2011 Nisan Anneleri için Geri Sayım Başlasın

aysu87

Canim ailem
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
3.078
199
163
evet kızlarr artık günlerimiz azalmaya başladı ben ilk doğum yapacaklardan biri olarak geri sayımı başlatıyım dedim.

bugün itibariyle 101 günümüz kaldı inşallah.:emir_bebek:

Hayırlı olsun canım topiğin yaa ne heyecanlı oleyyyyy :))) Son 122 diyorum...........

aysucummm hayırlı olsun topiğin:nazar::nazar::34: önce aysu için geri sayım
benim için çok daha son 128 gün:1::1::1:

bende 109 dayım.. ayy çok heyecanlı. eşimin askerlik döneminden tecrübeliyim hala aklımda 81 i bekliyorum düzceyle baslıcam tekrar şafak saymaya 80 osmaniye 79 kilis 78 karabük şeklinde:)))

Hayırlı olsun canım topiğin yaa ne heyecanlı oleyyyyy :))) Son 122 diyorum...........

aysucummm hayırlı olsun topiğin:nazar::nazar::34: önce aysu için geri sayım
benim için çok daha son 128 gün:1::1::1:

saolun kızlarrr çoğunu geçtik valla benim bebeğim ultrasonda 6 gün daha büyük
öyle sayarsam 95 günüm kalmış oluyo :)

Aysucumiyeni topiğimiz hayırlı olsun..:16:
ama heyecanlandım biran yaa...:18: off hakkaten 2li rakamlara az kaldı hele senin..
yarın tam 100 günün kalıyor,inş.hayırlısıyla tamamlarız vaktiyle gelir bebişlerimiz..

yeni topigimizde hayirli olsun:28:ay artik geri sayimada gectik ya zaman ne cabuk akip gidiyoo:52::52::52:zaman git gide daraliyo:64: benimde 111 günüm kalmis:))

Son düzenleme:
bizim yavru kuşlar büyüdümü bu kadar yaaa allahım sağ salim atlatmayı nasip etsin hepimize benimde 132 günüm kalmış

Aysucumiyeni topiğimiz hayırlı olsun..:16:
ama heyecanlandım biran yaa...:18: off hakkaten 2li rakamlara az kaldı hele senin..
yarın tam 100 günün kalıyor,inş.hayırlısıyla tamamlarız vaktiyle gelir bebişlerimiz..

yeni topigimizde hayirli olsun:28:ay artik geri sayimada gectik ya zaman ne cabuk akip gidiyoo:52::52::52:zaman git gide daraliyo:64: benimde 111 günüm kalmis:))

saolun kızlarrr

güle güle kullanalım topikimizi :) son 117!!!!! :) Allah korusun bişey olmadan sağ seağlim kavuşalım inşallah!!

Ayyy şafak mı saymaya başladık artık...

Bizimde bugün 122 kaldı ama usg göre 109 kalıyor...

Son düzenleme:
108 olduuuuuukkk:)))))))) usg ye göre 13 gün öndeydik en son yani 96:) ama doktor usg de önde gitmesi doğum tarihini ekilemez dedi. daha var yani çift rakamlara..

Back
X