- Konu Sahibi olusum_icin
kızlar esınızle olan beraberlıgınız ne durumda? artık son aya gırıyoruz ve cogumuz gırdı nasıl gıdıyo agrınız fılan oluyo mu bnm artık cok guc oluyo hatta dr um prezervatıfsız ılıskıyı yasakladı sız ne durumdasınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla biz aynen devam maşallah benim isteğim de azalmadı kocişim zarar vermekten korkuyo çekinik davranıyo ben onu yönlendiriyorum ama tabi çalıştığımız için sabah 6da uyanıp işe gidiyoruz uyku sorunu oluyo haftasonuna kalıyo o zaman da haftada 1 ya da 2 olmuş oluyo.:90:
valla biz aynen devam maşallah benim isteğim de azalmadı kocişim zarar vermekten korkuyo çekinik davranıyo ben onu yönlendiriyorum ama tabi çalıştığımız için sabah 6da uyanıp işe gidiyoruz uyku sorunu oluyo haftasonuna kalıyo o zaman da haftada 1 ya da 2 olmuş oluyo.:90:
walla maşallahınız var bacımbiz yaşlanmışız yaaa valla ama asla romantizmimiz bitmedi
zaten eşim çok pimpirikli biri denemedik bile bende onun gibi oldum kokruyorum aman napalım canımız bebeğimizden kıymetlimi
sızın ztn artık ıyıce ılerlemıs cnm bundan sonrada olmaz herhalde yanı ben ole yapıcam