim gibi unutkan değilsen benim eşim korunuyo sağolsun ben spiral taktırmadım yan etkileri biraz ürküttü beni eşimde istemedi zaten bebeğim sütten kesilincede hap kullanıcam her yere not yazıcam unutmuycam inş

Son düzenleme:
canım sütten kesilmene çok üzüldüm hayırlısı olsun bakalım

emzirmediğine göre doğum kontrol hapı kullanabilirsin sen tabi benim gibi unutkan değilsen benim eşim korunuyo sağolsun ben spiral taktırmadım yan etkileri biraz ürküttü beni eşimde istemedi zaten bebeğim sütten kesilincede hap kullanıcam her yere not yazıcam unutmuycam inş

spiralden neden bu kadar korkuyosunuz kızlar ya tek hormonsuz yöntem ben taktırcam.

Back
X