2011 Nisan Anneleri Cinsel Yaşam

olusum_icin

ıkıncıye anne oluyorum .
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
234
0
96
İstanbul
kızlar esınızle olan beraberlıgınız ne durumda? artık son aya gırıyoruz ve cogumuz gırdı nasıl gıdıyo agrınız fılan oluyo mu bnm artık cok guc oluyo hatta dr um prezervatıfsız ılıskıyı yasakladı sız ne durumdasınız?

:52::53: o ne demek..pre preee pre ne:60: anam bi unuttuk o terimleri....... bizde çok şükür hiç ağrı sızı olmuyo..o dediğindende kullanmıyoruz... kanki olduk çünkü..ilk baştan beri yasak... ama ölmedik daha:9::69: adamın göz
kaymasın die bizde azcuk bişeyler ediyoduk:9: :64::66: 40ım çıksın halvete bi gircem bi daha çıkmıcam :60::74::92:

hehehehhee iyi güldüm bu başlığa ben yaaa:))
ben oğlumda haftda 1 oluyodu ama bunda 20 günde ayda 1 en fazla zor oluyo çünkü
kasılıyorum sonrasında çünkü.. canım ölmeyiz ya 2 ay daha olmazsa...:17::17::17:

bizde devam ediyoruz kah öyle kah böyle.dr.um 37.haftaya verdi taa randevuyu.o vakte kadar devam etmemiz sıkıntı olurmu ki sormakta aklıma gelmemişti.utandım sıklığınıda soramadım haftada bir felan ama yaa biz yeni evliyiz.aarada sayı artıyo bişiii olurmu ki?:48:

canım gebeliğinde bi sorunun yoksa ve herhangi bir risk faktörü vermediyse dr un herhangi bi sorun olmaz hatta faydalıymış bile doğuma faydası oluyomuş eğersorunun yoksa diye duydum ben...biz akşam oldu ertesi gün akşam doğuma gittim düşün yani..

benim doktor hiçbişey sölemio waalla ne sıklıktaa olabilir ki?
Dr. Öz ün ktabında kanamanız yoksa çok abartmamak şartyla istediğinz kadar olabilir yazıyordu:64:

Eşim sağ olsun bir şey olur diye korktuğu için yaklaşamıyor.
Benim de hiç içimden gelmiyor zaten.
Biz tatildeyiz yani.

heheh biz de tatildeyiz :9: benim eşim de çok hassastır böyle durumlarda, aman canım yanar, aman bebişe bişey olur diye yaklaşamaz.. hem iyi oldu yaa, ilişkimiz bi süreliğine boyut değiştirdi.. kankilik de güzelmiş kocacığımla :8::9::8:

benim ilk 3 ay yasaktı sonrada biz korktuk aman bişi olur diye yapmadık sevgili oldugumuz gunkerdeki gibi takılıyoruz tabikide ama şimdide büyüdü gene kokruyoruz yapmadık kısacası 34 haftadır unuttuk nasıl birşeydi
amaaan napalım cnm zamanında çok yaptık onlara sayalım :9::9::9:

benımde kasılmalar oluyo ztn 10 - 15 gunde bı oluyo o da agrı sızı ıcınde yanı son ay bızde tatıle gırıcez gıbı gorunuyo sonrada 40 gun lohusalık ole gardaş gardaş oluruk herılt :33:

valla biz aynen devam maşallah benim isteğim de azalmadı kocişim zarar vermekten korkuyo çekinik davranıyo ben onu yönlendiriyorum ama tabi çalıştığımız için sabah 6da uyanıp işe gidiyoruz uyku sorunu oluyo haftasonuna kalıyo o zaman da haftada 1 ya da 2 olmuş oluyo.:48::90:

valla biz aynen devam maşallah benim isteğim de azalmadı kocişim zarar vermekten korkuyo çekinik davranıyo ben onu yönlendiriyorum ama tabi çalıştığımız için sabah 6da uyanıp işe gidiyoruz uyku sorunu oluyo haftasonuna kalıyo o zaman da haftada 1 ya da 2 olmuş oluyo.:48::90:

amman son ay tehlıke ama cnm dıkkat edın ha benden solemesı kaptırıp gıtmeyın yanıı :66:

Oh maşallah :nazar: Allah ateşinizi söndürmesin.
Madem bizde yok yapabilenler tadını çıkarsın bari.

walla maşallahınız var bacım :9: biz yaşlanmışız yaaa valla ama asla romantizmimiz bitmedi
zaten eşim çok pimpirikli biri denemedik bile bende onun gibi oldum kokruyorum aman napalım canımız bebeğimizden kıymetlimi

walla maşallahınız var bacım :9: biz yaşlanmışız yaaa valla ama asla romantizmimiz bitmedi
zaten eşim çok pimpirikli biri denemedik bile bende onun gibi oldum kokruyorum aman napalım canımız bebeğimizden kıymetlimi

sızın ztn artık ıyıce ılerlemıs cnm bundan sonrada olmaz herhalde yanı ben ole yapıcam

bende göbek çıktı olay bitti :)

şimdiyi takmıyorumda acaba doğumdan snra eskisi gibi olacakmı onu düşünüyorum
aranızda tecrübeli olanlar varsa cvp yazarlarsa sevinirim

iyi akşamlar

korkma eskisi gibi devam ediyo istekte felan azalma olmuyo sadece bebişten dolayı arada uzama olmuştu bizim onun dışında iştah fuldü maşallahh...

Back
X