2011 Nisan Annelerinin Göbüşleri:))

ben akşama ekleyeceğim birde sabah ekleyeceğim aradaki farkı görelim bakalım sabah baya az oluyor çünkü birde göbeğin hiç yok diyorlar moralim bozuluyor ama bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum eskien sıfır göbekti şimdi iyi kötü gene var

ilk göbiş benden olsun gaz göbüşü :)

14+4 günlüğüz burda.

Eklentiler

• $DSCF4327.webp
    $DSCF4327.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 111

14+4 günlüğüz burda.

ağlamak istiyorum sevincimden olumunekankayizsmile . benimki de bundan azcık daha az. ama herkes çok yediğimi söyleyip göbeğin çok çıkmış diyor ultrasona göre 13+6 olan göbüşüme mafoldumben . 63 le gebe kaldım daha 61.5 oldum üstelik. bunlar hep 7. ayına giren ve sadece 1 kilo alan ebru şallımsı eltim yüzünden alsanaalsanasmile

ağlamak istiyorum sevincimden olumunekankayizsmile . benimki de bundan azcık daha az. ama herkes çok yediğimi söyleyip göbeğin çok çıkmış diyor ultrasona göre 13+6 olan göbüşüme mafoldumben . 63 le gebe kaldım daha 61.5 oldum üstelik. bunlar hep 7. ayına giren ve sadece 1 kilo alan ebru şallımsı eltim yüzünden alsanaalsanasmile

eltinde maşallah hiç almasaymış ebru şallı bile 9 kilo almış hamileliği boyunca

buda benim göbüşüm kızlar bugun tam 3 aylık olduk gün içinde bukadar şişiyor göbeğim herkes şimdiden çıkmış diyor karnın ama şişkinlik genelde işte.bende 1kilo aldım sadece bugune kadar.

Eklentiler

• $30092010379.webp
    $30092010379.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 68
hehe kızlar herkes 4 aydan sonra çıkar diyolar :) valla ben karnımı koysam üçüz 5 aylık zannedersiniz :) bebişten öncekilerde var...yağ hihih MAŞALLAH AMA RABBİM 6. 7. AYLARIDA GÖSTERİR İNŞ..

ben akşama ekleyeceğim birde sabah ekleyeceğim aradaki farkı görelim bakalım sabah baya az oluyor çünkü birde göbeğin hiç yok diyorlar moralim bozuluyor ama bebeğimin büyüdüğünü hissediyorum eskien sıfır göbekti şimdi iyi kötü gene var
bence de hem sabah bakmak lazım hemde akşam...
benim de baya farkediyor...

14+4 günlüğüz burda.
maşallah canım...
benim göbüşte bu kadar var...
ama benimkide şişkinlik...
sabahları baya az oluyor...

buda benim göbüşüm kızlar bugun tam 3 aylık olduk gün içinde bukadar şişiyor göbeğim herkes şimdiden çıkmış diyor karnın ama şişkinlik genelde işte.bende 1kilo aldım sadece bugune kadar.
maşallah canım...
seninde belli ama tabi şişkinlikte olabilir...

evet bencede şişkinlik bu göbek sabah bukadar olmuyor çünkü kısmetse ekım sonunda artık şişmeye başlarız...

Back
X